התייעצות בעניין פופקורן C-200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,

אני שוקל לרכוש סטרימר חדש, והפעם שתהיה לו תמיכה מושלמת בבלו-ריי כולל תפריטים מלאים.
המכשיר שכרגע אצלי על הכוונת הוא ה-C200, אבל בחיפוש שעשיתי פה בפורום, אני קורא שמדובר במוצר לא הכי יציב.
אחד המשתמשים אף הביא ציטוט מתוך JPOST לפיו –
"ב MKV יש בעיות סינכרון בין קול לתמונה...
והתרגום נראה זוועה ויש בו בעיות...
ואין סאונד בתפריטים בבלוריי (תוקן בבטא והרסו דברים אחרים)...
והמכשיר נתקע אחרי ניגון כמה סרטי בלוריי...
והרבה סרטי בלוריי לא מנגנים תקין..."

אני גם קורא על בעיות של Dolby TrueHD ו סנכרון כתוביות SRT

כל זה מצטרף לכל מיני שמועות ששמעתי עוד קודם, לפיהן באופן כללי המכשירים של פופקורן לא יציבים, ועושים בעיות.

השאלה , לפי הניסיון של משתמשים פה בפורום, וגם לפי דיווחים וביקורות שמתפרסמים ברשת- האם אכן יש אמת בדברים הללו?
ואולי כדאי לי להמתין עד אשר יגיע לארץ ה HDX-BD1, שעל לפי המידע שברשותי, גם כן תומך בבלו-ריי כולל תפריטים מלאים?
כרגע יש לי בבית את ה-HDX1000, ואני מאוד מרוצה מהתפקוד שלו (בלי עין רעה :) )

תודה רבה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

תשים לב שJPOST כתב שהוא חזר ל A110 שהוא יציב
אני עוד משתמש בA100 שהוא גם יציב לגמריי.
את הC200/A200 כנראה שעוד לא כדאי לרכוש בגלל יציבות.
אם ידך משגת אולי כפי שעופר כותב - עדיף ללכת על הDUNE שעבר יציבים.
ד"א - מה חסר לך בדיוק?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

bariko

אני מסכים שהפופקורן C200, ומכאן נובע שגם ה-A200 עדיין לא יציבים והם עדיין בשלב של התפתחות.

שים לב שמוצרים אלה, בניגוד ל-A100 ו-A110, עומדים לקבל GUI חדש לגמרי, ג'וקבוקס מובנה, ועוד.

כנראה שתהיה עוד תקופה של פיתוח עד שמכשירים אלה יגיעו לבשלות וימצו את מלוא הפוטנציאל שלהם.

להגיד שהמוצרים של פופקורן לא אמינים ומלאים בבעיות, זה כבר סיפור אחר וזאת שטות!!!

תקרא את ה-SHOOTOUT שזיו עשה לפני איזה חודש, ה-A110, שנחשב ותיק אך יציב, נתן שם הצגה!!!

לדעתי, במקרה שלך עליך להמתין (יש לך כרגע מוצר טוב) ולקוות שהפופקורנים יבשילו במהרה ואולי אף ירדו המחירים...

ואני חוזר, עד היום, המוצרים של פופקורן זכו בפרסים רבים וקיבלו את הציונים הגבוהים ביותר בביקורות רבות, גם בהשוואה למוצרים יקרים הרבה יותר.
CNET UK judgement:

We've awarded the Popcorn Hour C-200 the same score as the older Popcorn Hour A-110. Although the C-200 offers much more functionality, there are currently some issues that need to be fixed before it can reach its full potential. We're pretty sure, though, that the C-200 will be a superb piece of kit in a few months. Even considering the few problems it currently has, it's still the best media streamer on the market by a country mile
...

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

אני מעוניין בכך שהמכשיר שארכוש יהיה :

1. בעל יכולת ניגון בלו-ריי כולל תפריטים מלאים.
2. יכולת הצגת כתוביות מובנות בסרטים בפורמט M2TS (בד"כ BD REMAX).
3. תמיכה בכל פורמטי האודיו החדשים (שאת זה נותן לי גם ה-HDX1000 שבו אני משתמש כעת)

המכשירים שציינת אולי יציבים, אבל אין בהם את כל התכונות הדרושות לי.

ידוע לי ש DUNE זה מכשיר היקר באופן משמעותי גם מ-C200 וגם מ-HDX BD1 ולכן לא ציינתי מכשיר זה כאופצייה.

עם זאת, אני יכול לעשות קצת מאמץ ולהוסיף את ההפרש, במידה ואהיה משוכנע במאה אחוז שאכן מדובר במכשיר שהרבה יותר יציב משתי האופציות האחרות, הזולות יותר...

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

Irus
עדיין יש לי טראומה קשה מאוד מה-TIVX 6500
למרות שמשתמשים רבים טענו שמדובר במכשיר יציב ואמין מאוד, אצלי הוא כל הזמן קרס באמצע ניגון סרטים.
למזלי, אריה מ ה"עולם הדיגיטלי" הלך לקראתי והסכים להחליף לי את המכשיר כמה פעמים, עד שבסוף נשברתי, ולקחתי במקומו את ה-HDX 1000

יכול להיות שצריך גם אלמנט של מזל, כי למשל קראתי פה באחד השרשורים שמישהו מתלונן על חוסר היציבות של HDX1000 , בעוד שאצלי הוא מתפקד יפה מאוד בהשוואה ל-6500

לכן, כמו שנהוג לומר:
" מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין..."

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אני חושב שהדוגמה של-jpost שהביאו כאן, בנושא החזרה ל-A110 קצת תמוהה - הרי ה-A110 בכלל לא מנגן בלו-ריי מלא, לעומת ה-C200 שעושה את זה כבר היום!!!

נכון, ה-A110 יציב יותר וכבר דשנו בזה מספיק...

אמנם ה-C200 הוא עושה את זה מהכונן הפנימי ודרך הרשת עוד יש בעיות, אבל קצת סבלנות...

כנס לשרשור הזה:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 6&start=15

ותקרא את התגובה של-dan111, יש לו את ה-C200 כשבוע...והוא מנגן בלו-ריי מלא יופי, כולל סאונד יציב...

גם היום, ה-C200 עונה לדרישות שלך, אמנם יש באגים והוא עדיין לא בשל.

להגיד שה-DUNE יותר טוב, אי אפשר להגיד, יש יתרונות לפה ולפה.

לדעתי, קצת סבלנות תשתלם.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

כאשר אתה סבלנות- למה בדיוק הכוונה?

דגמים חדשים, או שיפורים בדגמים הקיימים?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אני חושב שצפויים שינויים ושיפורים רציניים מאוד ב-C200.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #9 

ה HDX BD-1 תומך BD Lite, כלומר כותרי Blu-ray עם תפריטי JAVA יוצגו בצורה פשוטה, אך שמישה.
בנוסף, ה BD-1 לא נמכר כיום למיטב ידיעתי, הוא בשלב של אלפא.

אם אתה מרוצה כיום מה HDX 1000, אל תשדרג.

ali_baba
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

Irus כתב:אני חושב שצפויים שינויים ושיפורים רציניים מאוד ב-C200.
...
יש לך מושג מתי בערך ?

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

זיו, קודם כל ברוך שובך :)
אני אכן מרוצה מה- HDX 1000, אך העניין הוא שאני ממש לא מרוצה מהנגן של WD שנמצא אצל חברתי.
יש לו קושי רב להתמודד עם קבצים כבדים, והבעיה של הכתוביות היא מטרד רציני. זה פשוט דבר בלתי נסבל שכל פעם כאשר אנחנו יושבים לצפות בסרט, אני צריך להיות תלוי "בחסדי" המכשיר.
לכן הפתרון עליו חשבתי, הוא לשים את ה- HDX 1000 אצל חברתי, ולרכוש לעצמי מכשיר חדש, שהפעם תהיה לו תמיכה מלאה בבלו-ריי.
אם אתה זוכר, זו הייתה השאיפה שלי מאז ומתמיד, עוד כאשר רכשתי את ה-6500, שבדיעבד גילתי שיש לו תמיכה רק ב- BD Lite

Irus
השאלה היא מהם השיפורים הצפויים. האם בעקבות השיפורים האלה המכשיר יהפוך ליציב יותר, ולא יהיו אצלו תופעות של היעלמויות תמונה (כפי שהיו לי ב-TIVX) או ריסטרטים?
האם השיפורים יגרמו לכך שהמכשיר יוכל להתמודד בכבוד עם כל פורמט קיים, ללא קרטועים בתמונה או בסאונד?

ועכשיו לשאלת מיליון הדולר (או בעצם 2800 ₪ ,שזה בערך מחיר המכשיר בארץ :D ) :
נניח ורכשתי את המכשיר היום. האם אוכל ליהנות מהשיפורים העתידיים האלה באמצעות עדכון קושחה?
או שמי שרוכש את המכשיר לפני השיפורים פשוט "אכל אותה" ובעצם רק מכשיר חדש יהיה כבר מצויד בשיפורים אלו?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

ali_baba ו-bariko

לא ניתן לדעת מתי בדיוק כל דבר יסודר...זה תהליך שהולך ומתקדם מקושחה לקושחה.

עד היום פופקורן עשו עבודה טובה מאוד עם המוצרים שהם הוציאו.

ali_baba, כפי שעניתי לך בשרשור השני, התוכן שאתה מדבר עליו, כבר היום עובד בצורה תקינה. בנוסף, תוכל ליהנות מג'וקבוקס פנימי להצגת התוכן.

bariko, השינויים הגדולים יתבטאו ב-gui החדש ובג'וקבוקס המובנה. סביר להניח שהם ישולבו בקושחה יציבה ומשופרת, במקביל לשיפורים השוטפים שמשוחררים באופן רציף.

כמו שזיו אמר, ה-bd 1 של hdx אמור לצאת בקרוב. הוא אמור להיות מתומחר מתחת ל-c200 ואין לו כונן מובנה, אלא אפשרות לחיבור כונן חיצוני.

zoharsi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

שאלה בהמשך לדיון על C200 ו-A110:

לי יש כיום A110 ואני אמור לקבל בעוד כשבועיים את הC200 אשר יחליף את הA110 כנגן הראשי בסלון.

לאחר שראיתי שיצא A200, חשבתי לפרסם השבוע את הA110 למכירה ולרכוש בעתיד את הA200 (לאחר שיצא לשוק) וכך למכור אותו כיום במחיר יחסית גבוה, כל עוד הA200 לא משווק.

הבעיה - אתם מדברים על חוסר יציבות של 2 המכשירים.

כך שאני בהתלבטות:
האם להשאר בינתיים עם הA110 כנגן הראשי עד ליציבות C200?
האם למכור עכשיו את הA110 או להשאירו כנגן חדר השינה עקב יציבותו?
האם בכלל יהיה כדאי לקנות את הA200 כמחליף A110?

תודה

zoharsi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #14 

תיקון קטן,
במקרה ראיתי עכשיו באתר של פופקורן שהA200 נמצא למכירה.
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... on=catalog

אך עדיין 3 השאלות רלוונטיות.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

תודה Irus
רק לא ענית על השאלה החשובה ביותר והיא:
אם ארכוש את ה C200 כעת והשיפורים שהזכרת יגיעו רק בעוד חודשיים, האם עידכון קושחה יאפשר גם לי ליהנות מאותם שיפורים, או שזה יהיה כבר אבוד?

לגבי HDX-BD1 אם אכן מכשיר זה יתמוך רק ב- BD Lite כפי שאומר זיו, הרי שמכשיר זה כבר לא רלונטי עבורי.
במקרה כזה, יישארו בזירה רק שני מתחרים שעונים לצרכיי: C200 או DUNE

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

הכל שאלה עם אילו תכנים אתה עובד לרוב...

בנוסף, ה-C200 (בניגוד ל-A110) כבר היום מסוגן לנגן ביציבות בלו-ריי מלא מהכונן (בניגון דרך הרשת עדיין יש באגים).

תתחיל לעבוד עם ה-C200 ואז תחליט לגבי עיתוי המכירה של ה-A110.

קח בחשבון של-A200 יש כמה יתרונות על ה-A110 (חלקם עתידיים) ועם כניסתו לשוק, במחירו האטרקטיבי, מחירו של ה-A110 כמוצר משומש עלול לצנוח - שוב, הכל ספקולציות.

כאן אתה יכול לראות את ההבדלים ביניהם:

http://www.hometheater.co.il/vt103375.P ... 7%99%D7%AA

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

bariko

בוודאי שתוכל ליהנות מכל השיפורים!

כל בעלי ה-C200 וה-A200 יוכלו לקבל את כל העדכונים, כולל ה-GUI החדש והג'וקבוקס המובנה, ללא כל קשר לעיתוי הרכישה.

מה גם שבמכשירים אלה אופן העדכון מאוד פשוט, אין צורך להוריד קבצים להתקן חיצוני, פשוט מעדכנים דרך ההגדרות בלחיצת כפתור והכל מתבצע באופן אוטומטי.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

bariko

ה-BD1 גם ממותג מתחת ל-C200 וגם לא תומך ניגון בלו-ריי מלא, ולכן לא רלוונטי עבורך.

אחד החיסרונות המשמעותיים של ה-DUNE, זו האפשרות של שימוש בכונן פנימי 2.5" בלבד וגם התקנתו מסובכת ותבוצע ע"י המפיץ - כלומר שטח אחסון מוגבל במחיר יקר מאוד...

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #19 

Irus כתב:
ה-C200 (בניגוד ל-A110) כבר היום מסוגן לנגן ביציבות בלו-ריי מלא מהכונן (בניגון דרך הרשת עדיין יש באגים).
...
זה נכון חלקית...
יש סרטים שהוא מנגן באופן תקין, אבל יש גם הרבה שלא מנגנים בכלל או עם תקלות. הכל תלוי בסרטים שאתה מנסה לנגן.

1) בגרסה הרשמית האחרונה בחלק גדול מסרטי הבלוריי אין קול בתפריטים, בפרומואים ובתוספות.
הם תיקנו את הבעיה הזו בבטא, אבל דיי דפקו את ה Java במכשיר, כך שכרגע ממש לא ניתן לראות סרטים. הגרף של ההתקדמות שהוא ב Java נתקע על המסך במשך כל הסרט.

2) סרטי בלוריי אחרים מסרבים לנגן מההתחלה, ניתן לבחור בפרק 2, ואז לחזור לפרק 1.

3) בחלק מסרטי הבלוריי התפריטים מרוחים, ולא מתפקדים כראוי.

4) אחרי ניגון כ 3 סרטים המכשיר מפסיק לתפקד כראוי, ואחד מהדברים הבאים קורה:
- המכשיר נתקע לאחר לחיצה על Stop.
- בניגון הסרט הבא המכשיר נתקע.
- לא יוצג התרגום המובנה של הסרט.

5) בסרטי הבלוריי שבהם אין תרגום מובנה בעברית, לא ניתן לצרף קובץ SRT חיצוני. ניסיון לנגן את קובץ ה m2ts עם ה SRT (במידה שיש קובץ אחד לסרט) גם לא מתפקד בגלל בעיות שונות של גמגום ומחסור בפסי קול חדשים. זה גורם עבורי לחוסר ביכולת לצפות בסרטים האלו, כי התרגום בעברית חשוב לי.

עבורי זה לא נחשב שהמכשיר מנגן בלוריי ללא בעיות.
וכן, זו לא סתם הצהרה, אני חזרתי ל A110. התפריטים בבלוריי חשובים, ואני לא מזלזל בהם. אבל הם גם לא עובדים טוב ב C200 והיציבות של המכשיר והאפשרות לצפייה עם תרגום חשובים לי יותר והם לא קיימים ב C200.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

שוב, כמו שאמרתי בתגובות אחרות, הכל תלוי מה השימושים במכשיר ומה הדרישות היום-יומיות ממנו.

בוודאי שעוד יש באגים ותקלות, אני בטוח שמקושחה לקושחה העניינים הסתדרו.

מי שיש לו כרגע A110 והוא מרוצה, כדאי לו לחכות בסבלנות וסביר להניח שגם אני הייתי נוהג כך - זיו עצמו התייחס לכך מספר פעמים.

למי שאין כרגע סטרימר, או שמעוניין להחליף דגם מיושן או בעייתי, אני ממליץ בחום על ה-C200 או ה-A200 החדש, ואני בטוח שהוא ירוויח ויהנה מהחידושים הקרובים ומהשיפורים השוטפים!

אני מאמין שגם אתה, בעתיד הלא כל כך רחוק, תחזור להשתמש ב-C200 כמכשיר ראשי...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”