Toshiba 42A3500E - שווה לקנות? איך היא?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
PhobiA שלום,
באת לקבל חוות דעת שלנו וענו לך בפה אחד שלא כדאי לך. (זו גם דעתי..)
עכשיו אתה מנסה לשכנע אותנו ובעיקר את עצמך שכן כדאי לך. לא ברור לי למה..
פנית בשאלה וקבלת תשובה, עכשיו תעשה עם זה מה שבא לך..
המחיר שהוא דורש עליה לא ריאלי ולא מחובר למחיר השוק הנוכחי.
אם בעוד אלפייה קונים כבר מסך חדש מהחנות שגם יותר חדיש ומתקדם שמגיע גם עם אחריות מלאה ל 3 שנים וכו' - איפה ההגיון ?
לדעתי, מחיר הגון עבורה הוא באזור ה 2200. וזה במידה והיא תקינה לגמרי ובמצב כחדש. (ללא שריטות, צריבות וכו'..)
באת לקבל חוות דעת שלנו וענו לך בפה אחד שלא כדאי לך. (זו גם דעתי..)
עכשיו אתה מנסה לשכנע אותנו ובעיקר את עצמך שכן כדאי לך. לא ברור לי למה..
פנית בשאלה וקבלת תשובה, עכשיו תעשה עם זה מה שבא לך..
המחיר שהוא דורש עליה לא ריאלי ולא מחובר למחיר השוק הנוכחי.
אם בעוד אלפייה קונים כבר מסך חדש מהחנות שגם יותר חדיש ומתקדם שמגיע גם עם אחריות מלאה ל 3 שנים וכו' - איפה ההגיון ?
לדעתי, מחיר הגון עבורה הוא באזור ה 2200. וזה במידה והיא תקינה לגמרי ובמצב כחדש. (ללא שריטות, צריבות וכו'..)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
יש מצב שאתם צודקים D:
פשוט הטלוויזיה 42 הכי נורמאלית במחיר הכי נמוך שראיתי זה LG 42LH20R LCD שעולה 4000 ש''ח
שזה 1250 ש''ח יותר, וגם אין לי מושג עד כמה היא טובה מהטושיבה.
ראיתי לפי המחירים שהטושיבה הזאת נמכרת בערך ב4000 ש''ח + בגלל זה רציתי אותה כי זאת עדיין הנחה של 1250 ש''ח.
בקיצור אני כנראה באמת ארד מהעניין, תודה לכם![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
פשוט הטלוויזיה 42 הכי נורמאלית במחיר הכי נמוך שראיתי זה LG 42LH20R LCD שעולה 4000 ש''ח
שזה 1250 ש''ח יותר, וגם אין לי מושג עד כמה היא טובה מהטושיבה.
ראיתי לפי המחירים שהטושיבה הזאת נמכרת בערך ב4000 ש''ח + בגלל זה רציתי אותה כי זאת עדיין הנחה של 1250 ש''ח.
בקיצור אני כנראה באמת ארד מהעניין, תודה לכם
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תיקון
המסך הזה יצא ב 2007..ולא ב2008.
בלי קשר לזה שהוא ישן זה אחד המסכים הגרועים שטושיבה אי פעם הוציאה...ובין המסכים שנתן את התמורה הנמוכה ביותר לכסף בשוק ההישראלי הוא והדגם המחליף שלו AV500 הם אלה שהוציאו את השם הרע לטושביה בשנים האחרונות.
הc3500 אגב היה מצוין.
בלי קשר לזה שהוא ישן זה אחד המסכים הגרועים שטושיבה אי פעם הוציאה...ובין המסכים שנתן את התמורה הנמוכה ביותר לכסף בשוק ההישראלי הוא והדגם המחליף שלו AV500 הם אלה שהוציאו את השם הרע לטושביה בשנים האחרונות.
הc3500 אגב היה מצוין.