הקטנת שולחן העבודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
חסרים נתונים כדי לעזור לך. האם זה מסך FHD או HD Ready (דגם המסך גם יעזור)? על איזו רזולוציה אתה נמצא כרגע ואתה לא מרוצה ממנה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
מדובר במסך טושיבה 32" hd ready av550. אני מדבר על להפוך את המסך לצג קטן יותר, כיווץ של כל שולחן העבודה. שינוי הרזולוציה רק משנה את גודל הפריטים על שולחן העבודה אבל עדיין הכל מתוח על פני המסך כולו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הבנתי - אתה בעצם רוצה שיהיו שוליים שחורים עבים מסביב לתמונה, מהסוג שרוב האנשים יתלוננו עליו...
תבדוק אם בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך (אני לא יודע עד כמה הדרייברים של ה-4500 גמישים בקטע הזה כמו ATI, למשל) יש אפשרות לכיוון פרמטרים של overscan/underscan, ונסה לשחק איתם.
נסה גם לחפש אופציות זום במסך עצמו.
אם כל מה שלמעלה לא מצליח, אולי שווה פשוט לנסות רזולוציות ותדרי רענון שונים, ולקוות שמתישהו המסך יציג ריבוע באמצע המסך עם שוליים שחורים...
תבדוק אם בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך (אני לא יודע עד כמה הדרייברים של ה-4500 גמישים בקטע הזה כמו ATI, למשל) יש אפשרות לכיוון פרמטרים של overscan/underscan, ונסה לשחק איתם.
נסה גם לחפש אופציות זום במסך עצמו.
אם כל מה שלמעלה לא מצליח, אולי שווה פשוט לנסות רזולוציות ותדרי רענון שונים, ולקוות שמתישהו המסך יציג ריבוע באמצע המסך עם שוליים שחורים...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אולי פשוט תקטין את החלון של האפליקציה עליה אתה עובד (אקספלורר, אאוטלוק, אופיס וכו) לגודל הרצוי ותשים באמצע הדסקטופ? נראה לי הכי פשוט ככה...
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
זה מה שאני עושה בדרך כלל, פשוט רציתי לשחק עם זה פחות ולקבל תמונה כמו שצריךpixies כתב:אולי פשוט תקטין את החלון של האפליקציה עליה אתה עובד (אקספלורר, אאוטלוק, אופיס וכו) לגודל הרצוי ותשים באמצע הדסקטופ? נראה לי הכי פשוט ככה......
אין מצב שפשוט תשב רחוק מהטלווזיה ?
סתם צוחק
שמע, אתה חייב למצוא איך אפשר לעשות overscan/underscan בכ.מסך שלך... זה הפתרון הכי סביר
חוץ מזה אתה יכול לרוץ על Virtual PC ברזולציה שאתה רוצה ולשים אותו באמצע
ניסית את Power Strip במקרה ? אפשר לנסות לשחק עם כל מיני רזולוציות שהמסך לא ממש יידע מה לעשות איתם. אולי גם בדרייבר יהיה custom resolution
בלי קשר, יש מצב שהתוכנה WindowWatch תקל עליך את החיים קצת ובלי קשר נוסף אני בטוח שלא קשה למצוא תוכנה שאוטמטית תשנה את הגודל של החלונות שלך לגודל ומיקום שתקבע להם מראש, תגלל automatically resize windows
ואז לפחות לא תצטרך להזיז לבד כל חלון לאמצע ולהקטין אותו
שמע, אתה חייב למצוא איך אפשר לעשות overscan/underscan בכ.מסך שלך... זה הפתרון הכי סביר
חוץ מזה אתה יכול לרוץ על Virtual PC ברזולציה שאתה רוצה ולשים אותו באמצע
ניסית את Power Strip במקרה ? אפשר לנסות לשחק עם כל מיני רזולוציות שהמסך לא ממש יידע מה לעשות איתם. אולי גם בדרייבר יהיה custom resolution
בלי קשר, יש מצב שהתוכנה WindowWatch תקל עליך את החיים קצת ובלי קשר נוסף אני בטוח שלא קשה למצוא תוכנה שאוטמטית תשנה את הגודל של החלונות שלך לגודל ומיקום שתקבע להם מראש, תגלל automatically resize windows
ואז לפחות לא תצטרך להזיז לבד כל חלון לאמצע ולהקטין אותו