לפטופ מקולל?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #1 

טוב, המחשב שלי רשמית מקולל.

זה LENOVO T400S.

אי אפשר להדליק את ה-VT-D שלו כי זה מחרבש את המסך. משמעות הדבר שאי אפשר להריץ עליו VIRTUALIZATION.

הנסיונות להתקין תוכנות VM עלו לי בשבוע עבודה ובשלושה פירמוטי מחשב מלאים (!!)...

בסוף התייאשתי והבנתי שאני צריך להסתפק במחשב ללא VIRTUALIZATION :(

מאז, המחשב תפקד סבבה עד שגיליתי היום שהמצלמה שלו הפסיקה לעבוד... הדרייבר תקין ו-WINDOWS תקין. ה-LED שלצידו לא עובד והתקנה חוזרת של דרייבר לא עושה כלום.

המחשב בן פחות משבועיים ויש בו בעיות ממש קשות (חלקן עקרוניות - כגון VT-D שפשוט לא עובד).

רעיונות (חוץ מלצבוע אותו בכחול ולנסות ולהוריד ביחד עם המים בשירותים)?

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #2 

עופר,

אם המחשב בן פחות משבועיים, ו"נפלת" על מחשב לימון (לקחתי את הבטוי מעולם הרכב - זה הכנוי שנותנים למכונית כזאת מלאה בתקלות),

למה לא לדרוש את החלפתו, למען האמת קשה לי להאמין שיעשו לך בעיות.. :)

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

1. לא נראה לי ש "אני" ממש מיוחד או מוכר שם.
2. הבעיה היא שנראה לי שנפלתי לא רק על לימון ספציפית אלא שמרבית הבעיות אינהרנטיות במודל הספציפי (למשל הבעיות ב-VT-D)
3. מחר נתחיל איתם טלפונים.

האמת, כואב הלב - זה המחשב היפה ביותר שהיה לי אי פעם. הוא דקיק, חסר משקל ומהיר כמו שד.

מצד אחד אני מרוצה כי הצלחתי להגיע למצב שבו תוך פחות מיום עבודה אני היום יכול להקים סביבת עבודה, מצד שני נמאס לי לפרמט את הלפטופ שלי כ"כ הרבה פעמים...

הבעיה היא שסביר להניח שאצטרך לפרמט אותו לפחות עוד פעם אחת בכדי לגלות אם הבעיה של המצלמה זה משהו בחומרה או בתוכנה.

יאוש כבר אמרתי?

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3864
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #4 

לפני פירמוט תנסה לקרוא קצת בפורום של לנובו ,
אולי יש פיתרון לבעית המצלמה
http://forums.lenovo.com/t5/forums/sear ... ssage-list
And the meek shall inherit the earth
...

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

טוב, פתחתי קריאת שירות והכנתי את הלפטופ לנסיעה. הוצאתי את הזיכרון הנוסף שהוספתי לאחר הרכישה (הוא הגיע עם 2 ג׳יגה בטעות במקום 4, אז הוספתי ג׳יגה נוסף) נכנסתי גם לביוס והדלקתי וירטואליזציה.

עכשיו רציתי לוודא שהכל עדיין לא תקין ואני לא מצליח!!!

כלומר - הגיגה הנוסף גורם לכל הבעיות!!!

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #6 

בקיצור, זו החומרה שלך שכניסה אותך לעולם של תקלות
ממליץ על memtest86 בשביל לבדוק את הזכרון

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #7 

שבלול כתב:בקיצור, זו החומרה שלך שכניסה אותך לעולם של תקלות
ממליץ על memtest86 בשביל לבדוק את הזכרון
...
מצטרף להמלצה!

יישום פשוט, שמגלה מיידית מודולים תקולים. אצלי הMEMTEST הוכיחה בצורה מדהימה איך זיכרון היה תקול

וגרם לאין ספור הודעות שגיאה במחשב.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #8 

גם אצלי (מכאן ההמלצה)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #9 

איזה **ן. עופר תקנה PS3 :lol: .
פשוט מדהים כמה מחשב יכול להיות מתסכל

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

עופר,

גם לי יש את המחשב הזה בדיוק, ואני מת עליו.

הקטע עם המלצמה שהפסיקה לעבוד קרה גם לי - בדיוק אותו סיפור: אחרי שבועיים הLED הירוק פשוט הפסיק לעבוד והמצלמה נותנת תמונה שחורה.

לא הצלחתי למצוא שום תלונה נוספת דומה לזו פרט לשלך, ואין לי מושג למה יש את הבעיה הזאת...

מה שעוד יותר מוזר, זה שהייתי בטוח כבר שהמצלמה תקולה, והיום לחצתי Fn+F6 בפעם הראשונה מאז שיש לי את המחשב, והופס - המצלמה עובדת!
שמחתי לדעת שהיא לא הייתה תקולה, אבל הבעיה היא שמאותו הרגע היא חזרה לא לעבוד, גם לא בFn+F6... :(

תעדכן אותי אם אתה מצליח למצוא איזשהו חומר על הנושא המעצבן הזה...

אור

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #11 

אור,

לא עדכנתי כאן, אבל הבעיה סודרה.

התחלתי את הפרוצדורה של תיקון - יצרתי קשר עם היבואן ופתחתי TICKET בתמיכה הטכנית (התמיכה הטכנית של לנובו זה *6557 או 03-5313900) - הם בגדול לא העלו רעיונות יותר מדי מתוחכמים ופשוט ביקשו שאגיע למעבדה שלהם (בן גוריון 11, גבעת שמואל).

את המכשיר במקור קיבלתי עם 2GB זיכרון (לא מספיק למישהו כמוני) במקום ה-4GB שהזמנתי. לכן טיפה אחרי שקיבלתי אותו התקנתי בו עוד 1GB של זיכרון צד שלישי שרכשתי במודיעין (COMPUTER ONLINE במודיעין, הבחור שם תומר הוא בחור מבריק ואני נהנה לרכוש שם את כל ציוד המחשבים שלי).

לקראת התיקון הסרתי את הזיכרון הנוסף הזה והחלטתי לעשות בדיקה נוספת של כל הבעיות שלי. אז דבר ראשון פתאום המצלמה התעוררה לחיים (האור הירוק נדלק ואין שום בעיות!). אז הדלקתי גם את VT-D ווירטואליזציה והפלא-ופלא, גם זה עובד 100%!!!

אז עבדתי ככה איזה שבוע בלי שום בעיות אבל עם 2GB זיכרון בלבד. בסוף קיבלתי את הזיכרון הנוסף שהיה אמור להגיע עם הלפטופ. הוא זיכרון זהה לחלוטין זה שיש בתוך המכשיר. עכשיו התכוננתי לאותן בעיות בדיוק, אבל תאמין או לא, הכל עובד!

אני יכול פיזית להשתמש רק ב-3GB, אבל הלפטופ הזה תוכנן כנראה לעבוד כראוי רק עם זיכרון סימטרי.

לא ראיתי שמישהו עלה על הסיפור הזה בחו"ל. גם שם יש המון תלונות על בעיות עם VIRTUALIZATION, מסך משובש בגלל ה-VT-D ומצלמה שהפסיקה לעבוד.

אז אם במקרה יש לך 3GB במחשב, תכבה את המחשב, תוציא את ה-1GB ותבדוק שוב. אם עובד, אתה צריך פשוט לשים 2GB במקום 1GB ואתה כנראה מסודר.

יש שרשור נפרד שבו אני מתלונן על כך שיש לי 1GB במחשב שלא משמשים לשום דבר ומתסכלים אותי מאוד. זו הסיבה לכך.

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #12 

העניין הוא שאצלי המחשב הוזמן עם 4GB וגם הגיע עם 4GB (וכמוך - אני יכול להשתמש רק ב3GB בפועל...)

בווירטואליזציה לא יצא לי להשתמש, ואין לי מושג אם זה עובד אצלי או לא, אבל המצלמה עדיין עושה לי בעיות...

ותכל'ס, אני כל כך צריך את המחשב הזה ביומיום שלי ככה שאין סיכוי בעולם שאני אשלח אותו לתיקון רק בשביל דבר כזה שהוא פעוט מבחינתי ואנסה להסתדר שבוע שלם או לא יודע כמה זמן בלי הלפטופ...

יש לך אולי איזושהי הצעה?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”