האם ניתן להציג כתוביות מובנות בקבצים מסוג M2TS?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
ברשותי מספר סרטי בלו-ריי REMAX בפורמט M2TS המכילים כתוביות מובנות.
תחילה ניסיתי להריץ את הסרטים הללו באמצעות נגנים שונים המותקנים במדיה סנטר, אך לא הצלחתי להציג את הכתוביות, ולכן פתחתי את האשכול הבא בפורום של HTPC:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 84#1015884
לצערי עדיין לא מצאתי את הפתרון המיוחל, ולמרות שלא זנחתי את האופציה הזו, רציתי במקביל לבדוק את המצב במזרימי המדיה.
כאשר ניסיתי להריץ סרט כזה באמצעות ה-HDX 1000, שוב לא ניתן היה להציג את הכתוביות.
השאלה האם לסטימרים מתקדמים יותר, התומכים בבלו-ריי כולל תפריטים מלאים (כגון DUNE, C200 , HDX-BD1) יש את היכולת הזו?
תודה רבה
ברשותי מספר סרטי בלו-ריי REMAX בפורמט M2TS המכילים כתוביות מובנות.
תחילה ניסיתי להריץ את הסרטים הללו באמצעות נגנים שונים המותקנים במדיה סנטר, אך לא הצלחתי להציג את הכתוביות, ולכן פתחתי את האשכול הבא בפורום של HTPC:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 84#1015884
לצערי עדיין לא מצאתי את הפתרון המיוחל, ולמרות שלא זנחתי את האופציה הזו, רציתי במקביל לבדוק את המצב במזרימי המדיה.
כאשר ניסיתי להריץ סרט כזה באמצעות ה-HDX 1000, שוב לא ניתן היה להציג את הכתוביות.
השאלה האם לסטימרים מתקדמים יותר, התומכים בבלו-ריי כולל תפריטים מלאים (כגון DUNE, C200 , HDX-BD1) יש את היכולת הזו?
תודה רבה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל, תודה רבה על התגובות
Knazi
יש לי במחשב את התוכנה TMT3 אך לא הצלחתי לעשות זאת.
אולי צריך להעביר שם איזה קינפוג פנימי. אם מישהו יודע אשמח לעזרה.
Guyezra
הסרטים שאני ניסיתי מגיעים לא בפורמט של BD מלא (תיקיית BDMV), אלא כקובץ M2TS יחיד שאמור להכיל בתוכו את הכול
גרסת MPC HC שאני משתמש היא 1.3.1249.0
ומשום מה כאשר אני מריץ סרט, COREAVC לא נכנס לפעולה, למרות שזה כן קורה עם נגנים אחרים כולל MPC
כן קראתי בפורום ש- PlayOn!HD מציג כיתוביות מובנות בקובץ M2TS
אבל אם הבנתי נכון המכשיר הזה לא תומך בבלו-ריי עם תפריטים מלאים.
אכן?
Knazi
יש לי במחשב את התוכנה TMT3 אך לא הצלחתי לעשות זאת.
אולי צריך להעביר שם איזה קינפוג פנימי. אם מישהו יודע אשמח לעזרה.
Guyezra
הסרטים שאני ניסיתי מגיעים לא בפורמט של BD מלא (תיקיית BDMV), אלא כקובץ M2TS יחיד שאמור להכיל בתוכו את הכול
גרסת MPC HC שאני משתמש היא 1.3.1249.0
ומשום מה כאשר אני מריץ סרט, COREAVC לא נכנס לפעולה, למרות שזה כן קורה עם נגנים אחרים כולל MPC
כן קראתי בפורום ש- PlayOn!HD מציג כיתוביות מובנות בקובץ M2TS
אבל אם הבנתי נכון המכשיר הזה לא תומך בבלו-ריי עם תפריטים מלאים.
אכן?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
CoreAVC לא נכנס לך לפעולה כי לא הכנסת אותו לרשימת הפילטרים החיצוניים ש MPC-HC יכול להשתמש בהם
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, תודה Catskinner
הכנסתי את CoreAVC לרשימת הפילטרים החיצוניים, וכעת האייקון הירוק שלו באמת מופיע בעת ניגון סרט.
זה קצת מוזר כי ב- MPC לא הגדרתי אותו ברשימת הפילטרים החיצוניים, והוא בכל זאת פועל.
בכל אופן, גם עכשיו עדיין אין אפשרות להציג את הכתוביות המובנות.
ברגע שאני מקיש על S (או לחילופין מנסה לבחור בכתובית מתוך התפריט) התמונה מיד קופאת, ובעצם הנגן יוצא מכלל פעולה.
האם גרסת MPC-HC שאני משתמש בה אמורה להתאים, או שעליי לחפש גרסה אחרת?
guyezra
לא הבנתי מה בדיוק הכוונה בלעשות REMUX. האם אתה מתכוון להטמעת כתובית חיצונית?
האמת שלשני הסרטים בפורמט הזה שזמינים אצלי כרגע, מצאתי כתוביות חיצוניות מתאימות שאותם אני יכול להכניס לאותה תיקייה יחד עם קובץ הסרט, ובשם קובץ זהה. ואז כמובן שהכתובית החיצונית תוצג.
אבל אם כבר יש לי כתובית בעברית שמובנית בתוך הסרט, אז למה לטרוח ולחפש כתובית חיצונית? וחוץ מזה, יכול להיות מצבים שבהם לא אמצא לסרט כתובית חיצונית.
כן, אני מניח ש- PlayOn!HD לא יתאים לצרכיי, ולכן חשבתי ללכת יותר בכיוון של ה-C200
הבעיה שאני לא מכיר את המכשירים של פופקורן, ואם זכור לי היטב, קראתי בכמה מקומות שהם לא ממש יציבים...
הכנסתי את CoreAVC לרשימת הפילטרים החיצוניים, וכעת האייקון הירוק שלו באמת מופיע בעת ניגון סרט.
זה קצת מוזר כי ב- MPC לא הגדרתי אותו ברשימת הפילטרים החיצוניים, והוא בכל זאת פועל.
בכל אופן, גם עכשיו עדיין אין אפשרות להציג את הכתוביות המובנות.
ברגע שאני מקיש על S (או לחילופין מנסה לבחור בכתובית מתוך התפריט) התמונה מיד קופאת, ובעצם הנגן יוצא מכלל פעולה.
האם גרסת MPC-HC שאני משתמש בה אמורה להתאים, או שעליי לחפש גרסה אחרת?
guyezra
לא הבנתי מה בדיוק הכוונה בלעשות REMUX. האם אתה מתכוון להטמעת כתובית חיצונית?
האמת שלשני הסרטים בפורמט הזה שזמינים אצלי כרגע, מצאתי כתוביות חיצוניות מתאימות שאותם אני יכול להכניס לאותה תיקייה יחד עם קובץ הסרט, ובשם קובץ זהה. ואז כמובן שהכתובית החיצונית תוצג.
אבל אם כבר יש לי כתובית בעברית שמובנית בתוך הסרט, אז למה לטרוח ולחפש כתובית חיצונית? וחוץ מזה, יכול להיות מצבים שבהם לא אמצא לסרט כתובית חיצונית.
כן, אני מניח ש- PlayOn!HD לא יתאים לצרכיי, ולכן חשבתי ללכת יותר בכיוון של ה-C200
הבעיה שאני לא מכיר את המכשירים של פופקורן, ואם זכור לי היטב, קראתי בכמה מקומות שהם לא ממש יציבים...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

איך עושים זאת?
איך הופכים קובץ M2TS בודד לתיקייה קלאסית של בלו-ריי?
האמת שגם אז אני לא בטוח ש- TMT3 יזהה את הקובץ כסרט בלו-ריי לכל דבר, ויציג גם את הכתוביות.
איך הופכים קובץ M2TS בודד לתיקייה קלאסית של בלו-ריי?
האמת שגם אז אני לא בטוח ש- TMT3 יזהה את הקובץ כסרט בלו-ריי לכל דבר, ויציג גם את הכתוביות.