צריך הגה להשאלה/השכרה (PS3)

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
בועזון פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #1 

שלום,

זוגתי שתחייה כרגע בארה"ב, ואני מאוד מתפתה לקנות הגה (או G25 או דרייבינג-פורס, נראה מה התקציב).
עם זאת, כמה חברים אמרו לי שזה סתם קוריוז שיעבור לי אחרי כמה סיבובים, ואז רק יתפוס מקום ואבק בבית. מכיוון שמעולם לא שיחקתי עם הגה על קונסולה (ובכלל, מאז שנסגר "משחקי הווידאו" האחרון באזור) - מאוד הייתי רוצה להתנסות:
ולכן, אם מישהו מרגיש נורא נדיב, ורוצה להשאיל לי את ההגה שלו (הנדבן מוזמן כמובן לשחק איתי, או לקבל איזה פיקדון שיעלה על דעתו), או אף תמורת תשלום סמלי להשכיר לי את ההגה לשבוע או כמה ימים - אשמח מאוד!

מקווה לתשובות (אפשר גם בפרטי)

תודה!

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

מאיפה אתה בארץ?
יש לי DFP + PS3 + GT5P אתה יכול לבוא לערב ניסיון אצלי.
להשאיל??? זו כבר שאלה אחרת....
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

בועזון פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אני מת"א. אתה גר באזור המרכז?

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3733
שם מלא: חיים
נתן תודות: 862 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #4 

אפשר להצטרף??
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

אני אתן את 2 האגורות שלי
הבעייה מס' 1 - זה על מה אתה מתקין את ההגה... בזה הכל נופל וקם
כי צריך לחבר את ההגה לאנשהן - ויש מתקנים שגם הם עולים כסף - וזה לא הדבר הכי נחמד בסלון.
אם יש לך חדר ייעודי - זה כמובן משהו אחר. אז אתה באמת יכול לחשוב על כך.
לדעתי למי שאוהב משחקי מירוץ - זה הדבר
ולקראת יציאתו ההולכת ומתרחקת (כן לא טעיתי בכוונה רשמתי כך) של GT5 - יכול להיות אחלה להחזיק בהגה מאיכות גבוהה.

בועזון פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

איתי,

אין לי חדר ייעודי, אבל גם חשבתי על המתקן והכל (ראיתי כאלו שמתקפלים ואפשר להעמיד באיזו פינה...) - אבל לפני שאני נכנס לכזאת הוצאה, חשבתי שיהיה נחמד לראות קודם כל אם אני כל כך מתלהב מזה....כי כאמור - עוד לא התנסתי. אני אכן אוהב משחקי נהיגה, וחושב לקחת אותם צעד אחד הלאה...

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #7 

ואם כבר, ואני אתן את שני האגורות שלי -

לא להשקיע הרבה בהגה ראשון, לא לקנות מתקן ולא לשבור את הכיס על G25/G27 ... לשחק עם הגה זה שונה לגמרי ודורש הרבה יותר אימון.
גם כשיש את המתקן הכי טוב שיש, אף פעם אין כח לפתוח .. למקם באמצע הסלון, להביא כסא מתאים וכל ה setup המתאים
להשאיל הגה לשבוע לא יעזור לך הרבה, אולי אם אתה בשבוע חופש, זה לוקח זמן עד שמצליחים להתמודד עם הגה אפילו קצת
אם תתלבט לגבי רכישת הגה, יש לי עוד כמה אגורות בנושא

בגדול זה כיף ומעולה, אבל בשביל באמת להנות מזה צריך גם להשקיע זמן

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #8 

הבעיה היא שהגה זול לא מספק את החוויה שנותן הגה טוב, קרי DFP ומעלה.
אני עם DFGT, ולא מתעצל להביא את המתקן כל פעם שאני מפעיל את GTP, מסכים שזה קצת מעייף ומייאש לפעמים אבל מספיק סיבוב אחד על הF2007 בשביל להבין עד כמה זה שווה את המאמץ... כל מירוץ במהירות גבוהה עם הרכב הזה מרגיש כמו עבודה בחדר כושר...

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אני עם G25 ומתקן Wheel Stand Pro
ההגה שלי מסתובב ב 900 מעלות - מעולם לא קרה לי במשחק שהייתי צריך 900 מעלות... (אם הגעת למצב שאתה מסובב את ההגה עד הסוף, כבר עדיף להתחיל מחדש את המירוץ)
מנוע Force Feedback חזק - אכן, כמו עבודה בחדר כושר, רב הזמן אני מוריד את העוצמה כדי שאני אוכל לשחק לאורך זמן וגם להגיב טוב להתנגדות של ההגה (אם הייתי רוצה חדר כושר הייתי הולך לחדר כושר)

וכו'
הגה זול בטוח לא מעביר את אותה חוויה, אבל מכניס אותך לעולם הזה של לשחק עם הגה ולפחות אח"כ אתה תדע עד כמה אתה בקטע ותעשה את השיקול מה לקנות.
הגה טוב + מתקן זו הוצאה גדולה למדי (ואני לחלוטין מסכים פה עם itaky_polak לגבי המתקן, לפני שקניתי את ה Wheel Stand למי היה בכלל סבלנות לחבר אותו ?)

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #10 

מכיוון שההגאים האלו נמכרים במחירים יפים כיד שנייה (בטח הגאים יחסית חדשים עם אחריות), הוא יכול לקחת הגה לחודש "ניסיון" ובמקרה הגרוע למכור ב100 ש"ח פחות. ההפרש הוא פחות ממחירו של הגה זול והניסיון יהיה אמיתי...

ואכן, אני מסכים לחלוטין שה900 מעלות מעט מיותרים, אבל איך שההגה מרגיש, דיוק הפידבק בתחושת אחיזת הכביש וכו'.. זה משהו שהגה זול רחוק מלספק, אפילו הגאים במחירים של 400 ש"ח.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

האמת ? רעיון מצויין לקנות יד2 ולמכור אח"כ

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #12 

לגבי בעיית המקום+מעמד:
אני לקחתח שולחן מחשב מאלה של פעם (שיש בצד ימין למטה מקום לשים המחשב ומעליו שי מדף קטן, ויש את מדף-המגירה בשביל הקייבורד) ופשוט לקחתי מסור חשמלי ואז: הנמכתי אותו, הקטנתי אותו (חתכתי את המקום של המחשב מהצד), העפתי את המגירה, וחתכתי קצת אלכסונים לתת יוצר יציבות (עם הגה לרוב דוחפים קדימה אז צריך פחות משקל קדימה). חוץ מזה הלכתי לחנות כיסאות (בגעש) וקניתי כסא מהעודפים ב-100 ש"ח (במקור שווה 700 ש"ח !!!) שנותן תחושה ונוחות ישיבה מעולים לאורך זמן.
השולחן עם ההגה נמצא בסלון רוב הזמן (תופס מעט מקום), אני לא מנייד אותו הרבה (רק יום לפני שהעוזרת מגיעה). נכון שזה בסלון וזה פחות יפה, אבל מי שגר וחי בבית זה אני והמשפחה, ולא האורחים.... ובכל מקרה, זה נייד אז אני יכול לקחת לחדר אחר אם אני רוצה בשביל שיראה יותר יפה.

לגבי הגה - אין מה לעשות, בשביל החוויה האמיתית צריך הגה טוב. אם שוקלים ברצינות אז פחות מ-DFP (כבר אין DFP חדש בחו"ל) לא כדאי להתחיל בכלל. לאח שלי יש G27 שקנה בארה"ב לפני 3 חודשים ב-300$ וזה שדרוג אמיתי לעומת DFP - אני אפילו חושב לשדרג לכשיצא GT5 (אולי יצא מארז של הגה+משחק כמו שהיה בימי GT3). אם תמצא ביד2 אז אחלה, הבעייה היא שזה די נדיר מפני מי שכבר משקיע זה אומר שהוא כבר בפנים עמוק ולכן קשה למצא כאלו שקנו ולא מעוניינים (בסה"כ זו תוספת לא זולה ברב המקרים).

בועזון - אני מכפר יונה. עד מתי זוגתך (שתחייה) נמצאת בארה"ב, אני שואל כדי לדעת כמה זה דחוף (שבוע הבא אני במילואים)
big007 (ואחרים) - אפשר להצטרף בכיף אבל אז זה כבר יהפוך לערב GT5+DFP למספר אנשים שזה כבר צריך לראות איך מארגנים (ע"ע ערב קונסולות). אם נשאר בגבול הסביר אז אפשר להסתדר.

נ.ב. למי שלא השתתף בערב קונסולות הקודם אז שידע לערב הבא אני אני מביא DFP+GT5P (וגם את השולחן שבניתי)
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”