התקנת מסך סמסונג על הקיר
-
parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני עומד להתקין מסך סמסונג B8000 על הקיר. בדרך לשם אני אמור להעביר את כבל החשמל שלו דרך תעלה קצרה בקוטר 5 ס"מ. התקע, שמחובר למסך, בעל שלושה פינים, ולא עובר בתעלה. הפתרון שהוצע לי על ידי מספר גורמים היה לחתוך את התקע, להעביר את הכבל בתעלה, ולחבר תקע חדש.
למרות זאת, מצאתי שהכבל מתחבר למסך בעזרת מחבר שמוסתר מאחורי לוחית פלסטיק קטנה שניתנת להסרה ומחוברת על ידי בורג יחיד. המחבר קטן מספיק כדי לעבור בתעלה, והתעלה קצרה מספיק כדי לאפשר לי להעביר את המחבר ולחברו מחדש למסך לפני התקנה. הבעיה היא שהמחבר עקשן ופשוט לא יוצא.
אני מניח שדגמים אחרים של סמסונג מתאפיינים בחיבור דומה, ואני לא הראשון שנתקל במחבר. אודה לבעלי נסיון שיכולים להדריך אותי כיצד להוציא את המחבר בלי לגרום לנזקים.
אבי
למרות זאת, מצאתי שהכבל מתחבר למסך בעזרת מחבר שמוסתר מאחורי לוחית פלסטיק קטנה שניתנת להסרה ומחוברת על ידי בורג יחיד. המחבר קטן מספיק כדי לעבור בתעלה, והתעלה קצרה מספיק כדי לאפשר לי להעביר את המחבר ולחברו מחדש למסך לפני התקנה. הבעיה היא שהמחבר עקשן ופשוט לא יוצא.
אני מניח שדגמים אחרים של סמסונג מתאפיינים בחיבור דומה, ואני לא הראשון שנתקל במחבר. אודה לבעלי נסיון שיכולים להדריך אותי כיצד להוציא את המחבר בלי לגרום לנזקים.
אבי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג