כונן חיצוני לPS3.. שאלה
-
lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום..
אני חושב על לקנות כונן חיצוני של 1000GB לצורך אחסון סרטים Bluray Rip .האם יש משהו מסוים שעלי לשים לב אליו כאשר אני בוחר כונן לצורך שימוש עם הPS3? האם יש למישהו דגם להמליץ עליו? תודה.
אני חושב על לקנות כונן חיצוני של 1000GB לצורך אחסון סרטים Bluray Rip .האם יש משהו מסוים שעלי לשים לב אליו כאשר אני בוחר כונן לצורך שימוש עם הPS3? האם יש למישהו דגם להמליץ עליו? תודה.
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני ממליץ לוותר.
BR Rips מכילים קבצים גדולים מאוד - לרוב הסטרים המרכזי הוא קובץ יחיד של כמה עשרות גיגה. מכיוון שה PS3 יכול לקרוא רק כוננים חיצוניים בפורמט FAT32, ואלה יכולים להכיל רק קבצים בגודל מקסימלי של 4 גיגה, לא תוכל להשתמש בכונן חיצוני למטרה זו.
BR Rips מכילים קבצים גדולים מאוד - לרוב הסטרים המרכזי הוא קובץ יחיד של כמה עשרות גיגה. מכיוון שה PS3 יכול לקרוא רק כוננים חיצוניים בפורמט FAT32, ואלה יכולים להכיל רק קבצים בגודל מקסימלי של 4 גיגה, לא תוכל להשתמש בכונן חיצוני למטרה זו.
-
lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני כיום מוריד סרטים כאלה בגודל 4-10GB ,מחלק אותם ל2 וממיר אותם בעזרת תוכנת MKV2VOB ,מעביר עם דיסק און קי והכל עובד סבבה.. אני שומר אותם על הPS3 רק שזה בסופו של דבר יתפוס לי המון מקום ואני רוצה לשמור על כונן חיצוני.
אתה אומר שזה לא אפשר?
אתה אומר שזה לא אפשר?
Malcontent כתב:אני ממליץ לוותר.
BR Rips מכילים קבצים גדולים מאוד - לרוב הסטרים המרכזי הוא קובץ יחיד של כמה עשרות גיגה. מכיוון שה PS3 יכול לקרוא רק כוננים חיצוניים בפורמט FAT32, ואלה יכולים להכיל רק קבצים בגודל מקסימלי של 4 גיגה, לא תוכל להשתמש בכונן חיצוני למטרה זו....
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה משהו אחר. חשבתי שאתה מתכוון לריפים מלאים, של 30-40 גיגה.
אם הכוונה היא ל MKV שאתה ממיר ומפצל, אין שום בעיה. אין לי המלצה על כונן חיצוני כזה או אחר, אני לא מבין גדול בתחום הזה.
אם הכוונה היא ל MKV שאתה ממיר ומפצל, אין שום בעיה. אין לי המלצה על כונן חיצוני כזה או אחר, אני לא מבין גדול בתחום הזה.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אם יש בידך את הכוח המחשובי - תעבור ל-PMS.
חבל על הכסף והזמן.
חבל על הכסף והזמן.