השרשורים המועדפים השבוע - מה הקריטריונים?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73316
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #1 

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums

מתחת לעץ הפורומים יש "השרשורים המועדפים השבוע". שם יש לדוגמא ת'רד BRUTAL LEGEND עם 50 צפיות ואפס תגובות. איך שרשור עם כ"כ מעט תגובות וכ"כ מעט צפיות (יחסית) נחשב "מועדף" כשהוא אפילו לא בעשיריה הפותחת מהבחינות הללו? מה הקריטריונים? עיניים כחולות? :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון בכל קטגוריה יש מועדפי השבוע, אתה מצביע ספציפית לכללים (קרי: בכל הפורומים).

השיטה היא מאוד פשוטה. אנשים מוסיפים כוכבית (FAVORITE) לשרשור על ידי לחיצה על האייקון מתחת להודעה.

סופרים כמה סימנו השבוע בכל שרשור ולפי זה המערכת קובעת אוטומטית את המועדפים השבוע.

פשוט, לא?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73316
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #3 

פשוט? אולי. הגיוני? קצת פחות, לטעמי לפחות. קריטריון הרבה הרבה יותר היגיוני ורלוונטי (לדעתי האישית) היא מספר התגובות שהשרשור גרר או לפחות מספר צפיות. לא? לדגומא, אם יש שרשור שצבר עשרות רבות של תגובות ומאות של צפיות, האם הוא לא זכאי להיחשב "מועדף" יותר משרשור שלחצו עליו כמה פעמים על הכוכבית?

אני מצביע ספציפית על הכלליים כי זה אתר הבית שלי כיום, משם אני מתחיל את ה"שיטוט" שלי באתר מכיון שזהו הדף שמכיל את רב המידע. פעם ביום אני נכנס גם לדף ה"ראשי" בשביל לראות מה התחדש, אבל הדף הזה הוא הדף הכי דינמי והכי אינפורמטיבי באתר :wink:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אתה מתבלבל.
השירשורים שיש בהם הכי הרבה צפיות ותגובות הם "השירשורים הפעילים השבוע" (מופיע בתחתית).
"השירשורים המועדפים" זה אלו שאנשים סימנו כמועדפים, קרי, הם הכניסו אותם ל-BOOKMARKS שלהם כדי שיוכלו לחזור אליהם בעתיד.
זו יכולה להיות תגובה באיזה שירשור עם לינק למשהו מעניין או רשימת אלבומים או מדריך כלשהו שאתה רוצה לשמור. אין קשר לפעילות, שכמו שאמרתי, יש לזה אינדוקס נפרד.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “כללי”