שלום,
יש לי בחדר רסיבר, DVD ועוד איזה מוצר או שניים שאני מעוניין לשים על מדף פינתי ללא רגליים בריצפה.
הרסיבר כאן הוא בעייתי מכיוון שהוא הגדול והכבוד מכולם,
המדף יהיה בפינת החדר ויכול להיתמך ע"י 2 קירות.
המדפים יהיו מזכוכית משיקולי עיצוב נטו.
יהיו בערך 4 מדפים כאשר כל מדף יסחוף מכשיר אחד, במיוחד הרסיבר וה-DVD שהם יחסית גדולים.
יש המלצות או טיפים לגבי איך אפשר לבצע את הדבר הזה ?
גם דברים קנויים ישרתו את המטרה ולא חייב לעשות לבד, לפחות מבחינת המעמד שיחזיק את הזכוכית.
את הזכוכית כנראה שאעשה אצל זגג עקב המידות הלא שיגרתיות והחיתוכים שעלי לעשות לחיווט וקיבוע המדף ע"ג המעמד.
תודה.
ייעוץ לגבי בניית מדפים תלויים למערכת
-
GiladOshri
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
את הרסיבר הייתי מציע לך לשים על המדף התחתון עם רגליות, יהיה קשה מאוד לחזק מדף שיתמוך במשהו כבד. תקדח בקיר בנקודות שאתה רוצה שהמדפים יהיו בהם, תכניס דיבלים (תשאל בחנות לכלי בניין איזה גודל אתה צריך לפי המשקל שאתה עומד להעמיס על המדף) ותחבר את המדף לקיר באמצעות הברגה.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אני מסכים עם זאב
אני לא מאמין שתצליח להחזיק רסיבר על מדף זכוכית בלי רגליים.
אבל, מה שאתה כן יכול לעשות, לקנות זכוכית עבה ולהשתמש ברגליות "משולשות". כמו זוויות מדף שהיו פעם בצורה של "ר" עם עוד חתיכה שמחברת את שתי הצלעות. אולי אתה יכול למצוא משהו שיענה על דרישות העיצוב שלך ולא תצטרך רגל על הריצפה.
לגבי הדיבלים, אתה יכול להשתמש בדיבל 6 או 7 לפי המקדח שיש לך. אין הבדל משמעותי ביניהם מהניסיון שלי ועדיף להשתמש במקדח מתאים לדיבל, אחרת צריך להרחיב את החור או לחילופין הוא יוצא גדול מדי. זה סתם עבודה!
לדעתי כדאי לך לשים 3 "רגליים"\זוויות - אחת בקצה של כל קיר ואחת בחיבור של שני הקירות.
אני לא מאמין שתצליח להחזיק רסיבר על מדף זכוכית בלי רגליים.
אבל, מה שאתה כן יכול לעשות, לקנות זכוכית עבה ולהשתמש ברגליות "משולשות". כמו זוויות מדף שהיו פעם בצורה של "ר" עם עוד חתיכה שמחברת את שתי הצלעות. אולי אתה יכול למצוא משהו שיענה על דרישות העיצוב שלך ולא תצטרך רגל על הריצפה.
לגבי הדיבלים, אתה יכול להשתמש בדיבל 6 או 7 לפי המקדח שיש לך. אין הבדל משמעותי ביניהם מהניסיון שלי ועדיף להשתמש במקדח מתאים לדיבל, אחרת צריך להרחיב את החור או לחילופין הוא יוצא גדול מדי. זה סתם עבודה!
לדעתי כדאי לך לשים 3 "רגליים"\זוויות - אחת בקצה של כל קיר ואחת בחיבור של שני הקירות.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
GiladOshri
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני לא מתכוון למדף בלי מעמדים בכלל, אפילו הרגליים האלה שבצורה "ר" יכולים לעשות עבודה טובה.
אך לא את הפשוטים מהברזל שתופסים איתם מדפי עץ, הם לא יפים.
אך שלא יהיו רגליים לריצפה כמו במדף רגיל.
העיצוב צריך להיות מינימלי ויפה, ולא ראיתי משהו מתאים.
אולי בסוף אני אייצר משהו מברזל או אלומיניום תעופתי ואשלח אותו לציפוי.
אך לא את הפשוטים מהברזל שתופסים איתם מדפי עץ, הם לא יפים.
אך שלא יהיו רגליים לריצפה כמו במדף רגיל.
העיצוב צריך להיות מינימלי ויפה, ולא ראיתי משהו מתאים.
אולי בסוף אני אייצר משהו מברזל או אלומיניום תעופתי ואשלח אותו לציפוי.