דוח חנייה
moco כתב:לא יודע, אולי יש מוסכמה כזאת, אבל אתה איחרת ברבע שעה, אז למה אתה מצפה? שהמוסכמה תאפשר גם רבע שעה?...
אני מצפה שהפקח יפעיל קצת שיקול דעת, קיבלתי באותו מקום דוח לפני שנתיים, הלכתי לקנות תו חנייה ותוך דקה פקח זריז הספיק לרשום לי דוח
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
זאב, כנראה מדובר במקום בעייתי מבחינת חניה ולכן הפקחים יותר נוקשים.
באופן כללי, אני יודע שבאזורים בהם מגבלת זמן החניה גבוהה יחסית (3-4 שעות), הפקחים לוקחים איזה "מרווח נשימה", אבל גם שם רבע שעה זה קצת הרבה...
אם אפשר להמליץ משהו לעתיד - תשתמש ב pango, חניה סלולרית.
זה תקף לכמעט כל הערים בארץ (אם לא כולן, כולל ירושלים שם סלופארק לא עובדים), אתה משלם פר דקה ואתה יכול להאריך אם אתה צריך גם בלי לגשת לרכב...
באופן כללי, אני יודע שבאזורים בהם מגבלת זמן החניה גבוהה יחסית (3-4 שעות), הפקחים לוקחים איזה "מרווח נשימה", אבל גם שם רבע שעה זה קצת הרבה...
אם אפשר להמליץ משהו לעתיד - תשתמש ב pango, חניה סלולרית.
זה תקף לכמעט כל הערים בארץ (אם לא כולן, כולל ירושלים שם סלופארק לא עובדים), אתה משלם פר דקה ואתה יכול להאריך אם אתה צריך גם בלי לגשת לרכב...
תראה, אני מבין אותך, לקבל דו"ח חנייה זה תמיד מרגיז.
אבל מה אתה רוצה מהפקח.? היית בחריגה של רבע שעה. אפילו אם יש להם מדיניות לתת גרייס של קצת זמן, לא נראה לי שזה יגיע לרבע שעה.
הוא כמובן לא יכול לדעת שהלכת לקנות תו ושקיבלת דו"ח לפני שנתיים (לא מבין מה הנתון האחרון קשור).
מהצד זה נראה כמו כל מקרה אחר. אתה חרגת בחנייה המותרת, ולא בכל כך מעט. במקום להפנים שאכלת אותה באשמתך, אתה מחפש להוציא את הכעס על מישהו אחר.
אבל מה אתה רוצה מהפקח.? היית בחריגה של רבע שעה. אפילו אם יש להם מדיניות לתת גרייס של קצת זמן, לא נראה לי שזה יגיע לרבע שעה.
הוא כמובן לא יכול לדעת שהלכת לקנות תו ושקיבלת דו"ח לפני שנתיים (לא מבין מה הנתון האחרון קשור).
מהצד זה נראה כמו כל מקרה אחר. אתה חרגת בחנייה המותרת, ולא בכל כך מעט. במקום להפנים שאכלת אותה באשמתך, אתה מחפש להוציא את הכעס על מישהו אחר.
משה
moco כתב:תראה, אני מבין אותך, לקבל דו"ח חנייה זה תמיד מרגיז.
מהצד זה נראה כמו כל מקרה אחר. אתה חרגת בחנייה המותרת, ולא בכל כך מעט. במקום להפנים שאכלת אותה באשמתך, אתה מחפש להוציא את הכעס על מישהו אחר....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תגיד תודה שקיבלת קנס של רק 100 ש"ח.
תושבי ת"א מקבלים באופן כמעט יומיומי קנסות של 250 ו-500 ש"ח גם אם חנו בעשר בלילה במקום אסור אחרי שלא היה שום מקום חנייה אחר.
תושבי ת"א מקבלים באופן כמעט יומיומי קנסות של 250 ו-500 ש"ח גם אם חנו בעשר בלילה במקום אסור אחרי שלא היה שום מקום חנייה אחר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כמו למשל פיצה מאד יקרה שקניתי החודש, עלתה לי איזה 275 שקל - מתוכם 250 על קנס שקיבלתי בשתי הדקות שנעדרתי מהאוטו. אז מי שרושם שזאב צודק והפקח האכזרי התנכל לו - שיכתוב אותו הדבר גם עלי, כן? 
Silence speaks louder than words
איפה מצאת פיצה ב 25 ש"ח שגם אפשר לאכול אותה ?MetalliJoe כתב:כמו למשל פיצה מאד יקרה שקניתי החודש, עלתה לי איזה 275 שקל - מתוכם 250 על קנס שקיבלתי בשתי הדקות שנעדרתי מהאוטו. אז מי שרושם שזאב צודק והפקח האכזרי התנכל לו - שיכתוב אותו הדבר גם עלי, כן?...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

מה פתאום יאיר. אתה רוצה לטעון ששוטרים שמסתתרים חמישים מטר מתמרור עצור שבסביבתו עוברות פחות מכוניות מאשר מחשבות בראש של בובליל ודופקים דוחות לכל אחד שרק האט ל-3 קמ"ש ולא עצר לגמרי - עושים את זה רק למען ההכנסה של המשטרה? הגזמת. הם שם בשביל הבטיחות! 
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אני בהחלט אכלתי אותה באותו ערב, אבל לא את הפיצה. אתה חושב שנשאר לי תיאבון לפיצה?שבלול כתב:איפה מצאת פיצה ב 25 ש"ח שגם אפשר לאכול אותה ?MetalliJoe כתב:כמו למשל פיצה מאד יקרה שקניתי החודש, עלתה לי איזה 275 שקל - מתוכם 250 על קנס שקיבלתי בשתי הדקות שנעדרתי מהאוטו. אז מי שרושם שזאב צודק והפקח האכזרי התנכל לו - שיכתוב אותו הדבר גם עלי, כן?......
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
וזה משפט המפתחyairf כתב:דוחות חנייה הם מקור הכנסה שופע עבור הרשויות המקומיות, בדיוק כמו שדוחות מהרות הם מקור הכנסה משמעותי עבור המדינה. אף אחד מהם לא יוותר בקלות על מקור הכנסה שכזה......
למי שקיבל דוח מומלת לבדוק את האתר הבא:
http://www.hanaya.co.il/index.htm
תקרא את מה שכתבתי ותבין מה שאלתי, אם אין לך תשובה אל תענה ותחסוך ממני את התגובות הציניות שלך שהם לגמרי לא לעניין.moco כתב:זאב,
מה אתה רוצה? שנכתוב שאתה צודק והפקח האכזרי התנכל לך?
מצטער, זה לא נראה ככה....
קראתי ועניתי לך עוד בהתחלה. אגב, גם אם יש מוסכמה של 20 דקות גרייס, זה עדיין לא עוזר לך.zeev78 כתב:תקרא את מה שכתבתי ותבין מה שאלתי, אם אין לך תשובה אל תענה ותחסוך ממני את התגובות הציניות שלך שהם לגמרי לא לעניין.moco כתב:זאב,
מה אתה רוצה? שנכתוב שאתה צודק והפקח האכזרי התנכל לך?
מצטער, זה לא נראה ככה.......
לא יודע לאיזה תשובה אחרת אתה מצפה. אני מבין שהכנסת אותי עכשיו ביחד עם הפקח, לקבוצה של אנשים שהם אלה שהם "לא בסדר".
ממליץ לך לשלם את הקנס ולהמשיך בחייך. התקרבנות לא עוזרת.
משה
15 דקות איחור הם יחסית הרבה זמן...
אך מה הבעיה לבקש להישפט ?..
ככה תערים קשיים ואולי תקבל אזהרה
אך מה הבעיה לבקש להישפט ?..
ככה תערים קשיים ואולי תקבל אזהרה