האם לדעתכם (וכמובן למי שיודע את דעת במחוקק והגובה) אני צריך לשלם אגרה כאשר אין ברשותי מכשיר TV שקולט שידורים דיגיטלים (ללא טיונר DVB), אין לי ממיר DTT ואין לי כבלים/YES.
אם אין לי דרך לראות שידורי טלוויזיה בכלל האם אני מחוייב באגרה?
תודה

ולא אני לא שומע רדיו יש לי מספיק מוזיקה משלי ולא מעניינים אותי של הבילבולי בי**ים של זהבי עצבני, ובטח ובטח לא רשת א' ב' או ג' או קול המוזיקה.יש שידור אנלוגי ....וכל עוד הוא לא בוטל אתה חייב בתשלום
החוק באתר שלנו מבהיר את מרבית הדברים
--------------------------------------------------------------------------------
Sent: Monday, January 18, 2010 11:45 AM
To: 'Gvia - TA'
Subject: RE: שאלה בנוגע לשידורים דיגיטלים.
איך אופציה קיימת אם יש לי טיונר אנאלוגי ואין שידורים אנאלוגים? זה כמו לדבר סינית עם יפני.
--------------------------------------------------------------------------------
From: Gvia - TA mailto:[email protected]
Sent: Monday, January 18, 2010 11:44 AM
אבל האופציה קיימת? אז משלמים ....
Sent: Monday, January 18, 2010 11:36 AM
אבל ברגע שיבטלו את השידורים האנאלוגים (וישאר רק ה DTT), אז הוא ללא אופציה לקלוט שידורים כי הוא מצריך ממיר חיצוני.
Sent: Monday, January 18, 2010 11:35 AM
בעל אופציה לקלוט שידורים
ולכן אתה חייב בתשלום -מצטער זה החוק
בועז
Sent: Monday, January 18, 2010 11:16 AM
שלום בועז.
אני מתייחס למסך שלי בתור מסך מחשב בגודל 37 אינץ ולא בתור TV. ככה הוא גם מחובר (בחיבור VGA) למחשב ואני רואה רק סרטים ב DVD או BLUE RAY (גם כן דרך המחשב) וגולש עליו באינטרנט.
מדוע אני צריך לשלם אגרה אם אני לא צופה ואין לי שום דרך לצפות בשידורי טלוויזיה? התשובה שנתת שבגלל שזה מקלט TV (אבל זה לא מקלט כי הוא לא קולט כלום! בלי ממיר כלשהו) לא מספקת אותי ואני מעוניין לקבל תשובה מפורטת יותר.
תדה
מוטי
Sent: Monday, January 18, 2010 10:17 AM
שלום
תשלום האגרה עפ"י חוק הינו בעבור החזקת מקלט טלוויזיה ללא קשר לתוכן השידורים, הצפייה, אופן ואפשרויות הקליטה או איכותה. כל עוד הינך מחזיק בביתך מקלט טלוויזיה שהוא בעל אופציה לקלוט שידורים כלשהם (גם אם רק באמצעות כבלים או לוויין) אתה חייב בתשלום האגרה.
בועז
Sent: Monday, January 18, 2010 10:09 AM
To: '[email protected]'
Subject: שאלה בנוגע לשידורים דיגיטלים.
שלום לכם.
ברצוני לדעת האם אני צריך לשלם אגרה כאשר אין ברשותי מכשיר TV שקולט שידורים דיגיטלים (ללא טיונר DVB), אין לי ממיר DTT ואין לי כבלים/YES.
אם אין לי דרך לראות שידורי טלוויזיה בכלל האם אני מחוייב באגרה?
תודה
מוטי...