צריך המלצה למשחק כדורגל לPS3
אחי ביקש ממני להביא הבייתה משחק כדורגל, כי אין לי ואף פעם לא ממש התחברתי. אבל משפחה זה משפחה - ואמלא אחר משאלתו.
על איזה משחק הייתם ממליצים לחובבנים? ראיתי בשרשור/ויכוח הסימולטורים שיש הבדל בין PES לבין פיפא. לא ממש מעניין אותי אם ה"וולה" מסתובב בדיוק כמו במציאות - אני מחפש משחק מהנה.
אשמח להמלצות וחוות-דעת!
על איזה משחק הייתם ממליצים לחובבנים? ראיתי בשרשור/ויכוח הסימולטורים שיש הבדל בין PES לבין פיפא. לא ממש מעניין אותי אם ה"וולה" מסתובב בדיוק כמו במציאות - אני מחפש משחק מהנה.
אשמח להמלצות וחוות-דעת!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא משחק במשחקי כדורגל, אבל שמתי לב שהמון אנשים עברו השנה מ PES לפיפא, אומרים שהוא הרבה יותר טוב השנה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
פי...
אני צריך להמשיך?
אני מאז נפילת 08 נצמד לFIFA
ד"א - אם אתה רוצה לחסוך - פשוט תקנה את 09... לא יודע כמה הבדל יש - והמשחק מהנה למדיי
אני צריך להמשיך?
אני מאז נפילת 08 נצמד לFIFA
ד"א - אם אתה רוצה לחסוך - פשוט תקנה את 09... לא יודע כמה הבדל יש - והמשחק מהנה למדיי
איתי - במפתיע השיפור בFIFA 10 הוא רציני למדי. הבדל גדול הרבה יותר ממה שהתרגלנו לראות בין משחקי כדורגל עוקבים. אם אין בעיה רצינית של תקציב בכל מקרה עדיף ללכת עליו.
אני גם כן בFIFA מאז החרפה של PES 08 - אחד ממשחקי הPS3 הראשונים שלי, וללא ספק המאכזב והגרוע ביותר.
אני גם כן בFIFA מאז החרפה של PES 08 - אחד ממשחקי הPS3 הראשונים שלי, וללא ספק המאכזב והגרוע ביותר.