צריכה עזרה בחיבור סאב וופר למגבר
יש לי מגבר מסוג LG ורמקולים של מורל. במגבר יש יציאה אחת לסאב וופר ב5.1 ערוצים ויציאה אחת ב PREOUT בסאב וופר יש לי שתי כניסות (L +R) וכניסות ויציאות לכבלים חשופים.
האם אני צריכה יציאה אחת מהמגבר בPREOUT שמפצלת לשתי כניסות בסאב? איזה כבל צריך?
אודה לכם מאוד על העזרה.
האם אני צריכה יציאה אחת מהמגבר בPREOUT שמפצלת לשתי כניסות בסאב? איזה כבל צריך?
אודה לכם מאוד על העזרה.
שלום לך וברוכה הבאה.
אכן את צריכה לחבר את ה PRE-OUT של הסאב מהמגבר לכניסות L/R בסאב.
החיבור צריך להיות עם כבל קואקסיאלי (כבל מסוכך עם עכבה 75 אוהם עם 2 מחברי RCA ) + מגשר בצורת Y שמאפשר חיבור של הכבל ליציאה הבודדת במגבר.
ארז
אכן את צריכה לחבר את ה PRE-OUT של הסאב מהמגבר לכניסות L/R בסאב.
החיבור צריך להיות עם כבל קואקסיאלי (כבל מסוכך עם עכבה 75 אוהם עם 2 מחברי RCA ) + מגשר בצורת Y שמאפשר חיבור של הכבל ליציאה הבודדת במגבר.
ארז
כבל קואקסיאלי כן, כבל מסוכך כן, אבל עכבה 75 אוהם?? בישביל מה? זה לא יזיק אבל זה גם לא יועיל. סתם כבל מסוכך עם מחברי RCA ומפצל Y יעשה את עבודה.ארז_וחני כתב: החיבור צריך להיות עם כבל קואקסיאלי (כבל מסוכך עם עכבה 75 אוהם עם 2 מחברי RCA ) + מגשר בצורת Y שמאפשר חיבור של הכבל ליציאה הבודדת במגבר.
ארז...
כבל טוב של 50 אוהם יעשה את העבודה. אם את רוצה להשקיע יש כבלים שמתוכננים במיוחד לסאבים: http://www.dtown.co.il/forum/6865-%D7%9 ... 400sw.html
לגבי החיבור Y שלחתי ליצרן של הסאב שלי מייל בנושא וקיבלתי תשובה שלא צריך כי אם אין ברסיבר עוד יצאה לסאב אין שום יתרון כיוון שהסיגנל מפוצל כבר בתוך הסאב. תנסי לשלוח מייל לשירות הלקוחות של מורל ואני כמעט בטוח זה מה שיגידו לך.
האמת, לא מכיר כבל קואקסיאלי מסוכך שמיועד גם לסאב שהוא לא בעל עכבה 75 אוהם.CoolGuy כתב:כבל קואקסיאלי כן, כבל מסוכך כן, אבל עכבה 75 אוהם?? בישביל מה? זה לא יזיק אבל זה גם לא יועיל. סתם כבל מסוכך עם מחברי RCA ומפצל Y יעשה את עבודה.ארז_וחני כתב: החיבור צריך להיות עם כבל קואקסיאלי (כבל מסוכך עם עכבה 75 אוהם עם 2 מחברי RCA ) + מגשר בצורת Y שמאפשר חיבור של הכבל ליציאה הבודדת במגבר.
ארז......
סתם כרפרנס, הנה לינק לחברה שמתמחה רק בכבלים (אגב, גם זולים וגם טובים. לא רק אני רכשתי משם ואני מרוצה).
אתה יכול למצוא כבל מתאים שהוא לא בעל עכבה 75 אוהם?
http://www.monoprice.com/products/subde ... p_id=10236
ארז
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
נכתבו כאן לא מעט דברים "לא מדויקים"
אז כל מה שצריך זה כבל מסוכך לאודיו (שמע סטריאו) באורך המתאים. למערכת הנדונה כבל שתמצאי בהום סנטר יספיק.
אפשר בהחלט לקנות כבל סטיראו רגיל (עם חיבורי RCA) ולהפריד אחד או פשוט להשתמש רק באחד.
החיבור יהיה מיציאת סאב במגבר לכניסת L ברמקול הסאב עצמו, קרוב לודאי שבחוברת הוראות כתוב שכאשר מחברים יציאת SUB (או LFE) ייעודית חיבור רק ל- L מספיק.
כמובן שזו רק התחלה, צריך לכייל את הסאב. אם יש ברסיבר או במגבר מיקרופון ותהליך כיול אוטמטי אז טוב.
אם אין אזי דרוש מישהו עם אמצעים וידיעה כיצד לכייל. בלי זה התוצאה לא תהיה טובה.
אפשר בהחלט לקנות כבל סטיראו רגיל (עם חיבורי RCA) ולהפריד אחד או פשוט להשתמש רק באחד.
החיבור יהיה מיציאת סאב במגבר לכניסת L ברמקול הסאב עצמו, קרוב לודאי שבחוברת הוראות כתוב שכאשר מחברים יציאת SUB (או LFE) ייעודית חיבור רק ל- L מספיק.
כמובן שזו רק התחלה, צריך לכייל את הסאב. אם יש ברסיבר או במגבר מיקרופון ותהליך כיול אוטמטי אז טוב.
אם אין אזי דרוש מישהו עם אמצעים וידיעה כיצד לכייל. בלי זה התוצאה לא תהיה טובה.
צריך גם עזרה
הי ראיתי שאתה ממ מבין רצית לשאול אותך אולי אתה יכול לעזור לי
יש לי רסיבר פיונר vsx 921
דגם די חדיש וקניתי סט רמקוליןם של קנטון מובי 90
עכשיו יש לי יציאה מהמגבר pre out ובסאב יש לי 2 כניסות אדום ולבן אם בננה וגם בלי וכבל חשמל
מה לעשות ומה חסר שם?
יש לי רסיבר פיונר vsx 921
דגם די חדיש וקניתי סט רמקוליןם של קנטון מובי 90
עכשיו יש לי יציאה מהמגבר pre out ובסאב יש לי 2 כניסות אדום ולבן אם בננה וגם בלי וכבל חשמל
מה לעשות ומה חסר שם?