מזרימדיה למדיה סנטר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
המצב ממש על הפנים בניגון של קבצי DVR-MS (נוצרים ע"י VMC) ועוד יותר גרוע בקבצי WTV (נוצרים ע"י 7MC). לא ידוע לי על סטרימרים המנגנים אותם.
יש את האקסטנדר של לינקסיס שמתאים למדיה סנטר של מיקרוסופט, ה-DMA2100 שנסקר כאן בעבר. הוא מנגן קבצי DVR-MS, ואני מניח שגירסאות קושחה מתקדמות יותר מנגנות גם קבצי WTV.
הבעייה איתו שהתמיכה שלו בניגון קבצי AVI ו-MKV עם כתוביות בעברית לא ממש טובה.
פתרון אפשרי זה לעבוד עם GBPVR, שמייצר קבצי MPG סטנדרטיים, ואז כל סטרימר ינגן אותם בלי בעייה.
יש את האקסטנדר של לינקסיס שמתאים למדיה סנטר של מיקרוסופט, ה-DMA2100 שנסקר כאן בעבר. הוא מנגן קבצי DVR-MS, ואני מניח שגירסאות קושחה מתקדמות יותר מנגנות גם קבצי WTV.
הבעייה איתו שהתמיכה שלו בניגון קבצי AVI ו-MKV עם כתוביות בעברית לא ממש טובה.
פתרון אפשרי זה לעבוד עם GBPVR, שמייצר קבצי MPG סטנדרטיים, ואז כל סטרימר ינגן אותם בלי בעייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הפתרון הוא מחשב מבוסס ION עליו מתקינים Windows 7.
העלות היא באזור ה-1500 ש"ח, כולל זכרון 2GB ודיסק קשיח פנימי. לא עולה הרבה יותר מסטרימר.
העלות היא באזור ה-1500 ש"ח, כולל זכרון 2GB ודיסק קשיח פנימי. לא עולה הרבה יותר מסטרימר.
אני לא חושב שזה פתרון מלא.pixies כתב:הפתרון הוא מחשב מבוסס ION עליו מתקינים Windows 7.
העלות היא באזור ה-1500 ש"ח, כולל זכרון 2GB ודיסק קשיח פנימי. לא עולה הרבה יותר מסטרימר....
אם ההתנהגות זהה כמו בויסטה אז חלונות 7 לא יכולה להיות אקסטנדר לחלונות 7 אחר.
בנוסף אני זוכר גם שלא ניתן לשתף את תיקיית ההקלטות (לזה אבל אפשר למצוא פתרון).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נכון, הוא לא יהיה אקסטנדר, אבל יהיה אפשר לנגן את כל ההקלטות מסוג DVR-MS או WTV כמו סטרימר.
ב-7MC ניתן להגדיר תיקיות הקלטות מרוחקות, ואז זה גם אמור להציג תמונה ותקציר של ההקלטה, כפי שמופיע ב-Recorded TV המקורי.
ב-7MC ניתן להגדיר תיקיות הקלטות מרוחקות, ואז זה גם אמור להציג תמונה ותקציר של ההקלטה, כפי שמופיע ב-Recorded TV המקורי.
MCEBuddy רץ ברקע וכאשר מוקלטת הקלטה חדשה הוא מזהה אותה וממיר אותה לפורמט אחר על פי בחירתך. אתה יכול גם למחוק את העותק המקורי כדי לחסוך מקום (אחרי ההמרה הקובץ הרבה יותר קטן).
אתה יכול להגיד לתוכנה לבצע המרה רק בשעות מסוימות בלילה או כאשר המחשב פנוי.
אתה יכול להגיד לתוכנה לבצע המרה רק בשעות מסוימות בלילה או כאשר המחשב פנוי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תבחר ב-MCEBuddy פרופיל קידוד אחר, אני מאוד אוהב את ה-H.264 Recommended שנותן תוצאות נהדרות אבל לעיתים משתמש גם ב-DivX Compatibility שיעבוד לך גם על נגני ה-DVD/DivX הכי פשוטים שיש (למשל, בשביל לצרוב/להעביר הקלטה למשפחה/חברים עם נגן ישן).