שאלות לגבי גיטר הירו ps3
שלום
חדש מאוד בתחום ה PS3 והייתי רוצה להביא לילדים גיטר הירו מארה"ב.
משיטוטים ברשת ראיתי כמה חבילות של המשחק בין 99 ועד 139 דולר לחבילה הכוללת משחק , תופים וגיטרה.
בני בן 11 מנגן על גיטרה והצעיר יותר כמעט בן 8 האם יש משחק מומלץ במיוחד מהסדרה?
האם כשרוכשים משחק כלשהוא השירים הם מובנים או שניתן להוסיף בדרך כלשהיא שירים בנפרד?
תודה
עופר
משיטוטים ברשת ראיתי כמה חבילות של המשחק בין 99 ועד 139 דולר לחבילה הכוללת משחק , תופים וגיטרה.
האם כשרוכשים משחק כלשהוא השירים הם מובנים או שניתן להוסיף בדרך כלשהיא שירים בנפרד?
תודה
עופר
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
השירים הם מובנים אך ישנם כמה משחקים שאפשר לקנות חבילות שירים בחניויות מקוונות.
ההבדל היחיד בין הגרסאות זה השירים (ואולי כמה אופציות מולטיפלייר שונות) - חפש ברשת את רשימת השירים של כל משחק ותראה מה אתה אוהב יותר.
וודא רק שהמשחק תואם את כל הלהקה כי המשחקים הראשונים זה גיטרה נטו.
ההבדל היחיד בין הגרסאות זה השירים (ואולי כמה אופציות מולטיפלייר שונות) - חפש ברשת את רשימת השירים של כל משחק ותראה מה אתה אוהב יותר.
וודא רק שהמשחק תואם את כל הלהקה כי המשחקים הראשונים זה גיטרה נטו.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ישנן שתי סדרות של משחקי קצב (קיים משחק שלישי, אבל הוא נחשב לגרוע, אין לו תמיכה בצורה של שירים חדשים וסביר להניח שלא יצאו משחקים נוספים בסדרה) המשחקים הם Guitar Hero ו Rock Band.
אם אתה מעוניין במשחקים ללהקה מלאה ולא רק גיטרה, המשחקים בגיטר הירו שיכולים לעניין אותך הם Guitar Hero World Tour ומה שיצא אחריו (מטאליקה, ואן היילן וגיטר הירו 5ו Band Hero). ברוק בנד, כל המשחקים (רוק בנד 1, 2 ולגו) הם משחקי להקה.
מכיוון שהילדים צעירים יחסית, הייתי ממליץ על אחד ממשחקי גיטר הירו המאוחרים (Guitar Hero 5, Band Hero) או לגו רוק בנד. המשחקים האלה יותר מתאימים לקהל צעיר, אבל עדיין מגיעים עד רמות גבוהות מאוד בשביל מי שמשחק בצורה רצינית ומגיע ליכולות טכניות מרשימות.
מבחינת הוספת שירים, גיטר הירו נוטים להוסיף שירים בדיסקים חדשים ומוציאים כמות גדולה של משחקים כל שנה, אבל בשביל לשחק בשיר שנמצא על דיסק מסויים, בדרך כלל תצטרך להחליף דיסק. רוק בנד, לעומת זאת, מוציאים מעט משחקים, ורוב השירים למשחק יוצאים כשירים לקניה דרך האינטרנט והורדה לדיסק הקשיח של הקונסולה.
אני באופן אישי חושב שרוק בנד הוא משחק יותר טוב, ומבקרי משחקים נוטים להסכים איתי.
אם אתה מעוניין במשחקים ללהקה מלאה ולא רק גיטרה, המשחקים בגיטר הירו שיכולים לעניין אותך הם Guitar Hero World Tour ומה שיצא אחריו (מטאליקה, ואן היילן וגיטר הירו 5ו Band Hero). ברוק בנד, כל המשחקים (רוק בנד 1, 2 ולגו) הם משחקי להקה.
מכיוון שהילדים צעירים יחסית, הייתי ממליץ על אחד ממשחקי גיטר הירו המאוחרים (Guitar Hero 5, Band Hero) או לגו רוק בנד. המשחקים האלה יותר מתאימים לקהל צעיר, אבל עדיין מגיעים עד רמות גבוהות מאוד בשביל מי שמשחק בצורה רצינית ומגיע ליכולות טכניות מרשימות.
מבחינת הוספת שירים, גיטר הירו נוטים להוסיף שירים בדיסקים חדשים ומוציאים כמות גדולה של משחקים כל שנה, אבל בשביל לשחק בשיר שנמצא על דיסק מסויים, בדרך כלל תצטרך להחליף דיסק. רוק בנד, לעומת זאת, מוציאים מעט משחקים, ורוב השירים למשחק יוצאים כשירים לקניה דרך האינטרנט והורדה לדיסק הקשיח של הקונסולה.
אני באופן אישי חושב שרוק בנד הוא משחק יותר טוב, ומבקרי משחקים נוטים להסכים איתי.
הי. אני רכשתי את הסט של guitar hero world tour באוקטובר.roshaked כתב:שלום
תודה
עופר...
היה מבצע ביצרן של הסט ב guitarherostore.com + קופון אשר הביא את המחיר ל 95$ כולל משלוח חינם בארה"ב. מאוד כדאי לקנות מראש באינטרנט ! זה מגיע (לפחות במקרה שלי) בקופסת קרטון שאורזת בתוכה את הקופסה הגדולה של המוצר. כך קל גם לשלוח בטיסה . אמנם במכס עצרו אותי לשיקוף אבל זהו. בכל מקרה הייתי מוכן עם הקבלה וכו'.
היום ניתן לרכוש את הסט הזה או את הסט band hero שזה אותם כלים בדיוק (למרות שהצילומים נראים שונה) רק עם המשחק band hero במקום world tour. בעתיד התופים יהיו קצת שונים.
בכל מקרה, מאז, רכשתי גם את ה beatles rock band שאמנם זה לסט של הרוק בנד, אבל מתאים לגיטר הירו. מאוד מהנה ! (נרכש באיביי תמורת כ 40$ )
ולפני יומיים רכשתי דרך אתר אנגלי את ה band hero גם בסביבות 40$ .
אפשר גם להוריד שירים מה PSN (צריך כרטיס אשראי מתאים).
עוד טיפ - קח מהארץ מסטקינטייפ, ותעטו ף את האריזה תוך כדי שאתה משאיר "ידיות" . זה מאוד עוזר להעביר את הארגז ממקום למקום (למונית, בשדה התעופה וכו'). כמו כן הכנתי מראש מדבקות עם השם וכו', להדבקה. בשדה התעופה בצ'ק אין זה הולך ל oversized ולא כמו המזוודות הרגילות.
אגב, גם הילדים שלי בני 11,8 ומאוד מאוד נהנים לשחק במשחק ! הקטן הוא כריש לא קטן, ורוב השירים מבצע ב EXPERT.
אתה יכול לשקול לקנות גיטרה נוספת + band hero + legends of rock ב 60$
http://www.guitarherostore.com/Guitar-H ... Guitar-PS3
בהצלחה