שלום
יש לי במחשב 2500 שירים וכעת אני עובד עם MEEDIO וכמובן יש שם אפשרות להראות את פרטי השיר כולל עטיפת האלבום וכל הפרטים כולל מילות השיר...רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך למפות את כל השירים יחד אפילו אם זה יקח שעה כי ממש אין לי כח לעבור שיר שיר ולמצוא לו את כל הפרטים ובנוסף רציתי לדעת אם אני צריך להגדיר משהו מסוים ב MEEDIO כדי שהוא יציג לי את כל הפרטים
תודה
מיפוי MP3
- le1982
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- שם מלא: le1982
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני אישית לא מכיר את meedio
אבל ה winamp עושה עבודה מצויינת אתה נכנס למדיה לייברי שלו מגדיר איזה תיקיות למפות וזהו תוך 10 דק' בערך (תלוי בכמות שירים) יש לך הכל מסודר ומאורגן לפי אלבומים, זמרים, ז'אנרים וכו'....
אבל ה winamp עושה עבודה מצויינת אתה נכנס למדיה לייברי שלו מגדיר איזה תיקיות למפות וזהו תוך 10 דק' בערך (תלוי בכמות שירים) יש לך הכל מסודר ומאורגן לפי אלבומים, זמרים, ז'אנרים וכו'....
The best way to predict the future is to create it
אני מניח שMEEDIO מציג את השירים לפי טגי ה-ID3 שלהם.
ישנה תוכנה קטנה שנקראת Music Brainz Tagger, שאליה אתה מכניס את אוסף השירים שלך, והיא, לפי משתמשים אחרים בעלי אותם קבצים שכבר אמרו לה מהם הקבצים האלה - מסדרת אותם.
קצרה היריעה מלהרחיב כאן, אבל יש לך מידע רב גם בויקיפדיה וגם באתר של Music Brainz על איך כל העסק הזה עובד.
ישנה תוכנה קטנה שנקראת Music Brainz Tagger, שאליה אתה מכניס את אוסף השירים שלך, והיא, לפי משתמשים אחרים בעלי אותם קבצים שכבר אמרו לה מהם הקבצים האלה - מסדרת אותם.
קצרה היריעה מלהרחיב כאן, אבל יש לך מידע רב גם בויקיפדיה וגם באתר של Music Brainz על איך כל העסק הזה עובד.