מחירו של A-200| כמה אשלם בפועל
- GiladOshri
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מעוניין לרכוש את ה-A-200 אך מפחד ליפול עם המכס.
מישהו יודע כיצד הם שולחים את המכשיר ? האם זה דואר מהיר כמו EMS או UPS או דואר חבילות ?
ממה שקראתי כאן בפורום יש מספר חברים שהזמינו כבר את המכשיר, אשמח אם תפרטו עלויות מדוייקות של המוצר כולל עמילות ומע"מ.
תודה.
מישהו יודע כיצד הם שולחים את המכשיר ? האם זה דואר מהיר כמו EMS או UPS או דואר חבילות ?
ממה שקראתי כאן בפורום יש מספר חברים שהזמינו כבר את המכשיר, אשמח אם תפרטו עלויות מדוייקות של המוצר כולל עמילות ומע"מ.
תודה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
זה הולך ככה:
אתה משלם לפופקורן עבור המוצר והמשלוח (224$ או 244$ כולל הדונגל).
לאחר שהמוצר יוצא מהמפעל, הוא מגיע אליך ישירות הביתה, תוך ימים ספורים, ע"י שליח של DHL.
השליח גובה ממך את המיסים (מע"מ+מכס, כ-32%). ניתן לשלם במקום במזומן או בכרטיס אשראי.
הכל ביחד יוצא כ-1,100 עד 1,200 ש"ח.
אתה משלם לפופקורן עבור המוצר והמשלוח (224$ או 244$ כולל הדונגל).
לאחר שהמוצר יוצא מהמפעל, הוא מגיע אליך ישירות הביתה, תוך ימים ספורים, ע"י שליח של DHL.
השליח גובה ממך את המיסים (מע"מ+מכס, כ-32%). ניתן לשלם במקום במזומן או בכרטיס אשראי.
הכל ביחד יוצא כ-1,100 עד 1,200 ש"ח.
- GiladOshri
-
- חבר פעיל

תודה רבה.
הם לא לוקחים בנוסף עמילות מכס וכד' ?
התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם אני בטוח שזה לא יעבור את ה-1200 אני מוכן למתוח עוד קצת את התקציב, אחרי הכל צריך להשקיע גם על דיסק קשיח וזה עוד איזה 400 ש"ח.
הזמנתי פעם משהו דרך EMS, בנוסף למיסים ולמע"מ יש להם עמילות מכס ועוד כמה חארטות שלהם ובשקט דחפו לי עוד איזה 150-200 שקל על זה.
בגלל זה אני נזהר מאוד שלא להתקרב אליהם עוד פעם.
הם לא לוקחים בנוסף עמילות מכס וכד' ?
התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם אני בטוח שזה לא יעבור את ה-1200 אני מוכן למתוח עוד קצת את התקציב, אחרי הכל צריך להשקיע גם על דיסק קשיח וזה עוד איזה 400 ש"ח.
הזמנתי פעם משהו דרך EMS, בנוסף למיסים ולמע"מ יש להם עמילות מכס ועוד כמה חארטות שלהם ובשקט דחפו לי עוד איזה 150-200 שקל על זה.
בגלל זה אני נזהר מאוד שלא להתקרב אליהם עוד פעם.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לפי מה שאני יודע, אין קשר ל-EMS ופופקורן עובדים עם DHL (אלא אם כן השתנה משהו).
את ה-A200 אף אחד לא קיבל עדיין (כמה פה בפורום כבר הזמינו), ככה שמדובר על מחיר משוער.
על ה-C200 בהזמנה מהיצרן (299$+76$ משלוח), שילמתי כ-1,800 ש"ח, כולל הכל (כ-400 ש"ח מיסים לשליח).
את ה-A200 אף אחד לא קיבל עדיין (כמה פה בפורום כבר הזמינו), ככה שמדובר על מחיר משוער.
על ה-C200 בהזמנה מהיצרן (299$+76$ משלוח), שילמתי כ-1,800 ש"ח, כולל הכל (כ-400 ש"ח מיסים לשליח).
- GiladOshri
-
- חבר פעיל

מגניב, תודה 
זה כן כולל אחריות, פשוט במידה ויקרה משהו תצטרך לשלוח את המכשיר לחו"ל.tzahi כתב:אני מת להזמין גם, אבל מפחיד אותי נושא האחריות.
בעיקרון השיקול שלי זה מחיר אסטרונומי מהמשווק בארץ כולל אחריות מול מחיר זול בהרבה מחו"ל אבל לא כולל אחריות....
לטעמי לא שווה לשלם כמעט כפול בשביל אחריות בארץ מול אחריות בחו"ל.
בנוסף, אני מתאר לעצמי שגם האחריות בארץ לא מחזיקה את כל חלקי החילוף והידע הנדרש, ולכן קרוב לוודאי שבחלק מהתקלות גם נותן האחריות בארץ שולח את המכשיר ליצרן.
אגב חלקי חילוף - כל המכשיר זה BOARD קטן.. עטוף בקופסא יותר גדולהgilcooper כתב:זה כן כולל אחריות, פשוט במידה ויקרה משהו תצטרך לשלוח את המכשיר לחו"ל.tzahi כתב:אני מת להזמין גם, אבל מפחיד אותי נושא האחריות.
בעיקרון השיקול שלי זה מחיר אסטרונומי מהמשווק בארץ כולל אחריות מול מחיר זול בהרבה מחו"ל אבל לא כולל אחריות....
לטעמי לא שווה לשלם כמעט כפול בשביל אחריות בארץ מול אחריות בחו"ל.
בנוסף, אני מתאר לעצמי שגם האחריות בארץ לא מחזיקה את כל חלקי החילוף והידע הנדרש, ולכן קרוב לוודאי שבחלק מהתקלות גם נותן האחריות בארץ שולח את המכשיר ליצרן....
במידה ויש תקלה לא צריך לשלוח את הכל אלא רק אותו