קנינו 50PQ300R חדשה
הטלווזיה מצויינת. צבעים חיים וברורים, שידורי ה SD נראים פשוט טוב. אין שום זכר למריחה או רעשים. ולמען האמת , קפצתי לעולם הדיגיטלי והסתכלתי על כמה מסכי LCD ו- LED יקרים ( 10,000 - 15,000) , ומשום מה ואף אחד לא נתן תמונה יפה כמו ב LG ( מדובר על תכני SD בלבד , כמובן).
היה סיפור קטן עם הטכנאים של י.ח כאשר הם באו להתקנה :
כשהטכנאים באו, רק ההורים היו בבית , ולצערי לא יכלתי להיות נוכח כדי לפקח על העניינים. בכל מקרה, הם נכנסו בסערה והצליחו לשכנע את ההורים שלי לרכוש כבל SCART עבה ויקר (190 ש"ח של LEXUS ) בטענה שהוא FULL SCART .
בנוסף הם גם מכרו להם כבל קומפוננט (אדום ירוק כחול) עבה ויקר (130 ש"ח ) , כדי לחבר אותו ל DVD , בטענה שהוא ישפר את האיכות . זה כמובן מגוחח , כי מדובר בDVD מהסופר במאה שקלים. מה גם, שהם חיברו את הכבל ליציאות ה RCA הרגילות, זתומרת, פין אחד לוידאו, ושני פנים אחרי לסאונד - נוכלים או טיפשים.
זה עוד לא נגמר כי הם גם רצו למכור לנו 3 מגני מתח במחיר מופקע , אחד לDVD , אחד לממיר של הוט, ואחד לטלווזיה.
מסקנות:
1. צריך להזהר מהטכנאים האלה.
2. כבל ה SCART הרגיל שמקבלים מהוט הוא מה שנקרא FULL SCART ( כל הפינים מחוברים). עשיתי השוואה עם הכבל היקר ורואים בדיוק אותו דבר. ( וגם , חשוב לדעת שרק יציאת AV1 בטלוויזיה היא FULL).
היה סיפור קטן עם הטכנאים של י.ח כאשר הם באו להתקנה :
כשהטכנאים באו, רק ההורים היו בבית , ולצערי לא יכלתי להיות נוכח כדי לפקח על העניינים. בכל מקרה, הם נכנסו בסערה והצליחו לשכנע את ההורים שלי לרכוש כבל SCART עבה ויקר (190 ש"ח של LEXUS ) בטענה שהוא FULL SCART .
בנוסף הם גם מכרו להם כבל קומפוננט (אדום ירוק כחול) עבה ויקר (130 ש"ח ) , כדי לחבר אותו ל DVD , בטענה שהוא ישפר את האיכות . זה כמובן מגוחח , כי מדובר בDVD מהסופר במאה שקלים. מה גם, שהם חיברו את הכבל ליציאות ה RCA הרגילות, זתומרת, פין אחד לוידאו, ושני פנים אחרי לסאונד - נוכלים או טיפשים.
זה עוד לא נגמר כי הם גם רצו למכור לנו 3 מגני מתח במחיר מופקע , אחד לDVD , אחד לממיר של הוט, ואחד לטלווזיה.
מסקנות:
1. צריך להזהר מהטכנאים האלה.
2. כבל ה SCART הרגיל שמקבלים מהוט הוא מה שנקרא FULL SCART ( כל הפינים מחוברים). עשיתי השוואה עם הכבל היקר ורואים בדיוק אותו דבר. ( וגם , חשוב לדעת שרק יציאת AV1 בטלוויזיה היא FULL).
-
- תמונה 1
-
נערך לאחרונה על ידי Yaronl ב 19/01/2010 1:05, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קודם כל תתחדש !
תהנה מהמסך - זה הכי חשוב.
שמח לשמוע שאתה נהנה מהתמונה ומהמסך - אין סיבה שלא..
לגבי הטכנאים והשירות בארץ - (וזה תופס לגבי שירות של כל היבואנים - לא רק ח.י או מישהו ספציפי..)
ידוע. לצערי לרוב נתקלים בטיפוסים האלו. יש גם אנשים נחמדים והגונים אבל הם כבר זן יותר נדיר.
גם לאבא שלי, שקיבל את המסך כשלא הייתי, הצליחו למכור מגן ברקים הכי פשוט בעולם שעולה 60-70 ש"ח ב 200 ש"ח (!!)..
מה גם שבנוסף להכל הם באמת לא תמיד מקצועיים בידע שלהם ובהרבה מהמקרים הם עושים שטויות וטעויות.
(היה לי מקרה דומה עם רטפון לפני כשבועיים כשקבלתי את הפלזמה סמסונג החדשה שלי..)
*ותיקון קל - התכוונת למסכי LED ולא OLED , שכן OLED עדיין לא נמצא בהישג יד כל כך..
לגבי הטכנאים והשירות בארץ - (וזה תופס לגבי שירות של כל היבואנים - לא רק ח.י או מישהו ספציפי..)
ידוע. לצערי לרוב נתקלים בטיפוסים האלו. יש גם אנשים נחמדים והגונים אבל הם כבר זן יותר נדיר.
גם לאבא שלי, שקיבל את המסך כשלא הייתי, הצליחו למכור מגן ברקים הכי פשוט בעולם שעולה 60-70 ש"ח ב 200 ש"ח (!!)..
מה גם שבנוסף להכל הם באמת לא תמיד מקצועיים בידע שלהם ובהרבה מהמקרים הם עושים שטויות וטעויות.
*ותיקון קל - התכוונת למסכי LED ולא OLED , שכן OLED עדיין לא נמצא בהישג יד כל כך..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תודה רבה (-: .jacko-il כתב:קודם כל תתחדש !תהנה מהמסך - זה הכי חשוב.
![]()
*ותיקון קל - התכוונת למסכי LED ולא OLED , שכן OLED עדיין לא נמצא בהישג יד כל כך.....
מה שהכי מעצבן אותי, זה שאני די בטוח שאם אני הייתי נוכח במעמד ההתקנה , הם לא היו מעיזים לעשות נוכלויות כאלה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
Yaronl - תוכל במקרה לבדוק שימוש ב HD ולאמר לי איך זה? איך רואים?
אני מתלבט האם לרכוש גם דגם כזה, אבל חושש מהרזולוציה הנמוכה....
סליחה עם אני חוצפן על הבקשה
סליחה עם אני חוצפן על הבקשה
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אלף -תתחדש גדול לפותח השירשור.mp3lll כתב:Yaronl - תוכל במקרה לבדוק שימוש ב HD ולאמר לי איך זה? איך רואים?
סליחה עם אני חוצפן על הבקשה...
יש לי מסך כזה ואני נהנה ממנו עד מאוד.
אצלי הוא מחובר לממיר hd בחיבור hdmi ושידורים אלה הם לא פחות ממדהימים.
גם ב sd יש שיפור לדעתי שלא לדבר על שידורי ה hd .
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
האמת שעדיין לא ניסיתי לחבר למחשב.mp3lll כתב:odi - תודה יקירי.
מה לגבי שידור HD בסרטים ממחשב למשל ? וכ'ו?...
אצל חבר ראינו שידור ממחשב בחיבור vga ונראה חד להפליא.
לא ראינו תכני hd
אם כי אני לא חושב .על פניו לא אמורה להיות נסיגה באיכות
זה עדיין בעיה לבדוק, כי אין לי עדיין סטרימר או ממיר HD. אבל אני די בטוח שהיא תתין תמונה מצוינתmp3lll כתב:Yaronl - תוכל במקרה לבדוק שימוש ב HD ולאמר לי איך זה? איך רואים?
סליחה עם אני חוצפן על הבקשה...
מסתבר שצדקתי
,אני יותר משנה עם מסכי LG ומדגיש את התמונה הנהדרת לאחר כיול מתאים
לא להשתמש יותר מידי בתפריטים מתקדמים עדיף שיהיו סגורים חוץ מה-גאמא גבוה ושחור נמוך שזה דווקא יותר כהה(מוזר) , אכן המסכים האלה התמורה הטובה ביותר לכסף.
ה PQ70 יותר מוצלחת ולכן עולה יותר .
תתחדש.
מאשר ש הטכנאים של ח.י באים לעשות קופה במקום להתייחס ללקוח .
יש 2 תפריטים מוסתרים.,חפש בפורום.
לא להשתמש יותר מידי בתפריטים מתקדמים עדיף שיהיו סגורים חוץ מה-גאמא גבוה ושחור נמוך שזה דווקא יותר כהה(מוזר) , אכן המסכים האלה התמורה הטובה ביותר לכסף.
ה PQ70 יותר מוצלחת ולכן עולה יותר .
תתחדש.
מאשר ש הטכנאים של ח.י באים לעשות קופה במקום להתייחס ללקוח .
יש 2 תפריטים מוסתרים.,חפש בפורום.
קודם כל מזל טוב ותהנה
יש לי שאלה אחת שמטרידה אותי בקשר למסכי LG והיא:
מה קורה עם המתיחה של שידורי SD ?
יש לי LG LCD 32 ישנה (3 שנים) ויש שם מצב שנקרא - spectacle או משהו כזה
הבנתי שהיום אין להם מצב מתיחה אלא רק זום.
האם זה נכון, ואם כן איך זה משפיע?
תודה
יש לי שאלה אחת שמטרידה אותי בקשר למסכי LG והיא:
מה קורה עם המתיחה של שידורי SD ?
יש לי LG LCD 32 ישנה (3 שנים) ויש שם מצב שנקרא - spectacle או משהו כזה
הבנתי שהיום אין להם מצב מתיחה אלא רק זום.
האם זה נכון, ואם כן איך זה משפיע?
תודה
תתחדש ותהנה
אתמול יצא לי לצפות ב Q70 שהותקנה לא מזמן בבית של חבר וגם שם המתקינים דחפו לו כבל סקראט לאס וידאו ושמו מפצל וחיברו לקומפוזיט בכניסה הצדדית.כנראה שמקצועיות זה לא הצד החזק של המתקינים של ח.י,מה גם שהטלויזיה לא הכי מאוזנת (התקנת קיר).
יש לי שאלה אחת שמאוד מטרידה אותי כי אני שוקל לרכוש את המסך:
איך בדיוק אני מחבר את המסך לרסיבר??
אין לו שום יציאת האודיו ואפילו לא יציאה לאוזניות.
כרגע המסך שלי (C10) מחובר לרסיבר ב RCA מהיציאת האודיו וב HDMI לממיר.אני לא משתמש בכלל ברמקולים של המסך.
אם מישהו יוכל לענות אני אשמח כי אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש.
אתמול יצא לי לצפות ב Q70 שהותקנה לא מזמן בבית של חבר וגם שם המתקינים דחפו לו כבל סקראט לאס וידאו ושמו מפצל וחיברו לקומפוזיט בכניסה הצדדית.כנראה שמקצועיות זה לא הצד החזק של המתקינים של ח.י,מה גם שהטלויזיה לא הכי מאוזנת (התקנת קיר).
יש לי שאלה אחת שמאוד מטרידה אותי כי אני שוקל לרכוש את המסך:
איך בדיוק אני מחבר את המסך לרסיבר??
אין לו שום יציאת האודיו ואפילו לא יציאה לאוזניות.
כרגע המסך שלי (C10) מחובר לרסיבר ב RCA מהיציאת האודיו וב HDMI לממיר.אני לא משתמש בכלל ברמקולים של המסך.
אם מישהו יוכל לענות אני אשמח כי אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש.
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
למה לא לחבר את הממיר לרסיבר?
בשביל מה אתה צריך לחבר את הטלויזיה לרסיבר?
אם השאלה היא בגלל שיש יותר מכשירים מאשר הכניסות הדיגיטליות לרסיבר אז לפעמים צריך מפצל,אבל אם זה רק הממיר אז תחבר ישירות לרסיבר...
אם השאלה היא בגלל שיש יותר מכשירים מאשר הכניסות הדיגיטליות לרסיבר אז לפעמים צריך מפצל,אבל אם זה רק הממיר אז תחבר ישירות לרסיבר...
GUY11,
ראה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 314#962314
לידיעתך, מדובר ביציאת 'מוניטור' (ז"א עוצמת מוצא קבועה ואינה נשלטת).
בהצלחה,
איציק
ראה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 314#962314
לידיעתך, מדובר ביציאת 'מוניטור' (ז"א עוצמת מוצא קבועה ואינה נשלטת).
בהצלחה,
איציק