הערב שמתי לב כי הרשות השנייה החלה בשידור EPG בסיסי לערוצים 2 ו 10
המכיל מידע לגבי תוכנית המשודרת עכשיו ותוכנית המשודרת ולאחר מכן כולל תקציר.

אני עובד עם DREAM 500 סיני וצפיתי בעברית, לגבי ממירים אחרים אינני יודע,asaf23 כתב:כן אבל זה בטח לא עובד בממיר לוויני כי זה בעברית. יהיה ממש טוב אם יעבירו EPG באנגלית, אפילו רק שם התכנית בלי תקציר. גם ב-DTT זה יעזור לכל בעלי מסכי פיליפס, סוני ושארפ....

כל הכבוד חברים! וכמובן מגיעה תודה למר ניסים טל.eladgrs כתב:גם אני הטרדתי אותם אתמול בצהריים,oferlaor כתב:במקרה לחלוטין, נדנדתי להם על הנושא הזה אתמול בצהריים...
יש קשר? תחליטו אתם....
נראה לי יצרנו עומס במערכת...

בממירים מסוג זה כנראה שאין תמיכה בעברית.Newboy כתב:יש לי ממיר לוויני טופפילד 7700 ושם רואים במקום עברית ג'יבריש...

שום בעיה רוכשים ממיר DTT או דונגל למחשב אפילו בדואר מוכרים ממירים כאלה, בגדול אם אתה מצליח היום לקלוט את ערוץ 2 באנלוגי אז תוכל גם לקלוט באמצעות אותה אנטנה פנימית או חיצונית את שידורי ה DTT.Newboy כתב:הלואי
נ.ב את הערוצים בישראל רואים בלווין מ ד ה י ם , ערוץ 2 , 10, אפילו ערוץ 1 חוזר לחיים....איפה זה ואיפה האיכותב YES. זה מדהים להשוות עד כמה התמונה ב YES "מתה" , מרוחה וחסרת חדות. פתאום אתה רואה גם כמה המסך שלך יכול להראות SD בצורה איכותית...
חבל שאין לי DTT שאוכל להשוות ראש בראש...

ה DTT נקלט אצלי באמצעות ה TVIX 6600 (עם טיונר היחיד כרגע בארץ במשלוח הבא כולם יגיעו איתו)Newboy כתב:תגיד אתה, בתור מי שיש לו גם לווין וגם DTT
איך התמונה בהשוואה אחד לשני?...