עזרה בבחירת/קניית רמקולים רצפתיים!
הדגמים מוצעים מיד שניה:
1 - INFINITY מטורפים 15 אינצ' דגם SM-150 במצב מעולה ממש חדשים! 1100 ש"ח
2 - רמקולים אנגלים קלאסיים B&W דגם DM330 במצב מצויין . 1200 ש"ח
כרגע, יש לי רסיבר פיוניר, סנטר JBL, סאב של ג'מו, אחוריים של איוואה.
אני יודע שיש המון המון בלאגן בעסק, אבל אני חייב להתמקד בגבוהים/נמוכים אמריקאי/אנגלי, מתישהו..
הדני הוא באמצע, אז כנראה שללכת על הINFINITY?
עזרה תתקבל ברצון ובשמחה!
=]
1 - INFINITY מטורפים 15 אינצ' דגם SM-150 במצב מעולה ממש חדשים! 1100 ש"ח
2 - רמקולים אנגלים קלאסיים B&W דגם DM330 במצב מצויין . 1200 ש"ח
כרגע, יש לי רסיבר פיוניר, סנטר JBL, סאב של ג'מו, אחוריים של איוואה.
אני יודע שיש המון המון בלאגן בעסק, אבל אני חייב להתמקד בגבוהים/נמוכים אמריקאי/אנגלי, מתישהו..
הדני הוא באמצע, אז כנראה שללכת על הINFINITY?
עזרה תתקבל ברצון ובשמחה!
=]
יש לי אופצייה יותר מעניינת בשבילך: http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.ph ... lesCatID=8 הם עולים 500 ש"ח והם ישתלבו מצויין עם הסנטר שלך בתור קידמיים.
או שבכלל תקנה את הכל ותעשה מערכת שמורכבת כולה מJBL ועדין ישאר לך עודף מהתקציב שלך לסוף השבוע
. זה כבר יתחיל להשמע הרבה יותר רציני ממה שיש לך עכשיו
.
יש עוד אופציות מעניינות ביד 2 של JBL במחירים מצחיקים, גש לבדוק אם אתה רוצה לעשות קנייה נבונה:
http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.ph ... lesCatID=8
לסיכום: כל רמקול בעל גוון צליל זהה לסנטר יתן לך את התוצאות הכי טובות. בהצלחה.
יש עוד אופציות מעניינות ביד 2 של JBL במחירים מצחיקים, גש לבדוק אם אתה רוצה לעשות קנייה נבונה:
לסיכום: כל רמקול בעל גוון צליל זהה לסנטר יתן לך את התוצאות הכי טובות. בהצלחה.
צודקreuveney כתב:כל הJBL האלה דיי ערמות של גרוטאותאלה דגמים מאד לא טובים ובגלל זה המחיר שלהם באמת מאד זול.
...
כאחד שמכיר טוב טוב את JBL לא הייתי מתקרב לאף אחד מהרמקולים האלה.
אגב זאב אתה מציע לו את אלה
אלה הL15 אבל לפני אתה מציע לבן אדם משהו תבדוק טוב טוב מה אתה מציע
אני בכל אופן הייתי הלך לשמוע את הB&W ....בזמנו שמעתי אותם והם ממש חמודים.
מה אתה מציע? שהוא יבזבז כסף ובסוף לא יהיה מרוצה? בתכל"ס כל הרמקולים במחירים האלה הם גרוטאות אבל במקרה שלו הם יעשו את העבודה ובבוא העת שהוא ירצה לשדרג הוא יוכל למכור אותם באותו מחיר כמו שהוא קנה אותם.reuveney כתב:כל הJBL האלה דיי ערמות של גרוטאותאלה דגמים מאד לא טובים ובגלל זה המחיר שלהם באמת מאד זול.
...
parsi28 כתב:צודקreuveney כתב:כל הJBL האלה דיי ערמות של גרוטאותאלה דגמים מאד לא טובים ובגלל זה המחיר שלהם באמת מאד זול.
...![]()
כאחד שמכיר טוב טוב את JBL לא הייתי מתקרב לאף אחד מהרמקולים האלה.
אגב זאב אתה מציע לו את אלה
אלה הL15 אבל לפני אתה מציע לבן אדם משהו תבדוק טוב טוב מה אתה מציעפה ללא ספק החליפו את הוופרים כי לL15 אין וופרים שחורים!!
דבר ראשון תירגע, דבר שני זה לא חשוב אם החליפו את הוופר (כל עוד השתמשו בוופר של JBL) , אם הרמקול עובד כמו שצריך, האלמנטים תקינים והסאונד נשמע טוב זה לא משנה אם החליפו משהו או לא, ראבק מדובר פה על 500 ש"ח לפני משא ומתן.
...
וואי תודה חברים!!
ותודה גם לך זאב.. בזכותך קנית "גרוטאה" של JBL, הסנטר..
אני לא אגיד לך שאני הכי מרוצה בעולם, כי לא היה לי איך לעשות השוואות כשלקחתי מאדם-ביד שניה ומן הסתם זה בטוח לא הסנטר הטוב בעולם
.
אני כן יכול להודות לך, כי זה המינ' של השדרוג שיכולתי לעשות עם הכסף שלי.
אז כן, תודה על הגרוטאה המאוד זולה שהשגת לי!
תבינו, כל העניין הוא שצריך להתאים לכל אדם את המערכת בתקציב שלו, אי אפשר להגיד זה ***, ***, ***.. עד שמגיעים לקדמיים במחיר של 50000.. אין לזה סוף, כמו בכל דבר. זאב ועוד אחרים, מתאמצים להביא את המערכת המתאימה במחיר הנקוב.
תודה בכל זאת על הדעות המגוונות!
כולכם פה, צוות לעניין!
ותודה גם לך זאב.. בזכותך קנית "גרוטאה" של JBL, הסנטר..
אני לא אגיד לך שאני הכי מרוצה בעולם, כי לא היה לי איך לעשות השוואות כשלקחתי מאדם-ביד שניה ומן הסתם זה בטוח לא הסנטר הטוב בעולם
אני כן יכול להודות לך, כי זה המינ' של השדרוג שיכולתי לעשות עם הכסף שלי.
אז כן, תודה על הגרוטאה המאוד זולה שהשגת לי!
תבינו, כל העניין הוא שצריך להתאים לכל אדם את המערכת בתקציב שלו, אי אפשר להגיד זה ***, ***, ***.. עד שמגיעים לקדמיים במחיר של 50000.. אין לזה סוף, כמו בכל דבר. זאב ועוד אחרים, מתאמצים להביא את המערכת המתאימה במחיר הנקוב.
תודה בכל זאת על הדעות המגוונות!
כולכם פה, צוות לעניין!
זאב, שכחתי לומר, שאתמול בלילה דיי הפכתי את יד שניה, אין שם מציאות של ממש..
ספציפית לעכשיו, הרמקולים ששלחת לי או קטנים מדיי ולא רצפתיים כמו שאני מחפש, שזה גם רושם ואלמנטים גדולים שלא בהכרח יתנו לי מה שאני רוצה, אני יודע. אמרו לי שרסיבר של פיוניר יכול לדחוף רמקולים סטייל אלה (הגדולים כמו הדגמים ששאלתי עליהם), בכל אופן, הקטנים יכולים לשמש מקס' כאחוריים. מה גם שחלק עם פיקה שקועה באלמנט וחלק עם צבע ציפוי/עץ לא זהה למערכת שלי שהיא כרגע שחורה משחור
.
קיצור, חסרנו לאינפיניטי?
B&W חברה טובה, אנגלית אני יודע, אבל שוב, היא לא תואמת לסנטר, חוץ מזה שהצבע שלהם לא הכי תואם למערכת, שזה פחות קריטי.. ואני רק מניח שהדגם הספציפי הזה הוא מאוד ישן, שאני מעדיף שלא לרוץ לקנות דווקא אותם.
אם יש לכם דעות נוספות, שיכולות דיי לקבוע בנושא, כי לא אלך ואקשיב לשניהם, גם אין טעם, אז תודה!
ספציפית לעכשיו, הרמקולים ששלחת לי או קטנים מדיי ולא רצפתיים כמו שאני מחפש, שזה גם רושם ואלמנטים גדולים שלא בהכרח יתנו לי מה שאני רוצה, אני יודע. אמרו לי שרסיבר של פיוניר יכול לדחוף רמקולים סטייל אלה (הגדולים כמו הדגמים ששאלתי עליהם), בכל אופן, הקטנים יכולים לשמש מקס' כאחוריים. מה גם שחלק עם פיקה שקועה באלמנט וחלק עם צבע ציפוי/עץ לא זהה למערכת שלי שהיא כרגע שחורה משחור
קיצור, חסרנו לאינפיניטי?
B&W חברה טובה, אנגלית אני יודע, אבל שוב, היא לא תואמת לסנטר, חוץ מזה שהצבע שלהם לא הכי תואם למערכת, שזה פחות קריטי.. ואני רק מניח שהדגם הספציפי הזה הוא מאוד ישן, שאני מעדיף שלא לרוץ לקנות דווקא אותם.
אם יש לכם דעות נוספות, שיכולות דיי לקבוע בנושא, כי לא אלך ואקשיב לשניהם, גם אין טעם, אז תודה!
תראה זאב אפשרי לקנות גם ב500 ש'ח רמקול לא רע שיעלה ברמתו על כל הJBL שהבאת פה..zeev78 כתב:מה אתה מציע? שהוא יבזבז כסף ובסוף לא יהיה מרוצה? בתכל"ס כל הרמקולים במחירים האלה הם גרוטאות אבל במקרה שלו הם יעשו את העבודה ובבוא העת שהוא ירצה לשדרג הוא יוכל למכור אותם באותו מחיר כמו שהוא קנה אותם.reuveney כתב:כל הJBL האלה דיי ערמות של גרוטאותאלה דגמים מאד לא טובים ובגלל זה המחיר שלהם באמת מאד זול.
......
ברור שצריך למצוא מציאה אבל זה תמיד אפשרי
הבחור מצא שני רמקולים לא רעים בכלל{אני מכיר את שניהם}וחבל להציע לו דברים אחרים פחות טובים{נכון יותר זולים אבל גם פחות טובים}
בכל אופן FULLAUDIO גם אני חושב כרגע שהאינפיניטי יתאימו לך יותר לסנטר של הJBL ואם אתה מתכוון להשתמש בהם הרבה גם לקולנוע אז כמו שרשמתי לך הם יתאימו לך יותר מהB&W.
שבת שלום!
על סמך מה אתה מתבסס שאתה אומר שהאינפינטי יתאימו לסנטר ב100%? אולי גוון הצליל שלהם שונה מזה של הסנטר? יש מיליון רמקולים ב500 שקל ויש גם מיליון רמקולים בעשרות אלפי דולרים, בדבר אחד אני בטוח וזה נכון לכל רמקול ולכל מחיר, הקידמיים צריכים להיות זהים לסנטר אחרת חבל על הכסף ועל הזמןreuveney כתב:תראה זאב אפשרי לקנות גם ב500 ש'ח רמקול לא רע שיעלה ברמתו על כל הJBL שהבאת פה..zeev78 כתב:מה אתה מציע? שהוא יבזבז כסף ובסוף לא יהיה מרוצה? בתכל"ס כל הרמקולים במחירים האלה הם גרוטאות אבל במקרה שלו הם יעשו את העבודה ובבוא העת שהוא ירצה לשדרג הוא יוכל למכור אותם באותו מחיר כמו שהוא קנה אותם.reuveney כתב:כל הJBL האלה דיי ערמות של גרוטאותאלה דגמים מאד לא טובים ובגלל זה המחיר שלהם באמת מאד זול.
......
ברור שצריך למצוא מציאה אבל זה תמיד אפשרי![]()
הבחור מצא שני רמקולים לא רעים בכלל{אני מכיר את שניהם}וחבל להציע לו דברים אחרים פחות טובים{נכון יותר זולים אבל גם פחות טובים}
בכל אופן FULLAUDIO גם אני חושב כרגע שהאינפיניטי יתאימו לך יותר לסנטר של הJBL ואם אתה מתכוון להשתמש בהם הרבה גם לקולנוע אז כמו שרשמתי לך הם יתאימו לך יותר מהB&W.
שבת שלום!...
כמו כן לבן אדם אין הרבה כסף אז למה לעודד אותו להיכנס להרפתקאות ולהכניס אותו להוצאות מיותרות?
באחד מהלינקים יש 2 זוגות של רמקולים של JBL ב700 שקל (ניתן להוציא אותם אולי בפחות אפילו) ואז הוא יוכל להחליף את האחוריים שיש לו בו זמנית ועדין לצאת יותר בזול מהאינפיניטי.
לפני שאתה קופץ תקרא טוב טוב מה רושמים...zeev78 כתב:על סמך מה אתה מתבסס שאתה אומר שהאינפינטי יתאימו לסנטר ב100%? אולי גוון הצליל שלהם שונה מזה של הסנטר? יש מיליון רמקולים ב500 שקל ויש גם מיליון רמקולים בעשרות אלפי דולרים, בדבר אחד אני בטוח וזה נכון לכל רמקול ולכל מחיר, הקידמיים צריכים להיות זהים לסנטר אחרת חבל על הכסף ועל הזמןreuveney כתב:תראה זאב אפשרי לקנות גם ב500 ש'ח רמקול לא רע שיעלה ברמתו על כל הJBL שהבאת פה..zeev78 כתב:מה אתה מציע? שהוא יבזבז כסף ובסוף לא יהיה מרוצה? בתכל"ס כל הרמקולים במחירים האלה הם גרוטאות אבל במקרה שלו הם יעשו את העבודה ובבוא העת שהוא ירצה לשדרג הוא יוכל למכור אותם באותו מחיר כמו שהוא קנה אותם.reuveney כתב:כל הJBL האלה דיי ערמות של גרוטאותאלה דגמים מאד לא טובים ובגלל זה המחיר שלהם באמת מאד זול.
......
ברור שצריך למצוא מציאה אבל זה תמיד אפשרי![]()
שבת שלום!...![]()
כמו כן לבן אדם אין הרבה כסף אז למה לעודד אותו להיכנס להרפתקאות ולהכניס אותו להוצאות מיותרות?
באחד מהלינקים יש 2 זוגות של רמקולים של JBL ב700 שקל (ניתן להוציא אותם אולי בפחות אפילו) ואז הוא יוכל להחליף את האחוריים שיש לו בו זמנית ועדין לצאת יותר בזול מהאינפיניטי....
זה מה שרשמתי '''בכל אופן FULLAUDIO גם אני חושב כרגע שהאינפיניטי יתאימו לך יותר לסנטר של הJBL ואם אתה מתכוון להשתמש בהם הרבה גם לקולנוע אז כמו שרשמתי לך הם יתאימו לך יותר מהB&W.
שבת שלום! '''''
מישהו רשם 100 אחוז??אמרתי שהם יותר יתאימו מהB&W...ואת זה אני אומר מהנסיון שיש לי עם הרמקולים של אינפיניטי וJBL.
ואגב שמעתי מערכות יקרות מאד שהסנטר לא היה מאותו חבר'ה ותתפלא שמעו מעולה ולא הפריע שום דבר!
מי שעושה "תערובת" במערכת שלו בד"כ הוא יודע מה שהוא עושה או שהוא מפסיד כסף על הצורך להחליף שוב ושוב רמקולים עד שבסופו של דבר הוא מגיע למסקנה שעדיף לקנות רמקלים דומים לסנטר (בגלל חוסר איזון טונאלי). שבת שלום.
זאב אתה ממליץ וממליץ וממליץ וממליץ....
והשאלה הגדולה האם בכלל שמעת איזה רמקול מכל הרמקולים שהמלצת עליהם? אני מאמין שלא!{ותקן אותי אם אני טועה}
ולא משנה מה התקציב אם זה 10000 זה 500 ש'ח.... אם לא שמעת את הרמקולים האלה איך אתה ממליץ עליהם בכלל?
ועכשיו תגיד הסנטר שלו JBL וכו''....אז מה אם הסנטר שלו JBL? אם הקדמיים שתואמים לסנטר שלו נשמעים גרוע, עדיין תגיד לו אתה חייב לרכוש אותם כי הסנטר שלך מאותו סדרה?
מה שאתה אומר זה נכון לתקציבים גבוהיים, וגם אז קודם כל צריך לרכוש קדמיים ורק אחרי זה לחשוב על סנטר{ופה ברור שעדיף לרכוש סנטר מאותה סדרה}אבל זה לא הסיפור פה וההמלצה שלי היא לבחור שילך וישמע את הרמקולים ומה נשמע לו טוב שיקח{בלי קשר לסנטר}
והשאלה הגדולה האם בכלל שמעת איזה רמקול מכל הרמקולים שהמלצת עליהם? אני מאמין שלא!{ותקן אותי אם אני טועה}
ולא משנה מה התקציב אם זה 10000 זה 500 ש'ח.... אם לא שמעת את הרמקולים האלה איך אתה ממליץ עליהם בכלל?
ועכשיו תגיד הסנטר שלו JBL וכו''....אז מה אם הסנטר שלו JBL? אם הקדמיים שתואמים לסנטר שלו נשמעים גרוע, עדיין תגיד לו אתה חייב לרכוש אותם כי הסנטר שלך מאותו סדרה?
מה שאתה אומר זה נכון לתקציבים גבוהיים, וגם אז קודם כל צריך לרכוש קדמיים ורק אחרי זה לחשוב על סנטר{ופה ברור שעדיף לרכוש סנטר מאותה סדרה}אבל זה לא הסיפור פה וההמלצה שלי היא לבחור שילך וישמע את הרמקולים ומה נשמע לו טוב שיקח{בלי קשר לסנטר}