פלאג אין חובה לבעלי אוזניות שמשתמשים בWINAMP ודומיו...
הורדתי לפני כשעה פלאג אין פשוט מאוד לווינאמפ אחרי המלצה שקיבלתי בפורום Head-Fi. אני משתמש באוזניות של סנהייזר מדגם HD212 ואני חייב להודות שהייתי יחסית מאוכזב מהם עד עכשיו ולא חשבתי שהם מצדיקות את ה400 ש"ח ששילמתי עליהם אבל עכשיו אני פשוט מאושר! הפלאג אין נותן אפשרות של הגדלת\הקטנת "virtual room" ובכך הוא בעצם מרחיב את הsound stage של האוזניה ונותן סאונד עשיר הרבה יותר האוזניות פשוט התעוררו לחיים וזה הדהים אותי! (כרטיס הקול שלי הוא creative sound blaster 5.1)
הנה קישור להורדה:
http://www.yohng.com/headphones.html
להזכירם בשביל להתקין את הפלאג צריך לבחור בתיקיית ההתקנה את תיקיית הPlugins שבתוך תיקיית הווינאמפ או הנגן שבו אתם משתמשים. כעת כנסו לאפשרויות הפלאג אינים של הווינאמפ הגדירו את פלאג זה כפעיל ושחקו באפשרויות שלו, אני מצאתי שערך virtual room 15% הוא האידיאלי בשביל האוזנייה שלי ובשביל רוב סגנונות המוזיקה שאני שומע אז שחקו עם זה קצת כדי למצוא את הערכים האופטיליים בשבילכם.
ד"א יש באתר הזה גם פלאג של איקוולייזר מעולה שמחליף את הEQ הקיים בווינאמפ ונותן להעלות הרבה יותר את הערכים בלי לשמוע "כיחכוחים" של הסאונד ופלאג נוסף שנותן אפקט סראונד מעולה! (את שני אלה יש באתר שנתתי בצד שמאל תחת הכותרת "Consumer Audio Add-ons") אני באמת שמח שגיליתי את האתר הזה, ד"א מי שהמליץ לי עליו בHead-fi במקרה גם הוא ישראלי וגם לו יש את הHD212...
בקיצור, תורידו ותאמרו לי מה אתם חושבים והכי חשוב תהנו!
הנה קישור להורדה:
http://www.yohng.com/headphones.html
להזכירם בשביל להתקין את הפלאג צריך לבחור בתיקיית ההתקנה את תיקיית הPlugins שבתוך תיקיית הווינאמפ או הנגן שבו אתם משתמשים. כעת כנסו לאפשרויות הפלאג אינים של הווינאמפ הגדירו את פלאג זה כפעיל ושחקו באפשרויות שלו, אני מצאתי שערך virtual room 15% הוא האידיאלי בשביל האוזנייה שלי ובשביל רוב סגנונות המוזיקה שאני שומע אז שחקו עם זה קצת כדי למצוא את הערכים האופטיליים בשבילכם.
ד"א יש באתר הזה גם פלאג של איקוולייזר מעולה שמחליף את הEQ הקיים בווינאמפ ונותן להעלות הרבה יותר את הערכים בלי לשמוע "כיחכוחים" של הסאונד ופלאג נוסף שנותן אפקט סראונד מעולה! (את שני אלה יש באתר שנתתי בצד שמאל תחת הכותרת "Consumer Audio Add-ons") אני באמת שמח שגיליתי את האתר הזה, ד"א מי שהמליץ לי עליו בHead-fi במקרה גם הוא ישראלי וגם לו יש את הHD212...
בקיצור, תורידו ותאמרו לי מה אתם חושבים והכי חשוב תהנו!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם אני לא טועה ה - plugin הזה קיים כבר למי שיש כרטיס קול נחשב לדוגמת אודיגי 2,לי יש אותו ואכן לפני מספר חודשים התעסקתי עם האופציה הזו ולא כ"כ אהבתי אותה - די מעוותת את כל הסאונד ולא נותנת לך לשמוע את הסאונד האמיתי של האוזניות.
כמו שאמרת אכן תחושת הבמה משתנה (חדר קטן או גדול וכאלה) אבל את התוצאה הסופית אני לא אהבתי- אני מעדיף את הסאונד המקורי שאמורים לשמוע ללא הרבה משחקים.
הפונקציה קיימת גם בנגן של Intervideo - windvd7.
כמו שאמרת אכן תחושת הבמה משתנה (חדר קטן או גדול וכאלה) אבל את התוצאה הסופית אני לא אהבתי- אני מעדיף את הסאונד המקורי שאמורים לשמוע ללא הרבה משחקים.
הפונקציה קיימת גם בנגן של Intervideo - windvd7.
זה באמת משנה את הסאונד המקורי של האוזניות אבל כל עוד זה לא טובה ממש לא אכפת לי משטויות כמו "חתימת הסאונד המקורית" ודברים דומים שבקטע הזה נשמעים לי כמו התפלצנות למען האמת. ואם לאחר השינוי הסאונד השתפר אני לא חושב שזה באמת צריך להטריד מישהו העניינים שהזכרתי למעלה.Mash כתב:אם אני לא טועה ה - plugin הזה קיים כבר למי שיש כרטיס קול נחשב לדוגמת אודיגי 2,לי יש אותו ואכן לפני מספר חודשים התעסקתי עם האופציה הזו ולא כ"כ אהבתי אותה - די מעוותת את כל הסאונד ולא נותנת לך לשמוע את הסאונד האמיתי של האוזניות.
הפונקציה קיימת גם בנגן של Intervideo - windvd7....
klik כתב:זה באמת משנה את הסאונד המקורי של האוזניות אבל כל עוד זה לא טובה ממש לא אכפת לי משטויות כמו "חתימת הסאונד המקורית" ודברים דומים שבקטע הזה נשמעים לי כמו התפלצנות למען האמת. ואם לאחר השינוי הסאונד השתפר אני לא חושב שזה באמת צריך להטריד מישהו העניינים שהזכרתי למעלה.Mash כתב:אם אני לא טועה ה - plugin הזה קיים כבר למי שיש כרטיס קול נחשב לדוגמת אודיגי 2,לי יש אותו ואכן לפני מספר חודשים התעסקתי עם האופציה הזו ולא כ"כ אהבתי אותה - די מעוותת את כל הסאונד ולא נותנת לך לשמוע את הסאונד האמיתי של האוזניות.
הפונקציה קיימת גם בנגן של Intervideo - windvd7.......
לא מבין בדיוק על מה אתה מתעצבן? בסה"כ אמרתי את דעתי, "בקיצור, תורידו ותאמרו לי מה אתם חושבים והכי חשוב תהנו! " , בוא ניתן לאנשים לשמוע וגם להתלהב (בדקות הראשונות) כמו שגם אני התלהבתי מהפלג-אינ הנחמד הזה ואז נראה מה יחליטו... לי אישית הוא עשה הרבה כאבי ראש
מצטער אבל אין בדבריי שום חלק מתנשא או איך שלא תגדיר אותם.
תהנה
אלעד.