Lost - עונה 6
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
הסדרה Lost מגיעה לעונתה האחרונה בשני לפברואר.
עונה 5 הסתיימה עם ג'ולייט אשר הפעילה את הפצצה ובן שהרג את ג'יקוב לפי בקשת לוק.
בשאיפה העונה הזאת תענה לנו על כל השאלות שנותרו בוערות, למה מלכתחילה כל האנשים הללו נבחרו, פסל הרגל הענק בן 4 האצבעות, המספרים, מפלצת העשן ומה זה בדיוק האי.
בעונה 18 פרקים.
בשאיפה העונה הזאת תענה לנו על כל השאלות שנותרו בוערות, למה מלכתחילה כל האנשים הללו נבחרו, פסל הרגל הענק בן 4 האצבעות, המספרים, מפלצת העשן ומה זה בדיוק האי.
בעונה 18 פרקים.
אני כל כך מחכה לזה!!
כולי התרגשות..
חבל שזה רק 18 פרקים
כולי התרגשות..
חבל שזה רק 18 פרקים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
צפו לזה שלא כל התעלומות יפתרו.
לדעתי אחרי העונה הזו הם יעשו השלמות עם סרט של שעתיים שישלים את החורים בסגנון של מה שהיה ב-BSG.
לדעתי אחרי העונה הזו הם יעשו השלמות עם סרט של שעתיים שישלים את החורים בסגנון של מה שהיה ב-BSG.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אני בהחלט אהיה שמח בחלקי אם יפתרו את התעלומות המרכזיות (העשן, מהיכן מגיעים הכוחות של האי, מה זה רצף המספרים וכו). אני אישית שמח לראות את האור בקצה המנהרה, הסידרה הזו אצלי אישית יצרה סינדום חדש ("סינדרום אבודים" - תופעה בסידרות בהן מחיים מלאכותית סידרה מוצלחת לעוד עונה ועוד עונה וכו', כשהעלילה רק הולכת ומסתבכת ללא סוף נראה לעין. דוגמא מובהקת נוספת לסינדרום הנ"ל היא הסידרה נמלטים).oferlaor כתב:צפו לזה שלא כל התעלומות יפתרו.
לדעתי אחרי העונה הזו הם יעשו השלמות עם סרט של שעתיים שישלים את החורים בסגנון של מה שהיה ב-BSG....
SPOILER !ziv_r כתב:הסדרה Lost מגיעה לעונתה האחרונה בשני לפברואר.
בעונה 18 פרקים.
...
אני עוד תקוע בסוף העונה השלישית... !!!!!
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
כנראה שלא ראית הרבה סדרות כי "אבודים" היא ממש לא מודל לתסריטאות טובה. הרבה חורים בעלילה, שאלות פתוחות ועודף עונות...קשה להאמין שיצליחו אי פעם ליצור סדרה כלשהי שתתקרב לסטנדרטים הגבוהים ש"אבודים" הציבה מכל הבחינות:
תסריט, בימוי, צילום, משחק, פסקול, עריכה וקאסט מדהימים...
מצפים בכליון עיניים לעונה החדשה...
כדאי שתבדוק סדרות כמו הסופרנוס, הסמויה, המגן (ועוד הרבה) כדי להבין מה זה באמת טלויזיה שכתובה ברמה גבוהה.
אבודים היא מודל לתסריטאות מצויינת מהטובות ביותר שיש. תסריטאות טובה לא נמדדת ב"חורים בעלילה". סדרה שהמהות שלה היא מיסתורין, צפוי שיועלו בתסריטים שלה הרבה מאד שאלות. רוב השאלות יקבלו מענה. אם יוותרו מספר סוגיות פתוחות ולא מהותיות - זה לא מה שיוריד מהאיכות של הסדרה הגאונית הזאת.
הסופרנוס, הסמויה והמגן הן 3 סדרות מצויינות והייתי מוסיף לרשימה הזאת גם את מד מן. כבודן במקומן מונח. אבל אף אחת מהן לא מגיעה מבחינתי לרמה של אבודים. מעולם לא היתה סדרה שהייתי מכור אליה וחיכיתי לכל פרק שלה כמו אבודים. ואני צפיתי בהמון סדרות כולל הסופרנוס, הסמויה והמגן. אבודים זה משהו אחר לגמרי.
לגבי מספר העונות - דווקא אבודים היא דוגמה קלאסית לסדרה שלא מרחו אותה יותר מידי. 6 עונות שמתוכן, 3 האחרונות קצרות יחסית (16 פרקים לעונה בממוצע). גם ההחלטה האמיצה שהתקבלה בסוף העונה ה-3 על סיום הסדרה בסוף עונה 6 - זו החלטה חסרת תקדים שהביאה לכך שהעלילה לא תימרח לכיוונים מאולתרים.
הסופרנוס, הסמויה והמגן הן 3 סדרות מצויינות והייתי מוסיף לרשימה הזאת גם את מד מן. כבודן במקומן מונח. אבל אף אחת מהן לא מגיעה מבחינתי לרמה של אבודים. מעולם לא היתה סדרה שהייתי מכור אליה וחיכיתי לכל פרק שלה כמו אבודים. ואני צפיתי בהמון סדרות כולל הסופרנוס, הסמויה והמגן. אבודים זה משהו אחר לגמרי.
לגבי מספר העונות - דווקא אבודים היא דוגמה קלאסית לסדרה שלא מרחו אותה יותר מידי. 6 עונות שמתוכן, 3 האחרונות קצרות יחסית (16 פרקים לעונה בממוצע). גם ההחלטה האמיצה שהתקבלה בסוף העונה ה-3 על סיום הסדרה בסוף עונה 6 - זו החלטה חסרת תקדים שהביאה לכך שהעלילה לא תימרח לכיוונים מאולתרים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
מסכים עם כל מילהtoxin כתב:כנראה שלא ראית הרבה סדרות כי "אבודים" היא ממש לא מודל לתסריטאות טובה. הרבה חורים בעלילה, שאלות פתוחות ועודף עונות...קשה להאמין שיצליחו אי פעם ליצור סדרה כלשהי שתתקרב לסטנדרטים הגבוהים ש"אבודים" הציבה מכל הבחינות:
תסריט, בימוי, צילום, משחק, פסקול, עריכה וקאסט מדהימים...
מצפים בכליון עיניים לעונה החדשה...
כדאי שתבדוק סדרות כמו הסופרנוס, הסמויה, המגן (ועוד הרבה) כדי להבין מה זה באמת טלויזיה שכתובה ברמה גבוהה....
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לגבי מדובר בסדרה שפשוט המאיסה את עצמה עם מסטיק של ארועים בלתי נגמר בדומה לנמלטים (כמו שכבר השוו לפני)
ממש נמאס לי ממנה ועדין אצפה בשקיקה בכל פרק חדש שיצא. התמכרות שכזו ...
ממש נמאס לי ממנה ועדין אצפה בשקיקה בכל פרק חדש שיצא. התמכרות שכזו ...
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
למזלי אני לא יחמיץ את הפרק הראשון של אבודים [שכנראה הוא המסכם של כל העונות], אז כנראה אני באמץ יפספס את הפרק של אבודים. מבאס לצאת חצאים [11-3]. לא נורא יש את נפלאות הורדה ישירה/טורנט וכו'.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
יש כתבה ב "7 ימים" על הסדרה..
אומרים שם בין היתר שכל מה שקורה שם זה לא חלום, סוף ותשובות יהיו בעונה זו.
אומרים שם בין היתר שכל מה שקורה שם זה לא חלום, סוף ותשובות יהיו בעונה זו.