המלצות לרסיבר טוב בבקשה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
avivnet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86

שליחה

שלום לכם!!
היום מכרתי את הרסיבר שלי ארמן קארדון AVR132 ואני רוצה לקנות אחד חדש.
אני מחפש רסיבר שיתן מענה למערכת HTPC שבניתי כמובן לסרטים 1080P שיש בו את כל המקודדים החדשים והיציאות החדשות וגם איכות טובה בשמיעת מוזיקה.
את האמת אהבתי מאוד את הארמן קרדון היה אחלה רסיבר ולא אכפת לי להמשיך איתו.
לגבי התקציב אני מוכן לתת גג עד 2.5 K.
תודה רבה לכם ויום טוב :lol:

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס

שליחה

אזהרה מראש - רסיבר כניסה שייתן לך את כל מה שבקשת, כנראה לא יהיה טוב בהכל בגלל המחיר.
אתה לא יכול לקבל איכות צליל טובה, פורמטים חדשים, כניסות וכו' מבלי לשלם על כך. התקציב שלך מספיק לרסיברים שתומכים בפורמטים חדשים ברמה הבסיסית.

לגבי רסיבר מתאים - נסה לשמוע את הימאהה 465, הוא תומך בפורמטים החדשים ופחות או יותר בתקציב שלך.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

avivnet כתב:שלום לכם!!
היום מכרתי את הרסיבר שלי ארמן קארדון AVR132 ואני רוצה לקנות אחד חדש.
אני מחפש רסיבר שיתן מענה למערכת HTPC שבניתי כמובן לסרטים 1080P שיש בו את כל המקודדים החדשים והיציאות החדשות וגם איכות טובה בשמיעת מוזיקה.
את האמת אהבתי מאוד את הארמן קרדון היה אחלה רסיבר ולא אכפת לי להמשיך איתו.
לגבי התקציב אני מוכן לתת גג עד 2.5 K.
תודה רבה לכם ויום טוב :lol:
...
נסה להשיג HK AVR 255 .

הדגם מוחלף בימים אלו ויתכן ונשארו יחידות בחנויות השונות.

תומך בכל מה שרצית.

בהצלחה

avivnet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תודה רבה לכם MTA194 אתה צודק אבל מה אני יכול לעשות זה מה שאני יכול לתת כרגע בנוגע לתקציב.
השמח לעוד הצעות

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בוא תנסה לשמוע את שני הרסיברים המדוברים וספר על מה חשבת.
ההרמן טיפה יותר טוב.

avivnet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

הייתי עכשיו במחסני חשמל בר'ג המוכר הציג לי את הדנון AVR 1610 נראה ממש מדהים אבל יקר יותר מהתקציב 2700 שקל אפילו יש לו את האופציה של בלו ריי והוא עושה אפסקייל מה אתם אומרים עליו?

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avivnet כתב:הייתי עכשיו במחסני חשמל בר'ג המוכר הציג לי את הדנון AVR 1610 נראה ממש מדהים אבל יקר יותר מהתקציב 2700 שקל אפילו יש לו את האופציה של בלו ריי והוא עושה אפסקייל מה אתם אומרים עליו?
...
לא יצא לי לשמוע אותו אבל אני לא חסיד של מחסני חשמל כמקום לקניית משהו שהוא לא מוצר מדבקה.
לך לחנות מתמחה (יש רשימה כזו ב-'איפה קונים') תבקש להאזין לרסיברים שחשבת עליהם, עדיף עם הרמקולים שיש לך ואז תדע יותר טוב.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

מבין השלושה, ההרמן 255 עדיף.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

eagle75 כתב:מבין השלושה, ההרמן 255 עדיף.
...
עקרונית אני מסכים איתך אבל בוא ניתן לבחור להחליט.
בסופו של דבר האוזן של כל אחד שונה.

avivnet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

טוב עשיתי כמה בירורים והבנתי שהמגברים שיש להם את את האפשרות חיבור /המרה ל-HD לא באמת נותנים איכות מספקת של של HD על מסך הטלויזיה ושחיבור רגיל מהמחשב לטלויזיה כבר עדיף. האם זה נכון לפחות במגברים הזולים ושכבר עדיף מגבר שיתן איכות קול טובה ולא תשדורת? וואללה אני מבולבל וחושב שעשיתי טעות אם המכירה של המגבר הקודם הייתי נשאר איתו כבר אם הייתי יודע שזה ככה מה אתם אומרים?

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

mta194 כתב:
eagle75 כתב:מבין השלושה, ההרמן 255 עדיף.
...
עקרונית אני מסכים איתך אבל בוא ניתן לבחור להחליט.
בסופו של דבר האוזן של כל אחד שונה.
...
בדרך כלל גם אני ממליץ ללכת ולשמוע ולפי זה להחליט.
העניין הוא, שאת ההרמן, למרות מחירו הנמוך, צריך להשוות לדגמים מקבילים מהחברות האחרות ולא לדגמים המופיעים בשרשור זה. הדגמים המקבילים הם ה 1909 של דנון וה 663 של ימאהה. אומנם מדובר בדגמים של של שנה שעברה (גם ה 255 הוא דגם משנה שעברה), אבל אני מניח שניתן להמשיך ולהשוות אות לדגמים של השנה, לדוגמא ל 1910 ולא ל 1610 כפי שהבחור משווה.
חוץ מזה שהבחור כבר רגיל לצליל של הרמן ומעיד על עצמו שהוא אוהב אותו...
נערך לאחרונה על ידי eagle75 ב 19/01/2010 18:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

avivnet כתב:טוב עשיתי כמה בירורים והבנתי שהמגברים שיש להם את את האפשרות חיבור /המרה ל-HD לא באמת נותנים איכות מספקת של של HD על מסך הטלויזיה ושחיבור רגיל מהמחשב לטלויזיה כבר עדיף. האם זה נכון לפחות במגברים הזולים ושכבר עדיף מגבר שיתן איכות קול טובה ולא תשדורת? וואללה אני מבולבל וחושב שעשיתי טעות אם המכירה של המגבר הקודם הייתי נשאר איתו כבר אם הייתי יודע שזה ככה מה אתם אומרים?
...
אתה מתכוון ל upscale?
אתה לא באמת צריך את זה מכיוון שאתה הולך לחבר HTPC ב 1080P. לא דרוש פה שום upscale וכל המגברים שציינת פשוט יעבירו את האות כמו שהוא בלי לגעת בו.

avivnet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

קודם כל תודה רבה לכם פה על התגובות תראו אני יעשה קצת סדר:
ככה כן אני מעדיף את ההרמן כי התרגלתי לצליל שלו והוא עבד פשוט מושלם עם הרמקולים הריצפתיים שלי (הפשוטים יחסית) פיור הקוסטיק וגם סאב סה"כ 5.1. אבל אין לי בעיה להתפשר על משהו איכותי אחר.
הענין שאני רוצה לחבר את המחשב שלי HTPC לרסיבר את הממיר HD לרסיבר ושהוא יעביר לי את זה לטלויזיה. אבל העינין הוא שהבנתי מהמוכר שרק הדגמים היקרים של מעל 4 K יעשו את העבודה בצורה טובה ושבדגמים הפשוטים יותר המעבד תמונה שיש ברסיבר הוא לא כל כך טוב ורואים לא משהו בעברה האם זה נכון?? הוא המליץ לי להמשיך לחבר את הרסיבר רגיל עם HD בלי תמונה ולקנות משהו פשוט יותר בלי האפסקייל.
לגבי ההרמן 255 כבר לא ניתן להסיג אותו כי זה דגם שנגמר ומחליף אותו דגם אחר אבל בכל זאת אם יש איפשהו את הדגם הזה אני השמח לקנות אותו והשמח לשמוע על עוד דגמים בטווח מחירים של 2000 -2700 ש"ח
תודה וערב טוב
אביב.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אביב,

איפה חפשת את ה-255?

avivnet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

בשתי מקומות אחד במחסני חשמל והשני ALLWIN ברחוב מנחם בגין 18 ר'ג בבורסה

avivnet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אוקי דיברתי היום עם HIFI בת"א יש להם את הדגם הזה אבל המוכר אמר לי לא לקחת אותו בגלל שיש לו דיליי רציני של הסאונד בחיבור HD ושעדיף לקחת את 1610 דנון במחיר 2400 ש"ח במזומן ושהוא הכי טוב ומעודכן במקודדים מה אתם אומרים?
נערך לאחרונה על ידי avivnet ב 20/01/2010 11:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avivnet כתב:מישהו מכיר עוד מקום לבדוק את הרסיבר הזה?
...
מאיפה אתה בארץ?

avivnet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אני מהרצליה
ועוד שאלה מה ההבדל בין שני הדגמים של הדנון AVR 1610 ו AVR1509 האם לשניהם יש את אותם מקודדים מעודכנים?

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... id&pcid=18

זה מ-'איפה קונים' בתפריט למעלה - יש רשימה של חנויות אודיו מומלצות בארץ.
באזור המרכז יש מספר רב של חנויות, תתקשר אליהן ותשאל אם הם עדיין מחזיקים את ההרמן 255.
זה קצת סיזיפי אבל תקבל תמורה טובה למאמץ.

לגבי הדגמים של הדנון - אין לי מושג, כנס לאתר של דנון ותעשה השוואה ביניהם.

avivnet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

סבבה אחי בכייף גם ראיתי עוד דגם של ONKYO TXSR 307 5.1 גם יחסית זול ונראה שתומך בכל הפורמטים.
אבל אחי יודע לך הבעיה עם HK 255 של הסאונד שיש דיליי ב-HD?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”