ממשק יפה יותר ל XTREAMER?
-
karlos
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
קניתי אקסטרימר והסרטים שלי מופיעים ברשימה משעממת.
כל הספריות שלי מסודרות טוב עם תמונות ופרטי הסרט מ IMDB (היה לי HTPC שהראה את הכל בצורה יפה).
איך אני גורם ל XT להראות את רשימת הסרטים והסדרות שלי בצורה יפה? הכוונה כמו קטלוג סרטים עם התמונה והפרטים.
שמעתי שיש דבר כזה בשם YAMJ. האם זה מה שאני צריך? אם כן איפה משיגים ואיך מתקינים?
אשמח להסבר או לפחות ללינק.
חיפשתי באתר XT ולא מצאתי משהו ברור בנושא.
תודה
כל הספריות שלי מסודרות טוב עם תמונות ופרטי הסרט מ IMDB (היה לי HTPC שהראה את הכל בצורה יפה).
איך אני גורם ל XT להראות את רשימת הסרטים והסדרות שלי בצורה יפה? הכוונה כמו קטלוג סרטים עם התמונה והפרטים.
שמעתי שיש דבר כזה בשם YAMJ. האם זה מה שאני צריך? אם כן איפה משיגים ואיך מתקינים?
אשמח להסבר או לפחות ללינק.
חיפשתי באתר XT ולא מצאתי משהו ברור בנושא.
תודה
זה ה-JukeBox שלהם למחשב... הוא לא משנה את הממשק של ה-Xtreamer אותו אתה רואה על המסך בסלון....
זהו בעצם כלי לניהול ספריית סרטים במחשב (פלוס מינוס...).
מה שכן הוא מאפשר... הוא מייצר קובץ תמונה אשר אפשר לראות אותו במידה ואופציית Preview מופעלת (כאשר עוברים על תקייה של הסרט או כאשר עוברים על קובץ התמונה בעצמו).
כרגע אין פתרון לנושא ה-JukeBox (כמו ה-YAMJ בנגני NMT או TVIXIE), אין MovieWall או חלוקה לפי קטגוריות, שחקנים, ז'אנר וכו'.
זהו בעצם כלי לניהול ספריית סרטים במחשב (פלוס מינוס...).
מה שכן הוא מאפשר... הוא מייצר קובץ תמונה אשר אפשר לראות אותו במידה ואופציית Preview מופעלת (כאשר עוברים על תקייה של הסרט או כאשר עוברים על קובץ התמונה בעצמו).
כרגע אין פתרון לנושא ה-JukeBox (כמו ה-YAMJ בנגני NMT או TVIXIE), אין MovieWall או חלוקה לפי קטגוריות, שחקנים, ז'אנר וכו'.
avve1959 כתב:בגדול אכן זה המצב נכון להיום עם ה-XT. פתרון יאה עדיין אין להם לנושא.
אפשא להוריד את פוסטר הסרט ולהציבו בתוך אותה התקיה של הסרט בפורמט JPG .FOLDER
ואז תוכל לראות את פוסטר הסרט ב- PREVIOW...
העניין עם ה-folder.jpg עובד באקסטרימר גם בלי חיבור למחשב?
פשוט לשים תמונה בתוך הספריה עם השם של הספריה וסיומת JPG?
כן, פשוט לשים תמונה בשם FOLDER לתקיה ויש אפשרות לעשות את זה באמצעות תוכנה:zilbermm כתב:avve1959 כתב:בגדול אכן זה המצב נכון להיום עם ה-XT. פתרון יאה עדיין אין להם לנושא.
אפשא להוריד את פוסטר הסרט ולהציבו בתוך אותה התקיה של הסרט בפורמט JPG .FOLDER
ואז תוכל לראות את פוסטר הסרט ב- PREVIOW...
העניין עם ה-folder.jpg עובד באקסטרימר גם בלי חיבור למחשב?
פשוט לשים תמונה בתוך הספריה עם השם של הספריה וסיומת JPG?...
http://www.hometheater.co.il/vt98113