השרשור הגדול לבקשות לתיקונים ושיפורים בממיר Nowcom NC8336 - עדכון לגרסה T19

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

[גרסה מעודכנת לאחר התקנה ובדיקה של גרסת קושחה אחרונה T19. הנקודות שנותרו ללא הערות לא תוקנו (מיעוטן לא היה באפשרותי לבדוק)]

שלום לכולם,

בעקבות ההזמנה הפתוחה של זיו (http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 99#1018699) אני פותח כאן שרשור בו בעלי ממיר Nowcom NC8336 יוכלו לשטוח את בקשותיהם לתיקוני באגים ולשיפורים שונים. כפי שראינו בשרשורים קודמים לא חסרים כאלה, אז בואו נרכז את כולם במקום אחד ונקל על זיו לנצל את קשריו הטובים בחברה.

חשוב לציין למרות ההערות הרבות, בין השאר עבור מי ששוקלים קנייה: שלא יתקבל רושם לא נכון מהרשימה הארוכה. כפי שנאמר כבר על ידי וע"י אחרים המכשיר הוא בבסיסו טוב ואפילו מצויין ביחס לאלטרנטיביות. את הפונקציות החשובות של צפייה, הקלטה, הזזת זמן וכדומה הוא מבצע באיכות מעולה ולמעשה ללא תקלות כלל, וזה לא הולך ברגל במיוחד במוד ה"נסיוני" בו כל שיטת השידור הזו נמצאת כרגע. גם תכיפות העידכונים מטעם החברה ורמת השירות (כפי שהעידו אחרים) היא מעבר למה שמקובל אצל האלטרנטיבות, אז שאפו לחברה. ואנחנו משוכנעים שזוהי רק תחילתה של ידידות מופלאה :)

אז מלבד נושא צבעי הפונטים (שדוסקס מספיק ולפי זיו עומד להיות מתוקן בקרוב והוא שקול בחשיבותו בעיני בערך לכל אלו למטה גם יחד) אלו הם הנושאים שצברתי עד כה, מחולקים לקטגוריית באגים (תקלות שדורשות תיקון), להצעות לשיפורים ולנושאים אחרים:

באגים (או חשודים ככאלה)
- המעצבן ביותר לאחר הפונטים: בזמן שמעלים איזשהו תפריט (כגון טיימר או כל כניסה ל-menu), ה-time shift מאופס וכל מה שהוקלט נמחק כלא היה. מדוע?? (הממיר יודע כבר לא לאבד דבר כאשר מציגים את ה-EPG, אז למה לא להכליל)
<T19 - תוקן חלקית, כניסה לטיימר לא מוחקת את ה-timeshift. כניסה למנהל ההקלטה עדיין כן.>
- לא ברור אם באג או הצעה לשיפור, אבל מבחינת המשתמש היה רצוי מאוד שגם בעת מעבר ערוצים לא ילך לאיבוד מה שכבר הוקלט ב-time shift בערוץ הקודם. אפשרי? לא צריך להיות נורא מסובך.
- בצפייה ב-EPG הבסיסי (לחיצה על EPG), שמות התוכניות שמוצגים בתוך המלבנים נחתכים לפי גודל המלבן האפשרי (אורך השידור). זה בסדר גמור, אלא שהחלק מהשם שנחתך הוא זה מתחילת השם ולא מסופו כך שה-EPG הופך לבלתי קריא וחסר תועלת בהרבה מקרים. למשל, אם התוכנית "חדשות – בליווי כתוביות סמויות" משודרת למשך שעה והמלבן שלה מספיק להצגת 18 תוים בלבד אז מה שמוצג הוא "ווי כתוביות סמויות". לך תבנה עם זה מדינה
<T19 – כמעט תוקן. רואים שנעשתה כאן עבודה אבל התפספס תו אחד בתיקון – התו הראשון בשם התוכנית לא מוצג. בדוגמה למעלה למשל מה שיוצג כרגע הוא "דשות – בליווי כתוב". באופן מוזר ההצגה כן מתקיימת ללא חיתוך התו הראשון כאשר התוכנית היא הראשונה המוצגת מימין בטבלת ה-EPG. כל שאר החיתוכים שגויים.>
- אני מקווה שלא אתקל עוד בתופעה הבאה לאור העובדה שחיברתי דיסק קשיח שמן מספיק להקלטה במקום ה-DOK, אבל עבור אלה אשר יגיעו לחוויה המרנינה: אולי אפשר לסדר את ההתנהגות של הממיר כאשר הוא מתבקש להקליט תוכנית ולא נשאר לו מספיק מקום אחסון? כיום מה שקורה במצב זה הוא שעם תחילת ההקלטה הממיר מציג חלון שמודיע משהו כמו "אין מספיק מקום אחסון בדיסק", הכתובית הזו כבה ומופיעה מחדש כל כמה שניות והדבר לא נפסק עד אשר לא מבוטלת פקודת ההקלטה בטיימר. הבעיה היא שבין הבהוב להבהוב אין די זמן לאדם הסביר לבטל את הטיימר, והכתובית מופיעה לה מחדש ומוציאה את המשתמש מכל תפריט אליו הוא מנסה להיכנס. פעם אחרונה שזה קרה לי הייתה מזמן ואני לא זוכר איך הצלחתי לצאת מזה – hard reset, ניתוק ה-DOK או משהו כזה. לתלוש את השערות.
- מינורי: באג השעה בעת מעבר לקביעת זמן לפי GMT. תיארתי בשרשור נפרד (http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 16#1020316)
<T19 – תוקן>
- באג מינורי: מדי פעם ולא לעיתים קרובות מידי, ורק בעת מעבר בין סצנות בסרט או בין פרסומות אני מבחין ביציאה רגעית של התמונה מסינכרון – נראה כמו איבודframe או משהו כזה. אני תוהה אם עוד מישהו שם לב (ייתכן שזה בא מהשידורים במקור)
- באג קוסמטי: בעיית הטקסט ההפוך כבר תוקנה בעיקרה, עדיין בהצגת תוכן של תוכנית ב-EPG מופיעים תמיד כמה תוים לא ברורים בתחילת או סיום הטקסט (כוכביות, פסיקים, סימני שאלה וכיו"ב)
<T19 – משהו השתנה, אבל עדיין מופיעים תוים לא ברורים. בנוסף החל מגרסה T19 בתוכן ה-EPG משוכפל שם התןכנית פעמיים (רצוף ללא רווח, הכוונה היא לטקסט שמופיע בתחתית התיבה)>
- באג קוסמטי נוסף: לאחר קביעת תוכנית להקלטה בטיימר, הטבלה בה מוצגים 8 הטיימרים לא מאפשרת הצגה של כל האינפורמציה, למשל המחרוזת "פעם אחת" מוצגת קטועה
- T19, באג חדש וקריטי החל מגרסה זו בתפריט Movies (מנהל ההקלטות). התפריט הזה מציג screenshot מתחילת ההקלטה עבור כל אחת מהתכניות המוקלטות (תמונה מוקטנת מימין למעלה). החל מגרסה זו מופיעות אצלי שת תופעות חדשות: (1) התמונה לא תמיד שייכת לתוכנית הנכונה – ישנו בלבול בין התמונות לתכניות. (2) מילא זה, אבל הדבר היותר משמעותי: עבור אחת התכניות ברשימה (זו האחרונה) לממיר לקח כ-5 שניות להציג את ה-screenshot (בזמן ההמתנה מוצג מלבן אפור). לאחר ההמתנה, לחיצה על-ok כדי לעבור לצפייה הניבה מסך שחור ולא נוגן דבר (המתנתי כחצי דקה). לחיצה על-stop מחזירה לתפריט התוכניות המוקלטות, אבל השורה התחתונה היא שכרגע מוקלטת אצלי תוכנית אחת שאי אפשר לצפות בה. ניסיתי לבצע הקלטה נוספת כדי לראות אם מדובר בבאג הקשור רק לתוכנית האחרונה המוצגת ברשימה, אבל התוכנית החדשה כן נוגנה היטב ואילו ההיא שהפכה כעת ללפני-אחרונה ברשימה עדיין לא מנוגנת.
- באג מלפני T19 (טרם ברור לי אם נעלם בגרסה זו) – כפי שתואר בכמה מהפוסטים למטה – קפיאה רגעית של התמונה בעת צפייה בהקלטות. זה די נדיר אבל כשזה קורה זה בא בכמויות - קפיאה של התמונה לשניה וחצי כל דקה בערך, ואח"כ הכל חוזר לקדמותו מסונכרן היטב. לא משהו בלתי נסבל אבל מציק, לא הצלחתי לעלות על החוקיות לגבי מתי זה קורה ומתי לא.

שיפורי שימושיות
- השיפור הנחוץ מכולם לדעתי. בעת צפייה בהקלטה, או הזזת זמן: לאפשר קפיצה לנקודה מסויימת בזמן בתוך ההקלטה ע"י הקלדת מספרים (hh:mm:ss) כפי שמקובל בכל מכשיר DVD. כרגע ניתן רק להריץ קדימה ואחורה בעזרת כפתורי הניווט, תהליך מייגע ומעצבן (במיוחד אם מעוניינים לצפות במוד הזזת זמן בהקלטה שהחלה לפני דקות ארוכות או שעות). בבקשה בבקשה להוסיף את הדבר הקטן הזה.
<T19 - תיקון חלקי מאוד, לצערי רק באזור הפחות חשוב וזה מאוד חבל. צבע הפונט אכן השתנה מלבן לשחור קריא בעת לחיצה על info בזמן צפייה בערוץ כלשהו. הצבע לא תוקן בזמן צפייה בהקלטה או ב-timeshift, כך שהבעיה הקשה נותרה כשהייתה. צבע הפונט ב-EPG לא השתנה למיטב הבנתי (אם כי שם הבעיה פחות קריטית מלכתחילה).>
- כאשר מגדירים טיימר ידני חדש להקלטה, מדוע לא תינתן למשתמש האפשרות לקבוע את שם התוכנית המוקלטת כבר בהזדמנות זו מראש? (בנוסף לאפשרות להוסיף או לשנות את השם בדיעבד בתפריט Movies)
- ובאותו נושא למען אלה שמפעילים טיימר היישר מתוך ה-EPG (לא מאוד מומלץ כרגע לאור רמת הדיוק הזוועתית של ה-EPG): הכנסה אוטומטית של שם התוכנית מה-EPG כך שתישמר כחלק מההקלטה.
- ובאותו עניין עבור מי שבכ"ז מעוניין לכוון טיימר ישירות דרך ה-EPG: היה מי שהציע ובצדק לאפשר להוסיף X דקות לפני ו-Y דקות אחרי טיימר כזה אוטומאטית כדי לא לפספס תוכניות. שינוי כזה יהפוך את ההקלטה דרך ה-EPG למשהו שמיש. ואם אפשר להפוך את ה-X וה-Y לפרמטרים קונפיגורביליים למשתמש (שלא לדבר על פר-ערוץ או פר תוכנית) הרי זה משובח.
- ועוד בנושא שמות התוכניות המוקלטות, כאשר מכניסים שם לתוכנית מוקלטת באופן ידני כמות התווים שניתן להכניס היא מאוד מוגבלת, ובכל מקרה לא מנצלת את מלוא השטח המוקצה לה בטבלת ה-Movies. מדוע להגביל?
- השהיית זיפזופ: כפי שתארתי בשרשור אחר (http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 76#1014576) מתקבלות השהיות שונות במעבר בין ערוצים בהתאם לשיטה שבה בוחרים לעבור בין הערוצים. היינו מעוניינים לחוות זמן זפזופ מינימלי גם בלי להתחכם במשחק עם הכפתורים.
<T19 – נראה שיש שיפור בזמן הזיפזופ בשימוש בחיצים, משתווה ללזה שאפשרי בעזרת 'טריק' ה-OK. שימוש במקשי מספרי ערוצים כדי לזפזפ עדיין גורר זמן זפזופ ארוך מאוד.>
- בתפריט "נתוני דיסק קשיח" ניתן היום לראות את נתוני כמות האחסון בשימוש או הפנוי בדיסק, ההקצאה לטובת הזזת זמן וכו'. הכל טוב ויפה אבל לא נורא שימושי. היה עוזר מאוד לקבל הערכה לגבי הזמן עבור כל אחת מהקטגוריות, למשל כמה זמן פנוי כרגע להקלטה על הדיסק.
- ובאותו עניין: יחסית להקצאת הזכרון שמוצגת עבור time shift הזמן בפועל שמוקלט הוא קטן בהרבה ממה שאפשר היה לצפות לאור צריכת המגבייטים הממוצעת בהקלטות רגילות. אשמח לקבל מהחברה הסבר לעניין זה, ואיך אפשר לדעת כמה זמן מוקצה להזזת זמן.
- האם ניתן להוסיף פונקציה של שמירה-בדיעבד של הקלטת time shift כהקלטה לכל דבר? (בין השאר כדי שהיא לא תימחק במעבר ערוץ כאמור לעיל)
- מצב time shift: היה מועיל מאוד לראות שלושה נתונים נפרדים: זמן תחילת הקלטה, זמן "ראש הקריאה", זמן סיום.
- בזמן שמעלים איזשהו תפריט, למעט EPG, השמע מושתק. מכיוון שהתוכנה יודעת להתמודד עם אי-השתקת השמע בזמן הצגת EPG אפשר לצפות שאותה "יכולת" תופעל גם עם התפריטים האחרים (כגון טיימר או כל מה שאפשר להגיע אליו דרך ה-menu).
- ואם כבר נכנסים לחלק הזה בקוד: גם ב-EPG, כאשר נכנסים לתוכן של תוכנית מסויימת השמע נעלם לכמה שניות ואז חוזר. מדוע?
- אפשרות להוריד את סמל ה-rec שמופיע בפינה הימנית עליונה בזמן הקלטה (לי אישית לא מפריע אבל היו שהתלוננו)
- כיוונתי תוכנית להקלטה בטיימר. לאחר סיום הכיוון ולחיצה על exit עולם כמנהגו נוהג ואין כל חיווי על כך שיש תוכניות שממתינות לזמן פרעונן. הייתי שמח לחיווי כלשהו סטייל העיגול/השעון האדום המפורסם במכשירי הוידאו הישנים שלנו, אבל מאחר וחזית המכשיר לא מכילה כבר את מה שהיא לא מכילה (וחבל) אז אפשר היה לשנות משהו בהצגה הסטטית של הערוצים בחזית שלא ממש תורמת כרגע משהו – למשל הבהוב המספרים כל כמה זמן או דבר אחר. או איזושהי אינדיקציה מינורית שתופיע בפינת המסך עצמו (ושניתן יהיה גם לכבות אותה אם רוצים... לאלה מאיתנו שכבר מרגיז אותם הסמל בזמן הקלטה מהסעיף הקודם)
- הווליום של השמע דרך הממיר נמוך משמעותית מזה ששומעים כאשר מנגנים סרט ממוצע במכשיר DVD או יחסית לעוצמה בשידורים האנלוגיים. נשמח לתוספת של איזה 6-12dB לעוצמה. (וכן, כבר כיוונתי את הווליום של הממיר למקסימום דרך הכפתור בשלט)
- האם כחלק משינוי צבע הפונטים נקבל גם אפשרות לקבוע צבעים כרצוננו? (themes…)
- הצעה כללית לשיפור השימושיות: בחלק מהכפתורים לחיצה אחת מעלה תפריט ולחיצה נוספת על אותו כפתור מעלימה אותו, למשל בעת לחיצה על כפתור EPG או על timer. היה רצוי להחיל כלל זה על כל הפונקציות בהן התנהגות זו רלבנטית. למשל: לחיצה על Movie -> מופיע תפריט תוכניות מוקלטות -> כדאי שלחיצה נוספת תעלים אותו (במקום שהאצבעות יצטרכו לחפש את כפתור ה-exit).
- בזמן צפייה רגילה ניתן לזפזפ בין השאר ע"י לחיצה על מספר התחנה (למשל לחיצה על 2 יעביר אצלי לערוץ 2). בזמן שתוכנית מוקלטת בטיימר אפשרות זו לא קיימת, ניתן לזפזפ רק באמצעות החיצים או כפתורי CH. מדוע?
- כאשר לוחצים על Info מופיע מעל הטקסט פס מידע עם חיווי של חלק פס "מלא" מתוך פס "ריק". אם אני מבין נכון זהו חיווי של כמה זמן עבר מתחילת התוכנית ברגע זה יחסית לאורכה בהתאם לנתונים המגיעים מה-EPG. אם נתעלם לרגע מנושא ה(אי) דיוק של ה-EPG המשודר כשלעצמו, האופן בו מוצג המידע לא ברור מספיק (וזאת בהנחה שהצלחנו לנחש את השימוש מלכתחילה... לי לקח הרבה זמן וכמובן אין על זה מילה במדריך למשתמש). הייתי שמח לראות מספרים מעל/ליד הפס הזה שיבהירו את כוונת המשורר.
- תפריט "הקלט" -> "הגדרות הקלטה" -> "בחירת הקלטה" -> "1 מחיצה" – מה פירוש 1 מחיצה ומה אני עושה עם זה?

אחר
- האם יספרו לנו סוף סוף איך אפשר לצפות בהקלטות מהממיר דרך המחשב או להמיר אותן לפורמט סטנדרטי?
- האם יש סיכוי להוסיף אפשרות לצפייה במדיית MPEG4 דרך ה-USB (למשל DivX, XviD) מלבד תמונות ו-MP3?
- עבור משתמשים חדשים (וגם לא) היה רצוי לעשות רויזיה רצינית במדריך למשתמש שתכלול שיפור משמעותי בתיאורים הקיימים וכן תיעוד של אינסוף הפונקציות הקיימות בממיר המופלא הזה ולא מוזכרות ולו ברמז. ישנם המוני כתבים טכניים שם בחוץ שישמחו לכל עבודה.

עד כאן (יותר מה-15 שחשבתי שיש לי) – בעלי Nowcom נוספים אתם מוזמנים להוסיף משלכם, ובע"ה ובעזרת זיו בקרוב בימינו ממש נזכה לראות בעינינו ולו מקצת מהתיקונים והשיפורים שהצענו, בגרסת הקושחה החדשה לממיר. ובא לציון גואל.

סופ"ש נעים לכולם
נערך לאחרונה על ידי gimm ב 20/02/2010 12:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

israeleib
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לפי דעתי כדאי להתייחס לדברים הרלוונטים והנחוצים ביותר לדוגמא:
המעבר בין ערוצים בזמן הקלטה או בזמן צפייה בתוכנית מוקלטת שאלו באמת באגים רציניים.
לעומת זאת הסימון של REC שמופיע בזמן הקלטה (לפי דעתי הוא הכרחי), לתת למשתמש אופציה של יופיע או לא יופיע זה מסורבל.

אז סה"כ בכל מה שרשמת שאלו דברים נכונים מאוד והיה נחמד מאוד אם היו מטפלים בהם אפשר לחלק אותם לשני סוגים:
1. באגים שדורשים טיפול מיידי ומפריעים למשתמש.
2. שינויים שאפשר לעשות שיתרמו לנוחות המשתמש.

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

יציאות נורמליות.
HDMI ויציאה אופטית או לפחות דיגיטלית קואוקסלית עבור רסיבר.

gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

israeleib -

מסכים איתך שהרשימה ארוכה וכוללת סעיפים שיותר חשובים לטיפול וכאלו שפחות. בעולם אבטחת איכות תוכנה מקובל לחלק את הבאגים לפי עדיפות או חומרה: באגים קריטיים (אי אפשר לצאת לשטח בלי לתקן), באגים בעדיפות גבוהה, בינונית ונמוכה. כנ"ל לגבי שיפורים פוטנציאליים (enhancements). לשמחתי אין ברשימה באגים קריטיים (עניין הפונטים הוא כמעט כזה), אבל ברשימה יש כרגע ערבוב של כל רמות החומרה ביחד, אם כי ניסיתי להדגיש את הנושאים שלדעתי ראויים לקבל עדיפות גבוהה. אני סומך על החברה שתמיין ותתעדף את רשימת הבאגים והשיפורים ותטפל בהם לפי הסדר.

בעניין סימן ה-REC ספציפית - גם לי הוא לא מפריע (להפך) אבל אם אני לא טועה היו כאן לפחות שניים שהתלוננועל זה. לא צריכה להיות בעיה להוסיף פונקציה להסרה והחזרה של הסימן, למשל בעזרת אחד מהכפתורים הצבעווניים.

acavish -
הכוונה כאן הייתה לשינויים שאפשר לממש באמצעות עדכון קושחה, חיבור HDMI לא תקבל מזה. יציאה אופטית כבר יש לך.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #5 

כל ההערות וההארות הועברו לחברת Nowcom.
אם יש עוד דברים לרשום, נא עשו זאת ואני יעביר הלאה.

gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

תודה רבה זיו. אשמח לדעת מה הצפי לגבי מתי תצא גרסת קושחה מעודכנת ומה צפוי להיות כלול בה (עם או בלי קשר לרשימה הנ"ל)

בנוסף לנאמר לעיל נראה לי שהיה מועיל לו החברה היתה מאפשרת ללקוחותיה להירשם לרשימת תפוצה בה היא תודיע על קיום קושחה חדשה (במקום שכל אחד מאיתנו יצטרך לבדוק תקופתית באתר החברה).

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1011
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #7 

דיווח בעיה:
חיברתי דיסק חיצוני (Toshiba 1.8" 30GB). כאשר Timeshifting מאופשר אני מקבל קפיצה בוידאו ובקול כל פעם שה-NC ניגש לכתוב לדיסק (אני יודע זאת בגלל שיש התאמה בין הקפיצות ל-LED שבדיסק)
אם אני מבטל את ה-Timeshifting זה לא קורה.
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

עוד בעיה שקשורה לממיר (נראה לי):
אני סדרתי מחדש את הערוצים ע"י MOVE, כי פשוט רציתי שערוץ 1 יהיה מס'1, ערוץ 2 מס'2 וכו'.
ומה שקרה לפני כמה ימים עם ה-EPG זה שהמידע על ערוץ 2 מופיע עדיין בתחנה מס'1(השורה הראשונה ב-EPG).
בתחנה מס'2 (כלומר ערוץ 2 שלי, השורה השניה ב-EPG) אין מידע בכלל.
יכול להיות שזה בעיה של ה-EPG, אך לא שמעתי אחרים מתלוננים על זה.
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

mark-

לדעתי מה שאתה חווה עם ה-EPG לא קשור לשינויי המספרים שביצעת אלא לתקלות ממרכז השידורים. גם אצלי ה-EPG התבלבל והיום גם לא ראו דבר מלבד מסך שחור, ביצעתי סריקת ערוצים מחדש והכל הסתדר.

לגבי עניין הקפיצות בוידאו - גם אצלי יש משהו, לחשדי החל מהרגע שעברתי ל-HDD. זה די נדיר אבל כשזה קורה זה בא בכמויות - קפיאה של התמונה (רק התמונה אצלי, הקול ממשיך) לשניה וחצי כל דקה בערך, ואח"כ הכל חוזר לקדמותו מסונכרן היטב. לא משהו בלתי נסבל אבל מציק, ולא הצלחתי לעלות על החוקיות לגבי מתי זה קורה ומתי לא (לדעתי לא רק בטיימשיפט). בימים האחרונים זה נעלם - לא ברור לי העניין. אעקוב ואדווח.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10 

גרסת קושחה חדשה צפוייה עד לסוף שבוע הבא.

eliman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #11 

אולי אפשר לבקש מהם לתת את המקודד של שמירת הקבצים מסוג DVR?
אני, שלא רוצה לעבוד עם HDD, עובד רק עם DOK של 8 ג'יגה שמתמלא מהר.
רציתי לתרגם את זה ל-avi, אבל בשום מקום אין מקודד לפורמט הזה שהוא בעצם, לפי מה שכותבים, פורמט שמירת וידאו של מערכות טלויזיה במעגל סגור.
לתת את המקודד לא מצריך גרסת קושחה חדשה, רק קובץ שעושה convert.
תודה מראש.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #12 

קושחה חדשה רואה אור היום:
http://www.nowcomholdings.com/downloads/NC8336_T19.rar
עודכן צבע ה EPG ובוצע תיקון ל EPG.

eliman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #13 

ziv_r כתב:קושחה חדשה רואה אור היום:
עודכן צבע ה EPG ובוצע תיקון ל EPG.
...
אני קצת מאוכזב.
שני תיקונים? אחד של פונט והשני של סינכרון EPG? זה הכל? אולי אני לא מבין את הקושי שבהכנת קושחה לממירים כאלה (אני עוסק בקושחה מתחום אחר) אבל זה קצת מאכזב אותי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #14 

לפי מה שהבנתי, צפויה קושחה נוספת בסוף החודש.

israeleib
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
קיבל תודות: 0

שליחה #15 

הם לא שיפרו יותר מדי וגם מה ששיפרו עדיין לא טוב. השיפור שהם עשו בצבעים עדיין מאוד מקשה, כאשר פותחים את החלון של ה EPG אז קצת יותר קל לראות, אבל אם לדוגמא עושים TIMESHIFT אז הכיתוב הלבן על פני התכלת המאוד בהיר מאוד מאוד מקשה.

gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

טרם התקנתי ולא אוכל לעשות זאת בימים הקרובים, אבל מתוך ה-readme בקובץ:

change log :
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
1. Hebrew EPG Schedule fix issue
2. Color of letter on Info bar

=>נשמע יותר טוב מהתיאור של זיו, זהו לא תיקון של צבע ה-EPG אלא של ה-Info bar שהוא זה שבעייתי כל כך. אם זה הדבר אשר תוקן אז הדבר הזה לבד שווה את המאמץ. אבל אני מוכרח להגיד שהתגובה הצוננת של israeleib לא מסתדרת עם ה-change log, אם הצבע נשאר עדיין לבן על תכלת אז לא עשינו כלום... מקווה שבכל זאת נעשה משהו.
ומנחם לדעת שכבר מתוכננת גרסה נוספת, הכל בתקווה שהיא מכילה כמה שיותר תיקונים מאלו היותר מטרידים שהובאו כאן
ואם הצבע לא תוקן עדיין אז שיתוקן בבקשה ומהר, לפני הכל.

אגב הבטחתי לעדכן בעניין הקפיצות ב-timeshift שהוזכר לפני כמה שבועות: לא יודע אם לשמחתי או לצערי אבל אין לי מה לעדכן. מאז ההבטחה התופעה לא חזרה, או שחזרה באופן נדיר כל כך שלא הצלחתי לעקוב אחר חוקיות כלשהי. יחד עם זה ברור לי שהיה אז משהו ויש כאן איזה באג נסתר, השאלה רק באילו תנאים הוא יצוץ שוב. mark13, האם אצלך זה ממשיך להופיע?

דורדור27
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שוחררה גרסת תוכנה חדשה לממיר Nowcom 8336

שליחה #17 

לינק:

בעיקר שינויים גרפיים של צבע ותיקון EPG אך כנראה גם כהרבה באגים תוקנו.

עדכנו איך היא עובדת לכם[/url]

kobyb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #18 

כל הכבוד! נראה הרבה יותר טוב.
מצפה לעדכונים הבאים.
There is no spoon

gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

עדכנתי את ההודעה המקורית לאחר בדיקת גרסת הקושחה האחרונה, ראו למעלה.
לצערי הבעיה הקשה עם צבע הפונטים לא תוקנה כלל בחלק הקריטי שלה (בזמן צפייה בהקלטות או ב-timeshift). כמו כן תיקונים אחרים בוצעו בצורה חלקית בלבד. פרטים למעלה.

בנוסף צצה אצלי בעיה חדשה שמונעת צפייה בהקלטות מסויימות (לעת עתה הקלטה אחת מתוך כ-10 ששמורות בהרד דיסק). שוב, פרטים בפוסט המקורי למעלה. אני תוהה אם התופעה קורית אצל בעלי ממיר נוספים עכשיו.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

gimm כתב: אגב הבטחתי לעדכן בעניין הקפיצות ב-timeshift שהוזכר לפני כמה שבועות: לא יודע אם לשמחתי או לצערי אבל אין לי מה לעדכן. מאז ההבטחה התופעה לא חזרה, או שחזרה באופן נדיר כל כך שלא הצלחתי לעקוב אחר חוקיות כלשהי. יחד עם זה ברור לי שהיה אז משהו ויש כאן איזה באג נסתר, השאלה רק באילו תנאים הוא יצוץ שוב. mark13, האם אצלך זה ממשיך להופיע?
...
ת'האמת ביטלתי את ה-timeshift כי הצפייה הייתה בלתי נסבלת עם כל הקפיצות. מאז שעדכנתי את הקושחה החדשה לא ניסיתי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”