מעבר מ - YesMax ל - HOT Magic
אני שוקל לעבור מיס להוט (משיקולי מחיר בעיקר - 40 ש"ח פחות לחודש!) ולכן צריך לוותר על היסמקס בסלון לטובת המג'יק.
למי יש נסיון עם מעבר דומה?
בעיקר מעניין אותי:
1. חיבור Scart לטלויזיה ויכולת זיהוי ומעבר בין 4:3 ל - 16:9 (עובד מצויין במקס על הסוני שלי).
2. ממש משתמש.
3. גודל דיסק.
4. בעיות עם המג'יק.
5. האם יש תוכניות למג'יק HD ואם לא מה עושים אם רוצים לראות HD בסלון?
תודה מראש!
בעיקר מעניין אותי:
1. חיבור Scart לטלויזיה ויכולת זיהוי ומעבר בין 4:3 ל - 16:9 (עובד מצויין במקס על הסוני שלי).
2. ממש משתמש.
3. גודל דיסק.
4. בעיות עם המג'יק.
תודה מראש!
אני שואל מה יש להקליט ב HD ,לי למשל ה VOD או START OVER מהווים תחליף מצויין ,ראה הסופרנוס ב VODBzini כתב:אני שוקל לעבור מיס להוט (משיקולי מחיר בעיקר - 40 ש"ח פחות לחודש!) ולכן צריך לוותר על היסמקס בסלון לטובת המג'יק.
בעיקר מעניין אותי:
2. ממש משתמש.
3. גודל דיסק.
4. בעיות עם המג'יק.
תודה מראש!...
HD היה תענוג ביום שבת לראות באיכות מצויינת .
בהוט מתוכנן הקלטה מרחוק לכל ממיר VOD כולל HD ,אתה נכנס לדף הקלטות וזה נשמר בשרת ואתה רואה את זה
מתי שאתה רוצה .
אני לא עוזב את הוט בגלל ה VOD וגם לא יעזוב, כי לא נראה שזה יהיה זמין אצל YES בצורה כזאת שתאפשר לכל
ממיר לצפות במקביל, צריך להגיד תאמת HOT עושים עבודה מצויינת ,שאני ראיתי פעם ראשונה VOD לא האמנתי
שזה יעבור כל כך חלק .
לא הבנתי משהו - ה VOD עובד ב - HD מממיר רגיל (מג'יק)???NEW_WAVE כתב: אני שואל מה יש להקליט ב HD ,לי למשל ה VOD או START OVER מהווים תחליף מצויין ,ראה הסופרנוס ב VOD
HD היה תענוג ביום שבת לראות באיכות מצויינת .
[/color]....
הראש אומר לא יכול להיות אבל אז אני לא מבין איך ראית סופרנוס ב HD. אם מדובר בממיר HD אני מבין אבל בסלון הולך להיות מג'יק ושם יש גם את הטלויזיה הטובה שבה אני רוצה HD.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כנראה NEW_WAVE מדבר על תוכנית עתידית
של הוט, שבה יתאפשר להקליט על שרתים של הוט ולא בממיר הביתיGioraS כתב:בשביל לראות HD צריך ממיר HD...
ואז מן הסתם ניתן יהיה להקליט גם HD,אבל כמובן יהיה צורך
להציג את ההקלטות דרך ממיר HD.
המתקין של הוט שהתקין אצלי את כל שרותי עיסקת טריפל
בסוף דצמבר האחרון ,טען כי התוכנית תיושם תוך שלשה עד ארבעה
חודשים.זאת תהיה מהפכה אמיתי בנושא הקלטה.
ה VOD מאכזב אותי.כל מה ששווה צפייה עולה כסף ושימוש
אינטנסיבי ב VOD יהפוך את המחיר האטרקטיבי של הוט לבדיחה.