yesmax HD - גרסה 14a
פתחתי שרשור חדש לבקשת איינשטיין לגרסה החדשה שירדה אתמול.
בקשר לגרסה עצמה אני הרגשתי שיפור מזערי במהירות העברת הערוצים אך בכל מה שקשור לתפריטים אין שיפור במהירותם (לא שצריך),עדיין לא נתקלתי בבעיות גדולות מדי ותקיעות של הממיר הכל עדיין זורם חלק (שימשיך כך).
עוד דבר שאני רוצה לציין הוא שלא תיקנו את הבאג של ההרצה לאחור במהירויות 2X 4X וזה עדיין מחזיר אותך לנקודה ממנה התחלת להחזיר.
זה הכל לבינתיים,ואם נתקלתם בבעיות תכתבו כאן.
בקשר לגרסה עצמה אני הרגשתי שיפור מזערי במהירות העברת הערוצים אך בכל מה שקשור לתפריטים אין שיפור במהירותם (לא שצריך),עדיין לא נתקלתי בבעיות גדולות מדי ותקיעות של הממיר הכל עדיין זורם חלק (שימשיך כך).
עוד דבר שאני רוצה לציין הוא שלא תיקנו את הבאג של ההרצה לאחור במהירויות 2X 4X וזה עדיין מחזיר אותך לנקודה ממנה התחלת להחזיר.
זה הכל לבינתיים,ואם נתקלתם בבעיות תכתבו כאן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78909
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מה לגבי התאורה בשעון, האם היא ירדה?
בגרסאת ה-VOD זה נפתר כבר.
גם באגים אחרים שהיו כגון מסך שחור אחרי מחיקת התוכנית שאתה כרגע מנגן, אמורה היתה להיפתר.
גם באגים אחרים שהיו כגון מסך שחור אחרי מחיקת התוכנית שאתה כרגע מנגן, אמורה היתה להיפתר.
לא, אני לא שמתי לב שיש שינוי בתאורה.oferlaor כתב:מה לגבי התאורה בשעון, האם היא ירדה?
גם באגים אחרים שהיו כגון מסך שחור אחרי מחיקת התוכנית שאתה כרגע מנגן, אמורה היתה להיפתר....
לגבי גרסת הVOD אתה יודיע אולי מתי הם ישחררו אותה אלינו (או שהיא תותקן רק למי שיזמין התקנת VOD).
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לגבי המסך השחור לאחר מחיקת תוכנית, זה גם לא תוקן.oferlaor כתב:מה לגבי התאורה בשעון, האם היא ירדה?
גם באגים אחרים שהיו כגון מסך שחור אחרי מחיקת התוכנית שאתה כרגע מנגן, אמורה היתה להיפתר....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה שמוזר הוא שנראה שיס הצליחו לעשות עם הגרסה החדשה משהו שלא חשבתי שהוא אפשרי בכלל: שום דבר.
אני לא מצליח להבחין ולו בשיפור אחד לעומד 147, גם לא ב תיקון ולו אחת מה מהבעיות שציינת כאן http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 562#960562 לפני למעלה מ 3 חודשים ומצד שני אני לא עליתי עדיין על אף תקלה חדשה.
הבעיה כנראה נובעת מחוסר יכולת איבחון אצלי. אולי מישהו יותר חכם/מקושר ליס יכול לתת כאן קצת פרטים על החידושים והתיקונים שהקיימים בגרסת 14a?
אני לא מצליח להבחין ולו בשיפור אחד לעומד 147, גם לא ב תיקון ולו אחת מה מהבעיות שציינת כאן http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 562#960562 לפני למעלה מ 3 חודשים ומצד שני אני לא עליתי עדיין על אף תקלה חדשה.
הבעיה כנראה נובעת מחוסר יכולת איבחון אצלי. אולי מישהו יותר חכם/מקושר ליס יכול לתת כאן קצת פרטים על החידושים והתיקונים שהקיימים בגרסת 14a?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

שתי התקלות הללו בוודאות תוקנו בגירסאת ה-BETA של ה-VOD.
לגבי מתי זה יצא לעולם, אין לי מושג, זה כרגע בבטא נרחב מאוד, קשה מאוד לדעת איזה תקלות או בעיות יש במערכת.
לגבי מתי זה יצא לעולם, אין לי מושג, זה כרגע בבטא נרחב מאוד, קשה מאוד לדעת איזה תקלות או בעיות יש במערכת.
גם לי הוא "עף" אתמול פעמיים בתוך חצי שעה..gro111 כתב:מאז העדכון האחרון "נתקע" לי הממיר פעמיים רק היום![]()
עוד RESTART אחד והם מקבלים טלפון כועס......
להבנתי גירסה 14A (מיספור בבסיס 16,הקסאדצימלי) ז"א 3 גירסאות מעל 147 ומפליא שאין ודאות לגבי תיקון בעיה כלשהי...
Natural Born Gamer
- oferlaor
- מנהל

ממה שאני יודע, הגירסא הזו היא גירסא שאמורה לתקן בעיות נקודתיות שהתגלו בגירסא הקודמת. היא אמורה להיות יותר יציבה.
עופר,
אני מניח שכל גרסא חדשה יותר, בכל תחום. אמורה לשפר, לצערי ביס משפרים לפעמים תוך כדיי קלקול של דברים שהיו טובים, למה? זה אולי אתה יודע, אם כל הכבוד אותי זה לא מעניין, בטח בהתחשב בעובדה שהגרסא המשופרת גרמה לי לעשות מתיחות לגב פעמיים ביום
אני מניח שכל גרסא חדשה יותר, בכל תחום. אמורה לשפר, לצערי ביס משפרים לפעמים תוך כדיי קלקול של דברים שהיו טובים, למה? זה אולי אתה יודע, אם כל הכבוד אותי זה לא מעניין, בטח בהתחשב בעובדה שהגרסא המשופרת גרמה לי לעשות מתיחות לגב פעמיים ביום
- Catskinner
- חבר במועדון HT

נו, אז מישהו יודע מה באמת שינו בגרסת 14a?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני חושב שרק את שם הגירסא מ-147 ל-14a
בעיית הכתוביות הנעלמות עדיין קיימת ומעצבנת.
בעיית הכתוביות הנעלמות עדיין קיימת ומעצבנת.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

נו באמת...זה לא לוקח 3 חודשים לשנות 7 ל a
- oferlaor
- מנהל

האמת שיתכן שגם תופעת הכתוביות הנעלמות נפתרה בגירסאת ה-VOD.
אעדכן בנושא בקרוב.
אעדכן בנושא בקרוב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יופי שיש גרסת VOD בדרך, אבל בוא נעשה סיכום ודו"ח מצב כדי לוודא שכולם מרושתים באותה פאזה ושהפעם לא יפספסו כלום ולא ישכחו דבר.
דברים שעבדו טוב ב 126, קולקלו ב 147 ולא תוקנו ב 14a
1. האור הכחול בתצוגה שהונמך ב 126, חזר להבהיק ב 147 וממשיך לסנוור ב 14a
2. השינוי בפענוח הפקודות מהשלט שגורם ללוח השידורים להשתולל עם שלטי ה Harmony.
דברים חדשים שהושקו ב 147, לא עבדו טוב ולא תוקנו ב 14a
1. התפריט של YesMovie שתקוע כמו חצ'קון על האף בין תפריט התוכניות לתפריט הערוצים. מילא היה ב YesMovie משהו, אבל הרשימה שם ריקה מתוכן.
דברים שאף פעם לא עבדו טוב, לא תוקנו ב 147 וממשיכים לצלוע ב 14a
1. כתוביות שנעלמות כשמריצים את הסרט קדימה ודורשות החלפת שפת כתוביות או הרצה אחורה כדי לחזור לסנכרון
2. הרצת סרטים אחורה שבבסופה הסרט מתחיל להתנגן מהנקודה שממנה התחילו להריץ אחורה ולא מהנקודה שאליה הגיעו.
3. חיפוש תוכניות לפי סוגים
4. מתיחה חכמה
דברים שלא היו קיימים ב 126, לא הוספו ב 147 ונשארו בחזקת נוכחים נפקדים ב 14a
1. האפשרות לדלג ליום/שעה ספציפיים בלוח המשדרים כמו שיש ב Yes Max הרגיל
2. כפתור ייעודי שיפתח ישר את רשימת הערוצים המועדפים או לחלופין אפשרות להגדיר שהכפתור הקיים בשלט יעביר אותך לשם כבררת מחדל.
3. האפשרות למיין את רשימת הערוצים המועדפים כי היום היא מופיעה לפי הסדר שבו הערוצים הוכנסו לרשימה.
דברים שאיכשהו עבדו ב 126 וב 147 ושהפכו למטרד רציני ב 14a
1. איתחול שרירותי של הממיר כשעוברים בין ערוצי ה HD בלוח הערוצים
דברים שלא עבדו ב 126, לא תוקנו 147 וסוף סוף תוקנו ב 14a
1. כלום
דברים שעבדו טוב ב 126, קולקלו ב 147 ולא תוקנו ב 14a
1. האור הכחול בתצוגה שהונמך ב 126, חזר להבהיק ב 147 וממשיך לסנוור ב 14a
2. השינוי בפענוח הפקודות מהשלט שגורם ללוח השידורים להשתולל עם שלטי ה Harmony.
דברים חדשים שהושקו ב 147, לא עבדו טוב ולא תוקנו ב 14a
1. התפריט של YesMovie שתקוע כמו חצ'קון על האף בין תפריט התוכניות לתפריט הערוצים. מילא היה ב YesMovie משהו, אבל הרשימה שם ריקה מתוכן.
דברים שאף פעם לא עבדו טוב, לא תוקנו ב 147 וממשיכים לצלוע ב 14a
1. כתוביות שנעלמות כשמריצים את הסרט קדימה ודורשות החלפת שפת כתוביות או הרצה אחורה כדי לחזור לסנכרון
2. הרצת סרטים אחורה שבבסופה הסרט מתחיל להתנגן מהנקודה שממנה התחילו להריץ אחורה ולא מהנקודה שאליה הגיעו.
3. חיפוש תוכניות לפי סוגים
4. מתיחה חכמה
דברים שלא היו קיימים ב 126, לא הוספו ב 147 ונשארו בחזקת נוכחים נפקדים ב 14a
1. האפשרות לדלג ליום/שעה ספציפיים בלוח המשדרים כמו שיש ב Yes Max הרגיל
2. כפתור ייעודי שיפתח ישר את רשימת הערוצים המועדפים או לחלופין אפשרות להגדיר שהכפתור הקיים בשלט יעביר אותך לשם כבררת מחדל.
3. האפשרות למיין את רשימת הערוצים המועדפים כי היום היא מופיעה לפי הסדר שבו הערוצים הוכנסו לרשימה.
דברים שאיכשהו עבדו ב 126 וב 147 ושהפכו למטרד רציני ב 14a
1. איתחול שרירותי של הממיר כשעוברים בין ערוצי ה HD בלוח הערוצים
דברים שלא עבדו ב 126, לא תוקנו 147 וסוף סוף תוקנו ב 14a
1. כלום
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני רוצה להוסיף לדברים שעבדו טוב בגרסה 106, קולקלו מאז וטרם תוקנו (גם ב- 14a):
1) כתוביות חתוכות. והמצב גרוע פי כמה ב- MaxMovies שם הכתוביות חתוכות אפילו יותר.
ובנוסף אני רוצה להוסיף לדברים שלא היו קיימים מעולם, עדיין לא קיימים ב- 14a וכדאי שיתקיימו:
1) כתוביות HD בכלל הערוצים שבהם התרגום בא כשכבה נפרדת (לא מחייב להיות בערוץ HD, זה תלוי רזולוציה בממיר).
2) שהמקס יהיה חכם יותר בבחירת מועד ההקלטה של תוכניות המסומנת כסדרה, כדי שאני אפסיק להיות מפקח אנושי על רשימת ההקלטות.
מעבר לכך, אישית, לא היו לי ממש בעיות יציבות עם גרסה 147 וכנ"ל לגבי 14a. הפעם האחרונה שאיפסתי את הממיר היה בגלל "רשימת ההקלטות המוזמנות מלאה" שהיה לכולם. אין לי בכלל מושג מה יש בגרסה הזו בשונה מ- 147.
1) כתוביות חתוכות. והמצב גרוע פי כמה ב- MaxMovies שם הכתוביות חתוכות אפילו יותר.
ובנוסף אני רוצה להוסיף לדברים שלא היו קיימים מעולם, עדיין לא קיימים ב- 14a וכדאי שיתקיימו:
1) כתוביות HD בכלל הערוצים שבהם התרגום בא כשכבה נפרדת (לא מחייב להיות בערוץ HD, זה תלוי רזולוציה בממיר).
2) שהמקס יהיה חכם יותר בבחירת מועד ההקלטה של תוכניות המסומנת כסדרה, כדי שאני אפסיק להיות מפקח אנושי על רשימת ההקלטות.
מעבר לכך, אישית, לא היו לי ממש בעיות יציבות עם גרסה 147 וכנ"ל לגבי 14a. הפעם האחרונה שאיפסתי את הממיר היה בגלל "רשימת ההקלטות המוזמנות מלאה" שהיה לכולם. אין לי בכלל מושג מה יש בגרסה הזו בשונה מ- 147.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הצרות ממשיכות, החליפו לי את הממיר פעם אחת. לא עזרו ההסברים שלי שזו בעיית תוכנה, ממשיכים להתעקש איתי שאצל כולם זה עובד מעולה ובגלל שיש בעיה ספציפית בממיר שלי צריך להחליף אותו. הלכו כל התכנים המוקלטים. בממיר החדש - אותן בעיות.
עכשיו אני ממתין לטכנאי בכיר שאמור ליצור איתי קשר ביום ראשון

עכשיו אני ממתין לטכנאי בכיר שאמור ליצור איתי קשר ביום ראשון
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!