למשתמשי האקסטרימר - התיעצות חשובה
-
tomerspitzer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
בשעה טובה אני מקבל מחר את מכשיר האקסטרימר.
מתכוון בשלב הראשון לחבר אליו דיסק נייד ולא דיסק קשיח קבוע.
הבנתי שיש מלא כוננים שהמכשיר לא מסוגל "לעכל" ולכן אני רוצה להקדים תרופה למכה - אפשר לקבל דגמים ספציפיים של כוננים ניידים שהאקסטרימל לבטח יזהה?
ראיתי את רשימת הדגמים באתר שלהם, אבל תכלס יש שם כל מיני מודלים שתמיד המספר דגם שונה במעט ממה שראיתי שמוכרים בארץ.
תודה מראש!!!!!
בשעה טובה אני מקבל מחר את מכשיר האקסטרימר.
מתכוון בשלב הראשון לחבר אליו דיסק נייד ולא דיסק קשיח קבוע.
הבנתי שיש מלא כוננים שהמכשיר לא מסוגל "לעכל" ולכן אני רוצה להקדים תרופה למכה - אפשר לקבל דגמים ספציפיים של כוננים ניידים שהאקסטרימל לבטח יזהה?
ראיתי את רשימת הדגמים באתר שלהם, אבל תכלס יש שם כל מיני מודלים שתמיד המספר דגם שונה במעט ממה שראיתי שמוכרים בארץ.
תודה מראש!!!!!
-
tomerspitzer
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התשובה.
האם מדובר בדגם הפספורט של ה - studio edition, elit או ה - essential?
פשוט גם חבר שלי חיבר את הפספורט שלו וזה לא עבד.
ואם כבר - על הדרך שאלה נוספת - הבנתי שה -wd מגיעים מפורמטים כ - fat32 האם אין בעיה לפרמט אותם כ - ntfs?
שוב - המון תודה!!!!
האם מדובר בדגם הפספורט של ה - studio edition, elit או ה - essential?
פשוט גם חבר שלי חיבר את הפספורט שלו וזה לא עבד.
ואם כבר - על הדרך שאלה נוספת - הבנתי שה -wd מגיעים מפורמטים כ - fat32 האם אין בעיה לפרמט אותם כ - ntfs?
שוב - המון תודה!!!!
-
tomerspitzer
-
- חבר שרק התחיל

מה שאתה אומר מעניין כי אומרים שהמכשיר בכלל לא תומך ביותר מחצי טרה....HaJ-B כתב:אצלי מחובר WD My Book Home Edition 1TB שכולל בנוסף ל-USB חיבור eSATA, שמייעל את ההעברה מהמחשב לכונן.
אולי פשוט לאחר שתבחר דגם מסויים תתייעץ לגביו, במקום שיהיה לך סלט מכל המגיבים בשרשור?...
הבנתי שיש למכשיר בעיה עם מכשירים שנטענים באמצעות ה usb ולכן יכולה להיות בעיה עם חלק מהם.
האם ידוע לך על בעיה כזו? אני מניח שהדיסק של הטרה שלך מוטען ממקור חשמלי הלא כן???
תודה!!!
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
כמו שציינו פה, אני הייתי הולך על WD.
לי יש Samsung S2 500GB בנוסף לכול שאר החברות, האקסטרימר מזהה אותו, אבל משום מה אי אפשר לנגן ממנו סרטים, החברה מודעת לנושא, ואין פתרון צפוי.
לי יש Samsung S2 500GB בנוסף לכול שאר החברות, האקסטרימר מזהה אותו, אבל משום מה אי אפשר לנגן ממנו סרטים, החברה מודעת לנושא, ואין פתרון צפוי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
-
tomerspitzer
-
- חבר שרק התחיל

תודה לכולם!!!!!
רכשתי את ה - wd my book essential 1tb עם חיבור חשמלי.
עובד עובד עובד!!!!!
רכשתי את ה - wd my book essential 1tb עם חיבור חשמלי.
עובד עובד עובד!!!!!
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
דרך אגב, בזמן האחרון אני נתקל בשרשורים לגבי חוסר תאימות של האקסטרימר מול מוצרים שונים, כמו כוננים של סמסונג פה, או טלוויזיות מסוימות של סוני בשרשור אחר...
בחלק מהמקרים נמסר שהבעיה ידועה.
הייתי אומר שזה מרגיז ודי מדאיג!
בחלק מהמקרים נמסר שהבעיה ידועה.
הייתי אומר שזה מרגיז ודי מדאיג!
לפי מה שראיתי לכל הסטרימרים יש בעיות תקנו מחשב ION ב 1800 שח
לפי מה שראיתי לכל הסטרימרים יש בעיות תקנו מחשב ION ב 1800 שח ןתפתרו את כל הבעיות
-
tomerspitzer
-
- חבר שרק התחיל

סמסונג לא עובד עם האקסטרימר. בדוק אל מול הפורום העולמי של המכשיר.
לגבידגמים של wd שלא עובדים - הבעיה היא כנראה במתח שהמכשיר לא מצליח לספק לכונן. הבנתי שכל כונן על חשמל יעבוד פיקס עם הנגן. כוננים מוטעני usb ייתכן ויזדקקו לחיבור של usb hub ואז ירוצו כמו שצריך.
לגבידגמים של wd שלא עובדים - הבעיה היא כנראה במתח שהמכשיר לא מצליח לספק לכונן. הבנתי שכל כונן על חשמל יעבוד פיקס עם הנגן. כוננים מוטעני usb ייתכן ויזדקקו לחיבור של usb hub ואז ירוצו כמו שצריך.
יש לי WD 250GB בלי חשמל ועובד מעולה
אצלי עובד מצויין סמסונג
ברשותי סמסונג 500GB ועובד מצויין, האקסטרימר מזהה אותו מייד. לא יודע מאיפה הבאתם את הרעיון שהאקסטרימר לא עובד עם ניידים של סמסונג...