מסך מחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #1 

היי חברים :wink:
אני מחפש מסך LCD 19,לגלישה ברשת,שרטוט,משחקים בחשיבות נמוכה
מאוד.
תקציב: עד 2200 שח.
תודה,איתן.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ההודעה הועברה לפורום HTPC.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

היי איתן, היום כבר ב1600 ש"ח אתה יכול לקנות מסך 19 עם ביצועים סבירים. אם אתה לא מתכון להפעיל משחקים וסרטים אתה יכול לרכוש מסך זול. אך לדעתי אם זה התקציב שלך תלך על משהו באמצע כי מסך נשאר להרבה זמן, בדרך כלל המחשב הוא זה שמשדרגים ובטח יום אחד תרצה לראות סרט או משהו ולא תרצה שאוביקטים שזזים מהר "ימרחו" על המסך בגלל זמן תגובה גבוה או יראה בצורה פחות טובה מה שיכל להיות עקב ניגודיות נמוכה.
מסכי ה19 אינ'ץ המומלצים ביותר הם של חברות: SAMSUNG, LG, VIEWSONIC.
הנתונים שכדאי להסתכל עליהם הם:
זמן תגובה: שלא יהיה יותר מ- 8MS. מספר גדול מזה נחשב לנתון של מסך מתקופה קודמת.
יחס ניגודיות: 1:500 ומעלה
בהירות: 250cd/m^2 ומעלה
כניסות: יש שני סוגים דיגיטאלי: DVI + אנלוגי: D-SUB- VGA - עדיף ששתי הכניסות יהיו. למשל אם תרצה לחבר את המסך בDVI ולחבר אמצעי תצוגה נוסף בו זמנית כגון DVD\ מקרן תוכל להשתמש בVGA שהוא האיכות הכי טוב אחרי הDVI.
על LG וVIEW SONIC יש לך אחריות על 3 פיקסלים שרופים ומעלה, בSAMSUNG יש לך אחריות על 5.

אני מאוד ממליץ לך לבצע בדיקה למסך לפני שאתה לוקח אותו הבייתה מהחנות. מסכי LCD רגישים לפיקסלים שרופים וקורה מידי פעם שהמסך נרכש עם פיקסל שרוף מבלי שהקונה יודע זאת, פיקסל שרוף ברגע שמתגלה יכול מאוד להציק וכמו כן זה יכול לרמוז שבהמשך הפיקסלים השרופים יתרבו. פיקסל שרוף הוא פיקסל מת אשר לא משנה את צבעו בהתאם לתמונה. לרוב הנקודה בצבע שחור או כחול בהיר. את חלק מהנקודות קשה לזהות על רקעים כהים. יש לי חבר שרכש מסך LCD של מאג עם פיקסל שרוף וכשהחליף אותו קיבל אחד נוסף שגם בו היה פיקסל שרוף. לכן אני ממליץ לך לבצע את הבדיקה בחנות, כל מה שעליך לעשות זה לבקש מהמוכר לנקות את המסך ולהציג תמונה חלקה בצבע שחור ואחת בצבע לבן ולהסתכל מקרוב ולבדוק שאתה לא רואה שום נקודה שהיא לא בצבע שונה מלבן או שחור.

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #4 

תודה על התשובה המקיפה (Y)
היכן ניתן לראות VIEWSONIC ? בת"א,ר"ג.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

lenso
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

סמסונג 930B
19" מסך מעולה !!!

יש לי אותו כמעט חצי שנה והוא ממש ממש פצצה ,

אי אפשר לצפות ליותר...

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

NIKO, אני לא מכיר חנויות שנמצאות שם אבל עדיף לקנות מסניף של רשת ולא מחנות קטנה. כך תוכל להיות בטוח לגבי המחיר וגם לגבי האחריות.

AVLI
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0

כלי עזר לבדיקת מסכי LCD

שליחה #7 

תוכנה קטנה ונחמדה שעוזרת לבדוק שמסך LCD נקי מפיקסלים פגומים ניתן להוריד מהקישור הבא:

http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1
ראשית מחקר פליאה (אריסטו)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”