http://observer.guardian.co.uk/omm/stor ... 72,00.html
20 האלבומים האהובים על טום וואיטס
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זאת בדיוק התשובה לה חיכיתי מרטין ידידי היקר (וויטס - ווטסון ..) ..
בעקרון המון אנשים שאוהבים מוסיקה ומוסיקאים מחפשים את האלבומים האהובים של המוסיקאים הנערצים על ידם
כדי לראות מה מושא "אהבתם" "אוהב" להקשיב גם כן ...
לדעתי זה מעניין מאד מה אומנים שאני אוהב שומעים בזמנם החופשי ...ההשפעות , מה מזיז להם את הלב וכו ...
ובקשר לכבודו של טום ..אין שום ספק ולא הטלתי ספק ולא לרגע אחד .
בעקרון המון אנשים שאוהבים מוסיקה ומוסיקאים מחפשים את האלבומים האהובים של המוסיקאים הנערצים על ידם
כדי לראות מה מושא "אהבתם" "אוהב" להקשיב גם כן ...
לדעתי זה מעניין מאד מה אומנים שאני אוהב שומעים בזמנם החופשי ...ההשפעות , מה מזיז להם את הלב וכו ...
ובקשר לכבודו של טום ..אין שום ספק ולא הטלתי ספק ולא לרגע אחד .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
גם אצלי טום וויטס הוא בעשרת הנערצים
בהחלט מסקרן אותי הדירוג שלו
שמחתי לראות שם כאלה את הרולינג סטונס, את לאונרד, וגם את הלאונג' ליזרדס שזה האלבום היחיד שיש לי מהרשימה.
אפילו יצא לי לראות אותם בניטינג פאקטורי בניו יורק, אי שם בסוף שנות השמונים.
מה שמעניין אותי זה אלה שאני לא מכיר כמו הסטיפ הזה, והלהקה הצ'כית ולחפש מאיפה הוא שאב את מוסיקת חצר הגרואטות שלו.
גם את וויטס ראיתי באותה תקופה בערך. חלק מההופעה היה עושה עם מגאפון במקום מקרופון. גנוב על כל הראש הבחור.
בהחלט מסקרן אותי הדירוג שלו
שמחתי לראות שם כאלה את הרולינג סטונס, את לאונרד, וגם את הלאונג' ליזרדס שזה האלבום היחיד שיש לי מהרשימה.
אפילו יצא לי לראות אותם בניטינג פאקטורי בניו יורק, אי שם בסוף שנות השמונים.
מה שמעניין אותי זה אלה שאני לא מכיר כמו הסטיפ הזה, והלהקה הצ'כית ולחפש מאיפה הוא שאב את מוסיקת חצר הגרואטות שלו.
גם את וויטס ראיתי באותה תקופה בערך. חלק מההופעה היה עושה עם מגאפון במקום מקרופון. גנוב על כל הראש הבחור.
לאומן כמו וויטס היה אפשר לפתוח פורום משלו באתר
הוא היה מושפע גם כן מזאפה וקפטיין לב-בקר שהיו מהראשונים שהסכימו לשמוע אותו ולצרפו למסע ההופעות של זאפה (אוטוביוגרפיה של זאפה), האם הוא משוחד? למי איכפת, הם בין האומנים האהובים עליי ביותר!!