התייעצות בעניין פופקורן C-200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #21 

לא בטוח שאני אחזור ל C200 כפי שלא חזרתי ל TVIX 6500 שהחברה לא הצליחה לייצב אותו במשך כשנה.

לא מדובר כאן בעוד באגים, אלא בתכונות בסיסיות שלא עובדות. לא ברור כמה זמן ייקח עד שהבעיות יתוקנו.

אני ממליץ למי שקונה מכשיר לבדוק את היכולות שלו כיום:
- ה A110 יציב אמין ומנגן הכל חוץ מתפריטי בלוריי ובלוריי מפוצלים.
- ה HDI Prime 3 יציב מאוד, וקיבל חוות דעת טובות בחו"ל וגם כאן באתר. איכות הייצור ואמינות המכשיר היא בעייתית.
- ה HTPC הקטנים שמבוססים על מעבדי Intel החדשים מאפשרים הוצאת פסי הקול המתקדמים, ובעזרת TMT3 הבלוריי מנגן חלק לחלוטין.

איני ממליץ לקנות את ה C200 לפני שתהיה לו תוכנה שמספקת את התכונות הבסיסיות שהמכשיר מבטיח.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #22 

כפי שציינתי קודם, ההתעניינות שלי ב-C200 נובעת בעיקר בגלל התחום של הבלו-ריי והתפריטים.
הרי אם זה לא מה שהיה חשוב לי, הייתי יכול להתפשר על מכשירים הרבה יותר זולים.

במידה והדיווח של jpost אכן נכון (לא שאני מטיל ספק באמיתות הדברים, השאלה אם מדובר בתופעה כללית ורחבה, או מקרה בודד של מוצר תקול), אז אין לי שום סיבה לרכוש את המכשיר הזה כרגע.

בגדול אני חושב שאנחנו כצרכנים מתייחסים יותר מדי בסלחנות לתקלות של מזרימי מדיה. בכלל אני לא תופס את הדבר הזה, שיצרנית מוציאה לשוק מכשיר שחלק מהפונקציות שלו לא מתפקדים כראוי. גם לא מקובל עליי שאומרים, לא נורא , בקרוב ייצא עדכון שבו כל הבעיות יפתרו.
האם יעלה על הדעת שהייתי קונה נניח נגן בלו-ריי של סוני או סמסונג, שמסוגל לנגן כשורה רק דיסקים של DVD ???

רק לא הבנתי משהו אחד בדבריך jpost, לגבי ה- HDI Prime 3
מצד אחד אתה טוען שמדובר במכשיר יציב מאוד, ומצד שני שאיכות הייצור והאמינות שלו היא בעייתית. נשמע כמו טיעונים סותרים.
האם אתה מוכן בבקשה להסביר מה הכוונה ביציב, ומה הכוונה באיכות ייצור ואמינות בעיתיים?

אגב, אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שמשתמשים במוצר הזה...

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #23 

bariko כתב: רק לא הבנתי משהו אחד בדבריך jpost, לגבי ה- HDI Prime 3
מצד אחד אתה טוען שמדובר במכשיר יציב מאוד, ומצד שני שאיכות הייצור והאמינות שלו היא בעייתית. נשמע כמו טיעונים סותרים.
האם אתה מוכן בבקשה להסביר מה הכוונה ביציב, ומה הכוונה באיכות ייצור ואמינות בעיתיים?
...
התוכנה תקינה ויציבה.
החומרה מיוצרת באופן חובבני והרבה מכשירים מגיעים תקולים, או מפסיקים לעבוד ודורשים החלפה.

המכשיר שהזמנתי מ Digital Connection הגיע עם מעבד לא תקין שלאחר מספר דקות של עבודה התמונה בו נדפקת.
המכשיר בבדיקה של עפר הגיע עם כונן בלוריי לא תקין.
באתר mpcclub יש דיונים ארוכים על מכשירים לא תקינים עם תקלות שונות ומשונות.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #24 

jpost כתב:
bariko כתב: רק לא הבנתי משהו אחד בדבריך jpost, לגבי ה- HDI Prime 3
...
התוכנה תקינה ויציבה.
החומרה מיוצרת באופן חובבני והרבה מכשירים מגיעים תקולים, או מפסיקים לעבוד ודורשים החלפה.

המכשיר שהזמנתי מ Digital Connection הגיע עם מעבד לא תקין שלאחר מספר דקות של עבודה התמונה בו נדפקת.
המכשיר בבדיקה של עפר הגיע עם כונן בלוריי לא תקין.
באתר mpcclub יש דיונים ארוכים על מכשירים לא תקינים עם תקלות שונות ומשונות.
...

זה רק מוסיף לדברים שכתבתי בהודעתי הקודמת.
עד כמה שאני יודע HDI Prime 3 מתומחר בלמעלה מ-3000 שקלים, נכון?
לשלם כל כך הרבה כסף על מכשיר שעושה צרות כאלה, זו פשוט שערורייה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #25 

אתה צודק לגבי נושא האמינות והתמורה לכסף.

אני לא הייתי קונה מוצר שמגביל אותי עם כונן 2.5״ ועוד דוחף אותו במיקום מוזר, על מנת שרק המפיץ יוכל להתעסק איתו ולגבות מחיר יקר על מקום אחסון מוגבל...

לגבי הסקירות שדיברו עליהן קודם, עד היום מוצרי פופקורן, כולל ה-C200, זכו בציונים הגבוהים ביותר ובפרסים רבים.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #26 

יכול להיות שהמוצרים של פופקורן זכו לציונים גבוהים ובפרסים, אבל כאשר קוראים דיווחים כאלה כמו של jpost, זה כבר מציב סימן שאלה גדול לגבי כדאיות רכישת ה- C200

"העולם הדיגיטלי" בשיתוף עם "אניגמה" מחיפה, היו איתי בסדר גמור והחליפו לי ה-6500 שלוש פעמים.
לך תדע מה תהיה מדיניות היבואן של פופקרן (סבן, אם אינני טועה) במצב דומה...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #27 

האמת, על העולם הדיגיטלי שמעתי הרבה דברים טובים וגם לי יש רק מילים טובות להגיד עליהם, לאחר שרכשתי שם בעבר כמה מוצרים וקיבלתי מעמי שירות מצוין ומחירים טובים.

את היבואן של פופקורן אני לא מכיר.

בתגובה שלי התכוונתי להתלבטות שלך בין ה-C200 ל-DUNE. אני לא חושב שה-DUNE נמצא במצב טוב יותר מהפופקורן והמוצרים של פופקורן זוכים לשביעות רצון גבוהה בד"כ.

בכל אופן, במצבך הייתי פשוט ממתין בסבלנות להתפתחויות.

EyalR
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #28 

היי JPOST,
אתה יודע אם תיקנו את הבעיה בA110 שחלק מסרטי הבלו ריי מגמגמים בנקודות מסויימות או שאתה עובד על 60HZ?

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #29 

אם DUNE לא נמצא במצב טוב יותר מאשר ה-C200, אז אין לי מה לחשוב עליו בכלל כאלטרנטיבה, משום שמדובר במכשיר הרבה יותר יקר.

כן, כנראה שאין לי הרבה ברירות אלא להמתין להתפתחויות, רק השאלה מתי אדע שניתן לרכוש מוצר זה או אחר בבטחה :?

כמו כן, אני יכול לשלוח מייל ליבואן של פופקורן, ולשאול אותו מה תהיה המדיניות של החברה במקרה שארכוש מכשיר בעייתי.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”