HD2 ואפקט "רפאים"
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
יש לי 3 בעיות עם ה-HD2 ורציתי לדעת אם עוד משהו נתקל בהם.
1. לעיתים המכשיר מזהה מגע שאין כלום! פתאום עובד מסך או פותח תפריט.
2. במגע על האותיות של EYRON בעיקר, לוחצים אות מסויימת והוא מזהה אות (או כמה) אחרות שנוגעים באחת מהם בלבד.
3. שכותבים באנגלית עם KB מקורי של HTC (במסך מגע כן!) הטקסט נעלם! ושרוצים להמשיך לכתוב הוא מופיע ,אך אין דרך למחוק אותו....
יש לי 3 בעיות עם ה-HD2 ורציתי לדעת אם עוד משהו נתקל בהם.
1. לעיתים המכשיר מזהה מגע שאין כלום! פתאום עובד מסך או פותח תפריט.
2. במגע על האותיות של EYRON בעיקר, לוחצים אות מסויימת והוא מזהה אות (או כמה) אחרות שנוגעים באחת מהם בלבד.
3. שכותבים באנגלית עם KB מקורי של HTC (במסך מגע כן!) הטקסט נעלם! ושרוצים להמשיך לכתוב הוא מופיע ,אך אין דרך למחוק אותו....
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
המסך של ה-HD2 רגיש, אפילו רגיש מאוד. כל נגיעה הכי קלה במסך יכולה להיקלט. כנס לפורום XDA-DEVELOPERS וחפש את BSB TWEAKS גירסא 1.6 שם יש אופציה להוריד את רגישות המסך. בנוסף, ראיתי פעם באחד הפורומים משתמש שהתלונן על כך שהמכשיר שלו נהיה עצמאי והתחיל להידלק מעצמו וכו'. כמובן שאף אחד לא האמין לו אז הוא פשוט צילם את המכשיר "על חם". אני חושב שניופאן החליפו לו את המכשיר.
לגבי המקלדת של אירון, שוב פעם ב-BSB TWEAKS יש אופציה להאריך את הפער בין ההקשות כך שלא יקרה מצב בו 2 הקשות כתוצאה מנגיעה בטעות בהקשה השנייה יקלטו, כלומר רק הראשונה תיקלט.
לגבי הבעיה השלישית, אם תוכל לפרט יותר אני אשמח, לא ממש הבנתי מה הבעיה.
לגבי המקלדת של אירון, שוב פעם ב-BSB TWEAKS יש אופציה להאריך את הפער בין ההקשות כך שלא יקרה מצב בו 2 הקשות כתוצאה מנגיעה בטעות בהקשה השנייה יקלטו, כלומר רק הראשונה תיקלט.
לגבי הבעיה השלישית, אם תוכל לפרט יותר אני אשמח, לא ממש הבנתי מה הבעיה.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תודה, אנסה לפתור את ה-2 הראשונות (אבל לא נדלק לי המכשיר מעצמו
).
לגבי הבעיה השלישית:
יש במכשיר מובנה בתוכנה KB שבה עם המכשיר (אנגלית), כאשר אני רושם איתו למשל בחיפוש של GOOGLE ב-HTC אני רואה מה אני רושם, שאני לוחץ חפש, לא מופיע כלום!
ואז שאני חוזר לחלון חיפוש ורושם שם (מנסה שוב לרשום), אני רואה שאני לוחץ רק את מה שרשמתי, אבל אין דרך למחוק את זה!
שאני עובר ל-KB של איירון אפשר לרשום ולחפש (לדעתי משהו בהתקנה של EYRON דורס את ה-KB הרגיל).
נתקלתם בזה?
לגבי הבעיה השלישית:
יש במכשיר מובנה בתוכנה KB שבה עם המכשיר (אנגלית), כאשר אני רושם איתו למשל בחיפוש של GOOGLE ב-HTC אני רואה מה אני רושם, שאני לוחץ חפש, לא מופיע כלום!
ואז שאני חוזר לחלון חיפוש ורושם שם (מנסה שוב לרשום), אני רואה שאני לוחץ רק את מה שרשמתי, אבל אין דרך למחוק את זה!
שאני עובר ל-KB של איירון אפשר לרשום ולחפש (לדעתי משהו בהתקנה של EYRON דורס את ה-KB הרגיל).
נתקלתם בזה?
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

שניהם, רק ב-KB שבה מקורי...
עשיתי אפילו HR לנסות לפתור את זה...לא הצלחתי.
עשיתי אפילו HR לנסות לפתור את זה...לא הצלחתי.
אם הבנתי אותך נכון, כשאתה מבצע חיפוש מתוך הסנס במקלדת המקורית באנגלית אתה לא מקבל תוצאות. במקרה כזה, אני לא יודע איך לעזור לך, כי אני לא מצליח לשחזר את הבעיה. נסה לפרסם פוסט ב-XDA-DEVELOPERS.com אולי שם יוכלו לעזור לך...
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אם אצלך הבעיה לא קיימת, אתה חושב שכדאי לי לפנות לניופאן?
לפני זה, בדוק אם יש לך את הרום המעודכן של ניופאן, גרסא 1.48. כדי לברר את גרסת הרום שלך לך לכרטיסיית ההגדרות בסנס, ולחץ על "אודות הטלפון" (או משהו בסגנון) וחפש את גרסת הרום. זה צריך להתחיל ב-1.48 אם זה לא המצב הייתי ממליץ לך לעדכן את הרום מהאתר של ניופאן. יש שם הסברים ברורים איך לעשות זאת.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

רשום שזה 1.48, כלומר יש בעיה אחרת וכדאי לפנות אליהם או שהיית מנסה את XDA?