רכשתי רסיבר ONKYO TX-SR707 מארה"ב, אני זקוק לעזרה בבחירת רמקולים
אל תהיה עצלן, את התשובה לשאלה שלך אתה יכול לקבל בפירוט הרבה יותר גבוה תוך שניה בגוגל או אפילו השוואה מסודרת בעמוד בודד דרך הממשק הפשוט מאוד באתר של אונקיוXcalibEr כתב:יש כבר 707? מה ההבדל בינו לבין ה 607 שברשותי?...
תשאיר לבן אדם את הבמה לקבל תשובות למה ששאל
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לך על קדמיים וסנטר מסדרת ה-600 של B&W, הרסיבר שלך מתאים להם ומאוד תהנה מהם. מעולים גם בסרטים וגם במוסיקה.liorgad כתב:תקציב לא גבוה - עד 7000-8000 שקל
זה הרסיבר הראשון שלי כך שאין לי כ"כ רקע והבנה ברמקולים איכות ומחירים.
תודה...
אחוריים קנה פשוטים ועם הזמן תוסיף סאב.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596339
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596347
המחירים הנקובים לא ממש מציאותיים, צפה לכ-20% פחות.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
שבלול כתב:אל תהיה עצלן, את התשובה לשאלה שלך אתה יכול לקבל בפירוט הרבה יותר גבוה תוך שניה בגוגל או אפילו השוואה מסודרת בעמוד בודד דרך הממשק הפשוט מאוד באתר של אונקיוXcalibEr כתב:יש כבר 707? מה ההבדל בינו לבין ה 607 שברשותי?...
תשאיר לבן אדם את הבמה לקבל תשובות למה ששאל...
אופס, תפסת אותי
מה זה אחוריים פשוטים ? לא משנה איזה סוג או צריך שיהיו גם של B&W ? שוחחתי עם טכנאי מעבדה של TOPAUDIO והוא אמר לי שהפשוטים של B&W - VM1 הם מספיק טובים וניתן לרכוש 4 כאלה + סאב וסנטר.
מה לגבי באנדלים של 5.1 נניח מסדרה 600 של B&W ?
יש לי חבר שרכש POLK AUDIO אני לא יודע איזה דגם, מה דעתכם עליהם ?
מה לגבי באנדלים של 5.1 נניח מסדרה 600 של B&W ?
יש לי חבר שרכש POLK AUDIO אני לא יודע איזה דגם, מה דעתכם עליהם ?
באנדל 5.1 של B&W מסדרה 600 יהיה מאוד מוצלח (לא יודע לגבי התאמה לרסיבר וכמובן שתצטרך להאזין קודם ובלה בלה בלה)
אבל זו סתם אמירה כללית כזו "באנדל 5.1" ,בסדרה 600 עד כמה שזכור יש די הרבה מבחר, יש לך משהו קונקרטי בתקציב שאפשר לתת עליו דיעה ?
ה VM1 עד כמה שהבנתי הוא רמקול סטליטי, לדעתי זה לא בליגה שלך מה שגם שתצטרך סאב מהסדרה הספציפית הזו וזה טיפה לוכד אותך.. אם יש לך אפשרות לשמוע סט מלא עם VM1 אני אשמח לשמוע את זה דעתך.
ואם סטליטים זו אפשרות מבחינתך יש לך עוד הרבה מאוד אפשריות בתקציב כזה, למשל Kef KHT 3005
אבל זו סתם אמירה כללית כזו "באנדל 5.1" ,בסדרה 600 עד כמה שזכור יש די הרבה מבחר, יש לך משהו קונקרטי בתקציב שאפשר לתת עליו דיעה ?
ה VM1 עד כמה שהבנתי הוא רמקול סטליטי, לדעתי זה לא בליגה שלך מה שגם שתצטרך סאב מהסדרה הספציפית הזו וזה טיפה לוכד אותך.. אם יש לך אפשרות לשמוע סט מלא עם VM1 אני אשמח לשמוע את זה דעתך.
ואם סטליטים זו אפשרות מבחינתך יש לך עוד הרבה מאוד אפשריות בתקציב כזה, למשל Kef KHT 3005
נערך לאחרונה על ידי שבלול ב 20/01/2010 10:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מניח שאצטרך להאזין קודם לפני שיהיה לי משהו קונקרטי לשאול עליו, יש מקומות מומלצים שכדאי ללכת אליהם לשמוע ? מה לגבי POLK AUDIO האם הם גם מתאימים לרסיבר ? מה יהיה ההבדל באיכות השמיעה אם ארכוש רמקולים רצפתיים לעומת סטלייטים ?
תודה על העזרה
תודה על העזרה
לא יודע על ההתאמה אל הרסיבר, הרסיבר שלך רסיבר מצויין, הוא יצליח לעבוד יפה עם רב הרמקולים וזה גם בעיקר עניין טעם.
לגבי ההבדלים בין סטליטיים לרפצתיים/מדפים אני מציע שתחפש פה או תגגל ותסגר על הכיוון לפני שאתה מציץ לדגמים של רמקולים.
לגבי ההבדלים בין סטליטיים לרפצתיים/מדפים אני מציע שתחפש פה או תגגל ותסגר על הכיוון לפני שאתה מציץ לדגמים של רמקולים.
- danlior
- חבר מכור קשה

אם אתה מאיזור המרכז בפיוז בגבעתיים תוכל לשמוע סט של פולק אודיו מול B&W ועוד כמה אופציות מענינות.liorgad כתב:אני מניח שאצטרך להאזין קודם לפני שיהיה לי משהו קונקרטי לשאול עליו, יש מקומות מומלצים שכדאי ללכת אליהם לשמוע ? מה לגבי POLK AUDIO האם הם גם מתאימים לרסיבר ? מה יהיה ההבדל באיכות השמיעה אם ארכוש רמקולים רצפתיים לעומת סטלייטים ?
תודה על העזרה...
- danlior
- חבר מכור קשה

אסביר לך בשמחה:שבלול כתב:danlior, תוכל להסביר למה לקנות את הסאב אח"כ ? מה ההגיון בזה... אם כבר עושים ברורים, הולכים לחנויות, מקשיבים, מעבירים חוטים בבית , עושים את ההתקנה וכל מה שכרוך בה. למה לפצל את התהליך ?!...
כשאתה מתחיל עם תקציב יחסית מוגבל אני תמיד אומר שעדיף להוציא את התקציב על מינימום הרכיבים הנידרשים ולהוסיף רכיבים בעתיד מאשר לקנות את כל הרכיבים בבת אחת בעלי איעות יותר ירודה.
לרמקולים שהמלצתי לבחור יש יופי של באס והוא יהנה מהם מאוד בסרטים גם ללא סאב.
- danlior
- חבר מכור קשה

7-8 תקציב טוב מאוד? הכל יחסי! רק הסנטר שלי עולה יותר והמערכת שלי היא מיד לבל במקרה הטוב!שבלול כתב:7-8 זה תקציב יפה מאוד, אתה לא חושב ?
ואם לרמקולים יופי של באס אז למה לקנות את הסאב אח"כ ? האי או שהתוצאה בינונית ואז זה בזבוז כי שלמת 7-8 וקבלת תוצאה בינונית או שזה נותן תוצאה מספיק טובה ואז למה שתרצה סאב אח"כ ?...
המטרה של סאב במערכת ק"ב היא לא רק לתת יותר באס כי אם לתת את ההפרדה של ה-5.1ואם לרמקולים יופי של באס אז למה לקנות את הסאב אח"כ ?...
וגם מבחינת הבאס ברור שלסאב שיוסף אחר כך יהיה יותר באס מאשר לקדמיים. אך לו כל התקציב יכלול מערכת רמקולים 5.1 קומפלט אז הסאב יהיה בינוני מלכתחילה וגם הקדמיים יהיו פחות איכותיים.
בכל אופן, לאור המגבר שלו 7-8 על הרמקולים שם אותו בסט-טפ די מאוזן מבחינת תקציב
אני לפחות לא משוכנע ועדיין חושב שזה רעיון גרוע לקנות את הסאב אח"כ, לעשות שינויים במערכת ק.ב דורש הרבה אנרגיה ועדיף כבר לנסות "לגמור עם זה"
אני לפחות לא משוכנע ועדיין חושב שזה רעיון גרוע לקנות את הסאב אח"כ, לעשות שינויים במערכת ק.ב דורש הרבה אנרגיה ועדיף כבר לנסות "לגמור עם זה"
האמת שאני גם מחפש דברים דברים דומים, ביקרתי היום בארמגדון, באיזור התקציב שלך אפשרי להרכיב סט של Klipsh SYNERGY
F1 לקדמיים, C1 לסנטר, S1 לאחוריים ולגבי הסאב לא זוכר
אין לי מושג לגבי התאמה למגבר שלך וכו'
אני אשמח תעדכן אותי אפילו בפרטי אם אתה עומד לרכוש משהו או שרכשת, מאחר שאני גם מרחרח (האמת בתקציב קצת נמוך יותר) אולי יהיה אפשר לעזור אחד לשני במשהו (סיכוי נמוך)
F1 לקדמיים, C1 לסנטר, S1 לאחוריים ולגבי הסאב לא זוכר
אין לי מושג לגבי התאמה למגבר שלך וכו'
אני אשמח תעדכן אותי אפילו בפרטי אם אתה עומד לרכוש משהו או שרכשת, מאחר שאני גם מרחרח (האמת בתקציב קצת נמוך יותר) אולי יהיה אפשר לעזור אחד לשני במשהו (סיכוי נמוך)