עזרה | בעיה בYAMJ לא עובד

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
AVI_AD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי חיבור בין המחשב לPCH (A110) בכבל מוצלב (בלי ראוטר) המחשב אוה את הPCH וכן להיפך.
אני יכול לראות סרטים מהמחשב דרך הPCH -כאשר אני מגיע לקובץ ועושה PLAY.
אבל דרך הYAMJ משום מה אני עושה פליי המסך משחיר לכמה שניות ואז חוזר ל"תקציר" (כלומר לא מנגן לי את הסרט).
אני משתמש בmyihome. ראיתי באחד הביקורות באתר שמדובר אולי ברוב הסיכויים שהנתיב שהכנסנו לא נכון.
אני לא משתמש בGUI ככה שאין לי מוסג איך אני מעדכן את הנתיב..
להזכירכם אני משתמש בכבל מוצלב...בלי ראוטר .. .
תודה מראש לכל העוזרים ...

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

אני לא בטוח אם זה יעזור אבל שווה לנסות.

תוסיף את השורה הזאת לקובץ moviejukebox.properties

mjb.myiHome.IP=http://10.0.0.3:8000

אחר כך תמחק בתיקיית data את כל הקבצים מסוג jsp ואל תשכח לסמן את הקובץ moviejukebox.properties

לקריאה בלבד לפני שאתה עושה regenerate

AVI_AD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה

מצטער על התגובה המאוחרת..
אני צריך להעתיק את זה לשורה מסויימת ..?? כי אחרת עשיתי וזה לא עזר .. .
אם לא יש עוד רעיונות ?!?
נ.ב.
אין לי בכלל תיקיית DATA...

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

את השורה תשים לא משנה איפה בקובץ moviejukebox.properties. כמובן שאת הip שרשמתי תשנה לשלך. שלך יהיה רשום בתוכנה myihome בלשונית system. התיקיית data נמצאת בmyihome\webapps\root\feature\myiHome-moviejukebox תמחוק שם את הכל ותעשה מחדש.

AVI_AD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

עשיתי כאשר דיברת ,
אבל כאשר אני עושה REGENERATE זה נתקע לי אחרי הסרט הראשון .
ולגבי התיקייה ממש מוזר כי אין לי שום תיקייה או קובץ אחרי feature... מוזר .. :roll:

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

זאת כבר בעיה אחרת. וזה אומר שהמצב שונה לחולטין ממה שהסברת עד עכשיו. זה אומר שאתה בכלל לא מצליח דרך הפופקורן להגיע לjukebox.

קודם כל עם איזו מערכת הפעלה אתה עובד?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

אני מאמין שאתה משתמש בwindows 7 ולכן יש לך בעיה. תבטל את ה UAC תעשה ריסטרט ואז תנסה להריץ את הjukebox מחדש

AVI_AD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אכן יש לי WIN 7 .
לגבי הREGENERATE בסוף זה כן סיים רק שלקח לו המון זמן ... (השארתי את זה בלילה ורק בבוקר ראיתי שזה סיים).
לגבי ה UAC אם אני אוריד אותו הפופקורן ינגן לי את הסרט ?
כי הבעיה היחידה שלי עכשיו זה רק ניגון הסרט הYAMJ עובד מצויין חוץ מזה .. (שוב זה מראה את הWALL MOVIES...אני נכנס לתקציר
ואז כאשר אני לוחץ פליי או אנטר המסך הופך שחור וחוזר לאותו תקציר = משמע לא מנגן) הוספתי את השורה שאמרת שמתי את הIP
במקרה אצלי זה 10.0.0.01 ושוב כלום לא קורה ...

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

לא יכול להיות שאין לך תיקיית DATA ויש לך מוביג'וקבוקס..משהו אני לא מבין ממה שקורה אצלך...בכל מקרה מציע לבטל את הUAC כי זה סתם מציק..

AVI_AD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

נראה לי שמצאתי את הבעיה אבל אני צריך את העזרה שלך ...
נכנסתי לתיקייה של הסרטים והפעלתי את הקובץ index.htm (במחשב שלי)... החומת סרטים עלת לי באקספלורר ניסיתי משם לנגן את הסרט האקספלורר שלי אמר שיש בעיות חיבור ..
לחצתי על איבחון בעיות חיבור הוא אמר לי שהוא לא מצליח להתחבר ל"file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/pch/"
חיפשתי את השורה הזאת בקובץ "moviejukebox.properties" מצאתי אותה בשורה ..mjb.nmtRootPath=file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/Video/
אני מניח שזה קשור לזה אז איך אני משנה את השורה שבימקום זה הוא יבוא לי לתיקיה שבמחשב שלי (כלומר תיקייה משותפת)??
תודה

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

תשמע, אני לא ממש מבין . איפה נמצא הקובץ index הוא אמור להיות לפני התיקיית data שאתה אמרת שלא קיימת.

בכל מקרה זה שהקובץ לא התנגן לך מהמחשב זה בסדר. הוא לא אמור. כי הpath של הקובץ מותאמת לקריאה של הפופקורן...הpath למחשב הוא שונה....בכל מקרה...אני לא מבין אם אתה משתמש בmyihome או בgui וטענת שאין לך תיקייהאו קובץ אחריי feature והוקבץ index.htm אמור להיות אחריי feature ככה שאני לא כל כך מבין איפה הוא נמצא אצלך....

ד.א איפה אתה גר?

AVI_AD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

טוב אז ככה ... :D
אני לא כלכך הבנתי בהתחלה מה עושים ואיך עושים ... ולכן התחלתי עם הGUI שזה יצר לי את הקובץ INDEX ועוד תיקייה (בתוך תיקיית הסרטים שעל המחשב שלי). ואח"כ הבנתי יותר ועכשיו אני משתמש בMYIHOME . כנראה ששכחתי למחוק את הקבצים האלו ... וניסיתי עכשיו להפעיל אותם מהאקספלורר...
וזה ממש מוזר שאין לי קבצים בתיקית feature כי אני הורדתי את התיקייה שאתה כבר הכנת אני נראה לי אמחק הכל ואתקין הכל מחדש..
כשחשבתי על זה בלשונית SYSTEM ב MYIHOME בPLUGIN אני עשיתי את התיקייה שנמצאת לי על הכונן קשיח ... האם אני צריך לעשות את זה דרך שיתוף רשת (כלומר במקום d:\movies לציין אותו ל //pc name/movies) ..??
אהה ועוד משהו כשעשיתי REGENERATE דרך הכונן (D:\MOVIES) זה זיהה את הסרטים אבל דרך תיקיית MOVIES מהרשת זה אומר לי שהוא לא
מזהה שום סרט מוזר !! ..

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

נראה לי אתה כל כך מבולבל שאתה מבלבל אותי... :?

תקשיב..אני מציע בחום שתמחוק כל מה שיש לך שקשור לmoviejukebox את הgui ואת הקבצים שהוא יצר. את myihome את כל התוכנה להסיר לגמרי. כאילו לא היה קיים. ולנסות מחדש.

1.אתה בווינדוס 7. תוריד את הUAC ואחר כך תעשה ריסטרט.

2.תוריד את myihome החדש המתאים לך (32 או 64 ביט לווינדוס)

3.תתקין את myihome ותראה שזה מאושר בפיירוול שלך.

4.תראה שmyihome עובד לך טוב בלי moviejukebox.

5.תוריד את הmoviejukebox ותשים אותו בתיקייה myihome\plugin

6.תעשה לו enable בלשונית plugin בmyihome

7.תלחץ על + בצד שמאל למטה ותוסיף תיקייה שיש בה 5 סרטים בהתחלה רק בשביל הניסיון הראשון (יותר מאוחר באותה דרך נוסיף את שאר הסרטים)

8.תעשה regenerate

9.תילך לבmyihome\webapps\root\feature\myiHome-moviejukebox ותבדוק אם נוצרה שם תייקית data וקובץ index.htm

ואז תחזור לדווח פה

אני מזכיר לך שאם אתה מוריד סקין מוכן מהאתר עם ההגדרות והכל לזכור לשנות את השורה

mjb.myiHome.IP=http://10.0.0.3:8000 לאיי פי שלך

מקווה שיילך בסדר.

AVI_AD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

מצטער על התשובה המאוחרת...
עשיתי כאשר דיברת .. הורדתי את הmoviejukebox מפה http://www.hometheater.co.il/vt98944
את http://rapidshare.com/files/312011026/moviejukebox.rar ( זה מופיע המשך התגובות ) .
עשיתי את הIP שלי ועשיתי את הקובץ לקריאה בלבד
הרצתי את זה עם myihome וכלום לא עובד .. . אני רואה בפופקורן את התיקיות שלי במחשב רגיל אין לי "חומת סרטים" בכלל עכשיו
דיי מתוסכל כי עשיתי בדיוק כמו שאמתרת ...

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

כשאתה בפופקורן אתה בטוח שאתה נכנס לmyihome. (זה תמונה של החלק העליון של גוף של בנאדם)

אם נכנסת לmyihome אמורים להופיע לך 4 פלאגים שהימני הוא סמל של חוט חשמל. (כאילו plugin) . מופיעים אצלך כל הארבעה או רק שלושה?

אם רק שלושה מופיעים. אז פסחת על אחד השלבים (לא עשית enable או משה לplugin בmyihome)

אם כל הארבעה מופיעים תלחץ על ההכי ימני ותגיד מה קורה..

AVI_AD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

סליחה על הקצת בורות אבל אין לי שום סמל של אנשים לא בנתי איך אני נכנס לMYIHOME בפופקורן ..
יש לי הארד דיסק
group share
pch
וזהו ...

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

קיצור, בכלל לא נכנסת לmyihome לכן לא עבד לך. פשוט נכנסת דרך שיתוף של המחשב, אין לי זמן כרגע מחר אני ינסה להסביר לך ולהבין מה קורה.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

תשמע, במקרה שאתה לא רואה את הלוגו של myihome זה אומר שיש לך בעיה בקישוריות בין המחשב שרצה עליו התוכנה לפופקורן,

אני משאר שהבעיה נובעת מזה שאתה מחובר בכבל מוצלב ולא בכבל רגיל דרך ראוטר או משהו בסגנון, בכל מקרה הנה תמונה של איך שנראה הסמל של myihome אם אין לך אותו כשאתה בתפריט של media source אז זאת הבעיה. וזה בכלל לא קשור לmoviejukebox

תמונה

AVI_AD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

אם עוד לא התייאשת ממני אז ככה ...
קודם- תודה על העזרה עד עכשיו...
יש לי את הסמל ואני לוחץ עליו ואז הפופ' חושב המון זמן וכותב לי אח"כ
" requested cannt be proceed"
זה קשור אולי בשורה שרשמתי את הIP שלי במוביג'וקבוקס?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

זה שהתוכנה מופיעה זה כבר סימן טוב.

לא יכול להיות אבל שזה קשור. מכיוון שהתוכנה זה יותר מהמוביג'וקבוקס. ככה שאם זאת הייתה הבעיה לפחות היית מצליח להיכנס.

שאתה הולך להגדרות רשת של המכשיר. הוא מקבל שם איי פי? הוא מכוון לקבל איי פי אוטומטי?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”