מידע כוזב של חברת דואר ישראל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Borderline1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #1 

מזה זמן אני עד למידע שגוי לא נכון ובלתי מעודכן ביחס למצב חבילות בדואר ישראל.

באופן שיטתי דואר ישראל נמנע מלדווח מצב חבילות המגיעות מחו"ל וכשהוא מדווח הוא מדווח דיווחים שאינם אמת באופן ודאי.

יש לי מספר דוגמאות למספר משלוחים אבל האחרון פשוט מרתיח
נשלחה אלי חבילה מארה"ב ב6.1.10.

ב8.1.10 לפנות בוקר החבילה עזבה את ארה"ב לישראל.

מאז אין קול ואין עונה לא ידוע מצב החבילה.

היום 20.1.10 לפתע עדכון רטרואקטיבי וזריז במיוחד שהופך את הדואר ומכס ישראל לרשויות היעילות במדינה :

ב- 18.1.10 שעה 13:29 (השעה חשובה) החבילה הגיעה לישראל (חו"ל מבחינת ארה"ב).

ב-18.1.10 שעה 13:29 (בתוך 60 השניות שבדקה) החבילה נכנסה לרשויות המכס בישראל.
ראו מהי יעילות:

ב- 18.1.10 שעה 13:30 החבילה יצאה מרשויות המכס בישראל- יש לנו מדינה שצריכה להתגאות ברשויותיה וביעילותם - זה מדהים.

ועכשיו השיא:
20.1.10 שעה 09:48 נסיון מסירה בחו"ל - שלא צלח.
ומדוע זה השיא- כי כתובת היעד לחבילה היא במקום עבודתי ואני או מישהו אחר מטעמי נמצאנו שם כל היום מ 0830, כך שנסיון מסירה לא היה ולא נברא היום כלל.

נראה לי שברור שהחבילה הגיעה לארץ ב9.1.10 או לכל המאוחר ב-10.1 מה קרה לה מאז ואיך הדיווח מציג כאילו החבילה הגיעה לארץ 10 ימים אחר כך לא ברור לי וזו בעצם הבעיה.

אני לא יודע ולא מכיר את החקיקה הפדרלית בארה"ב אבל נדמה לי שמתייחסים שם ברצינות לעבירות דואר ודיווחים על חבילות שנשלחו באמצעות usps

אני לא יודע אם יש להשערותי בסיס אבל נראה לי שבאופן שיטתי חברת דואר ישראל נמנעת מלעדכן סטטוס החבילות וכשהעדכון מבוצע הוא לא נכון לא אמין ושגוי במקרה הטוב שלא לומר שקרי.

אני לא מכיר את ההסכמים שיש לדואר ישראל עם רשות הדואר בארה"ב אבל נראה לי שעדכונים ודווחים נכונים וטיפול בקבועי זמן מסוייימים אמורים להיות חלק מהתקשרות כזו וככל הנראה יש סיבה לצורת הדיווח הזו.

ואחרי שהוצאתי קיטור- יש לכם מושג מה עומד מאחורי זה?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

לא . אבל אם יש לך שיתוף פעולה טוב עם זה ששלח לך , והוא יהיה מוכן לעזור לך לז**I אותם . אני חושב שכולם ישמחו לשמוע . לך תידע אולי זה יזי מישהו שם

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”