hulu - הפעם הראשונה שלי
אתמול התנסיתי בשירותים של hulu, כולל גלישה, browsing בין הכותרים וכמובן צפייה בסרטונים שונים ובפרק מלא של כמה תוכניות.
כידוע, hulu חוסם גישה אל התכנים שלו מחוץ לארה"ב, ולכן השתמשתי אתמול בשירות vpn, שהתגלה כאמין ומהיר. לא היו לי שום בעיות או תקיעות במהלך הצפיה והשיטוט בתכנים האינסופיים ב-hulu.
בדקתי גם גלישה ל-hulu וצפייה בתכנים מתוך דפדפן סטנדרטי, גם גלישה וצפייה בתכנים ישירות מתוך mythtv, בעזרת השלט בלבד, וגם גישה וצפייה בתכנים דרך huludesktop - אפליקציה חביבה, נחמדה, עם UI מרשים וכייפי.
העסק, רץ חלק, איכות התמונה משאירה את שידורי ה-SD של יס הרחק מאחור (השוויתי פרק של dollhouse שזרם אלי מ-hulu לפרק שהוקלט מיס).
במהלך הימים הקרובים, אני מתכוון לבחון פתרונות נוספים, ביניהם גם VPS. ראיתי כבר שירותי VPS ללא הגבלת רוחב פס כלל במחירים של 5-20 דולר לחודש.
המטרה שלי, בסופו של התהליך להיות עם התכנים של hulu (ושאר תכנים שמוגבלים לארה"ב) ואולי גם של ה-BBC (תכנים שמוגבלים ל-UK בלבד) ישירות בטלוויזיה, עם אינטגרציה מלאה לתוך myth.
כידוע, hulu חוסם גישה אל התכנים שלו מחוץ לארה"ב, ולכן השתמשתי אתמול בשירות vpn, שהתגלה כאמין ומהיר. לא היו לי שום בעיות או תקיעות במהלך הצפיה והשיטוט בתכנים האינסופיים ב-hulu.
בדקתי גם גלישה ל-hulu וצפייה בתכנים מתוך דפדפן סטנדרטי, גם גלישה וצפייה בתכנים ישירות מתוך mythtv, בעזרת השלט בלבד, וגם גישה וצפייה בתכנים דרך huludesktop - אפליקציה חביבה, נחמדה, עם UI מרשים וכייפי.
העסק, רץ חלק, איכות התמונה משאירה את שידורי ה-SD של יס הרחק מאחור (השוויתי פרק של dollhouse שזרם אלי מ-hulu לפרק שהוקלט מיס).
במהלך הימים הקרובים, אני מתכוון לבחון פתרונות נוספים, ביניהם גם VPS. ראיתי כבר שירותי VPS ללא הגבלת רוחב פס כלל במחירים של 5-20 דולר לחודש.
המטרה שלי, בסופו של התהליך להיות עם התכנים של hulu (ושאר תכנים שמוגבלים לארה"ב) ואולי גם של ה-BBC (תכנים שמוגבלים ל-UK בלבד) ישירות בטלוויזיה, עם אינטגרציה מלאה לתוך myth.
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נשמע מאוד מעניין.
שאלה קטנה - האם יש אפשרות בשידורים האלה לכתוביות באנגלית (ברור לי שבעברית בטח אין), מה שנקרא Closed Captions? זה שימושי כשיש תוכנית או סרט עם מבטא שקשה להבין (למשל, סרט סקוטי או וולשי ב-BBC...).
שאלה קטנה - האם יש אפשרות בשידורים האלה לכתוביות באנגלית (ברור לי שבעברית בטח אין), מה שנקרא Closed Captions? זה שימושי כשיש תוכנית או סרט עם מבטא שקשה להבין (למשל, סרט סקוטי או וולשי ב-BBC...).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
איזה כיף לך...
מצפה בקוצר רוח לסקירת האפשרויות השונות לגבי החיבור.
אם כל התכנים החסומים יפתחו זה יהפוך את boxee לדבר הכי טוב שיש בעולם, עד כדי התנתקות מיס.
מצפה בקוצר רוח לסקירת האפשרויות השונות לגבי החיבור.
אם כל התכנים החסומים יפתחו זה יהפוך את boxee לדבר הכי טוב שיש בעולם, עד כדי התנתקות מיס.
נערך לאחרונה על ידי kalinium ב 18/01/2010 9:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
shed,
לא הבנתי את הקשר ל-VPS?
במה יעזור לך VPS (חוץ מליצור לעצמך שרת VPN משל עצמך)?
הבעיה עם שירותי VPN זה בעיקר ה-OVERHEAD של ההצפנה. כשצריך VPN עם הצפנה זה נוח מאוד, אבל אם אתה בסה"כ רוצה IP אמריקאי, זה מציק.
האם יש פיתרון VPN ללא הצפנה?
מנסיוני, יש הבדל של שמיים וארץ בין הביצועים בבוקר לבין הביצועים בשעות הערב (כשהחיבור לחו"ל מועמסים מאוד), ואז דווקא VPN האיט אותי מאוד.
בהחלט כיף לא נורמלי כמויות החומר שם, כולל סדרות שלמות, ועוד.
אם אתם מפתחים קליינט ל-HULU צריך לזכור כמה דברים:
1. כדאי שיהיה לכל קופסא עם אופציה כזו תוכנה של VPN מובנית...
2. אתה חייב להיראות ל-HULU בדיוק כמו דפדפן (FIREFOX לרוב) רגיל אחרת הם יתעצבנו (והם מתעצבנים מאוד מהר).
לא הבנתי את הקשר ל-VPS?
במה יעזור לך VPS (חוץ מליצור לעצמך שרת VPN משל עצמך)?
הבעיה עם שירותי VPN זה בעיקר ה-OVERHEAD של ההצפנה. כשצריך VPN עם הצפנה זה נוח מאוד, אבל אם אתה בסה"כ רוצה IP אמריקאי, זה מציק.
האם יש פיתרון VPN ללא הצפנה?
מנסיוני, יש הבדל של שמיים וארץ בין הביצועים בבוקר לבין הביצועים בשעות הערב (כשהחיבור לחו"ל מועמסים מאוד), ואז דווקא VPN האיט אותי מאוד.
בהחלט כיף לא נורמלי כמויות החומר שם, כולל סדרות שלמות, ועוד.
אם אתם מפתחים קליינט ל-HULU צריך לזכור כמה דברים:
2. אתה חייב להיראות ל-HULU בדיוק כמו דפדפן (FIREFOX לרוב) רגיל אחרת הם יתעצבנו (והם מתעצבנים מאוד מהר).
עפר.
ל-VPS יש מבחינתי הרבה מאוד יתרונות, במיוחד הדינאמיות והגמישות של פתרון כזה, אשר מאפשרים לי להינות ממגוון רחב מאוד של שירותים ורמה אחרת לגמרי של אינטגרציה.
ה-VPN שאני רכשתי מאפשר עבודה בכמה רמות שונות של הצפנה, ובכל מקרה, אני לא הרגשתי בעייתיות עם התקורה של ההצפנה. גם לא הרגשתי בעית ביצועים (צפיתי אתמול החל משש בערב ועד לאיזור 11 בלילה לסירוגין).
2. ידוע ופתור כבר (אגב, אני לא נראה כמו firefrox אלא כמו chrome - מבוסס webkit).
כמות התכנים והעושר שיש שם פשוט אינסופי. אחרי התנסות עם הולו, ה-VOD של הוט ויס נראים כמו איזה משחק ילדים.
ל-VPS יש מבחינתי הרבה מאוד יתרונות, במיוחד הדינאמיות והגמישות של פתרון כזה, אשר מאפשרים לי להינות ממגוון רחב מאוד של שירותים ורמה אחרת לגמרי של אינטגרציה.
ה-VPN שאני רכשתי מאפשר עבודה בכמה רמות שונות של הצפנה, ובכל מקרה, אני לא הרגשתי בעייתיות עם התקורה של ההצפנה. גם לא הרגשתי בעית ביצועים (צפיתי אתמול החל משש בערב ועד לאיזור 11 בלילה לסירוגין).
1. אחד הייתרונות של VPS, מבחינתי, זה החסכון בצורך של VPN לכל קופסא.אם אתם מפתחים קליינט ל-HULU צריך לזכור כמה דברים:
2. אתה חייב להיראות ל-HULU בדיוק כמו דפדפן (FIREFOX לרוב) רגיל אחרת הם יתעצבנו (והם מתעצבנים מאוד מהר)....
2. ידוע ופתור כבר (אגב, אני לא נראה כמו firefrox אלא כמו chrome - מבוסס webkit).
כמות התכנים והעושר שיש שם פשוט אינסופי. אחרי התנסות עם הולו, ה-VOD של הוט ויס נראים כמו איזה משחק ילדים.
tur, וכל מי ששאל לגבי השירות ואיך בדיוק זה נעשה.
העסק עדיין לא מטוגרץ בצורה חלקה לגמרי (הוא לא רחוק משם) כאשר אני אהיה סגור על השיטה הטובה ביותר (לפחות בעיני) אני אתן יותר פירוט.
tur, אם אתה רוצה להוסיף כפתור HULU ל-myth שלך, אני יכול להציע לך פתרון quick and dirty:
1. רכוש חבילת VPN אמריקאי (למשל alwaysvpn או hotspotvpn, יש מליונים כאלה).
2. תוריד את huludesktop ותתקין אותו.
3. תיצור לעצמך סקריפט שמתחבר ל-VPN ומריץ את huludesktop.
4. תוסיף כפתור HULU לתפריט ב-myth, אשר יריץ את הסקריפט של סעיף 3.
כמו שאמרתי - זה עדיין לא נקי, אבל זה בהחלט לא רחוק משם.
תמיד אומרים שדברים טובים נולדים מתוך צורך. ובכן, אני הבנתי שאני משלם ליס לא מעט כסף בחודש בעיקר (או למעשה אך ורק) בשביל ערוצי הסדרות שלהם. מכיוון שאני לא מוכן להתעסק עם הורדות קבצים (לא מבחינת התעסקות שוטפת, ולא מבחינת מצפון) החלטתי לבדוק איך אני יכול לצרוך תכנים חוקיים בקלות לטלוויזיה שלי - שלא דרך יס, כאשר הדרישות שלי הן:
1. אין התעסקות שוטפת כלל.
2. לא צריך להתעדכן מי משדר מה מתי.
3. שירות חוקי.
4. שיהיה יותר זול מיס.
5. שיהיה יותר פשוט להפעלה מיס.
כרגע נראה לי שבעלות של כמה עשרות שקלים לחודש - אני עומד בכל הנ"ל.
העסק עדיין לא מטוגרץ בצורה חלקה לגמרי (הוא לא רחוק משם) כאשר אני אהיה סגור על השיטה הטובה ביותר (לפחות בעיני) אני אתן יותר פירוט.
tur, אם אתה רוצה להוסיף כפתור HULU ל-myth שלך, אני יכול להציע לך פתרון quick and dirty:
1. רכוש חבילת VPN אמריקאי (למשל alwaysvpn או hotspotvpn, יש מליונים כאלה).
2. תוריד את huludesktop ותתקין אותו.
3. תיצור לעצמך סקריפט שמתחבר ל-VPN ומריץ את huludesktop.
4. תוסיף כפתור HULU לתפריט ב-myth, אשר יריץ את הסקריפט של סעיף 3.
כמו שאמרתי - זה עדיין לא נקי, אבל זה בהחלט לא רחוק משם.
תמיד אומרים שדברים טובים נולדים מתוך צורך. ובכן, אני הבנתי שאני משלם ליס לא מעט כסף בחודש בעיקר (או למעשה אך ורק) בשביל ערוצי הסדרות שלהם. מכיוון שאני לא מוכן להתעסק עם הורדות קבצים (לא מבחינת התעסקות שוטפת, ולא מבחינת מצפון) החלטתי לבדוק איך אני יכול לצרוך תכנים חוקיים בקלות לטלוויזיה שלי - שלא דרך יס, כאשר הדרישות שלי הן:
1. אין התעסקות שוטפת כלל.
2. לא צריך להתעדכן מי משדר מה מתי.
3. שירות חוקי.
4. שיהיה יותר זול מיס.
5. שיהיה יותר פשוט להפעלה מיס.
כרגע נראה לי שבעלות של כמה עשרות שקלים לחודש - אני עומד בכל הנ"ל.
- oferlaor
- מנהל

kalinium,
אני מקבל חינם שירות VPN כחלק מהחבילה של שירות GIGANEWS PREMIUM. למשתמש שצריך רק את זה אפשר לרכוש את השירות לרוב בעלות של כ-10$-15$ לחודש לכל היותר.
ברגע שיש לך את השירות, ואם אתה משתמש (ולזכרוני אתה משתמש) ב-WINDOWS, אז אתה לא צריך שום דבר יותר בשביל לקבל HULU ב-BOXEE או בכל תוכנה אחרת כולל כל התכנים כולם.
להקים VPN לוקח בסביבות שתי דקות ומאותו רגע, יש לך כתובת IP אמריקאית לכל דבר. פתח את HULU מדפדפן או מ-BOXEE ותקבל את כל התכנים שהאמריקאים מקבלים. אחותי עושה זאת (קשה לה הניתוק מ-HULU אחרי שהיא ובעלה חזרו ארצה לאחר כמה שנים בארה"ב) וגם אני עושה זאת אם אני צריך להשלים תכנים.
קופסאות חיצוניות עדיין לא עושות PPTP או L2TP (למרות שטכנית זה קל מאוד), להערכתי (גם אמרתי את זה לאנשי BOXEE כבר) ה-BOXEE BOX יכלול את הפיצ'ר הזה שהוספתו לוקחת דקות למי שיש לו LINUX.
לצערי אני לא מכיר TUNNELED VPN בקופסאות דרך ראוטר (אחלה פיצ'ר שחסר בראוטרים), אבל תאורטית גם זה יגיע.
כך שבינתיים צריך מחשב (קרי: מק מיני או PC) בשביל לקבל את השירות הזה. גם בלינוקס זה קלי קלות.
אני מקבל חינם שירות VPN כחלק מהחבילה של שירות GIGANEWS PREMIUM. למשתמש שצריך רק את זה אפשר לרכוש את השירות לרוב בעלות של כ-10$-15$ לחודש לכל היותר.
ברגע שיש לך את השירות, ואם אתה משתמש (ולזכרוני אתה משתמש) ב-WINDOWS, אז אתה לא צריך שום דבר יותר בשביל לקבל HULU ב-BOXEE או בכל תוכנה אחרת כולל כל התכנים כולם.
להקים VPN לוקח בסביבות שתי דקות ומאותו רגע, יש לך כתובת IP אמריקאית לכל דבר. פתח את HULU מדפדפן או מ-BOXEE ותקבל את כל התכנים שהאמריקאים מקבלים. אחותי עושה זאת (קשה לה הניתוק מ-HULU אחרי שהיא ובעלה חזרו ארצה לאחר כמה שנים בארה"ב) וגם אני עושה זאת אם אני צריך להשלים תכנים.
קופסאות חיצוניות עדיין לא עושות PPTP או L2TP (למרות שטכנית זה קל מאוד), להערכתי (גם אמרתי את זה לאנשי BOXEE כבר) ה-BOXEE BOX יכלול את הפיצ'ר הזה שהוספתו לוקחת דקות למי שיש לו LINUX.
לצערי אני לא מכיר TUNNELED VPN בקופסאות דרך ראוטר (אחלה פיצ'ר שחסר בראוטרים), אבל תאורטית גם זה יגיע.
כך שבינתיים צריך מחשב (קרי: מק מיני או PC) בשביל לקבל את השירות הזה. גם בלינוקס זה קלי קלות.
אני לא מכיר ולא בדקתי את שירות ה-VPN של גיגהניוז. אני יכול להגיד שבסקירה וקריאה בפורומים כאלה ואחרים לגבי איכויות של שירותי VPN הם לא היו בולטים בראש הרשימה. זה מתחבר לי גם לזה שעופר חווה ירידה בביצועים עקב הצפנה וקיטועים בזמנים שונים.
באופן אישי אני יכול להמליץ על alwaysvpn.
באופן אישי אני יכול להמליץ על alwaysvpn.
- oferlaor
- מנהל

אגב, לא בטוח שהאיטיות נוצרה בגלל ה-VPN, יש לי המון בעיות מהירות כיום והכל מתנקז לבעיות ב-PPTP ו-L2TP.
יתכן מאוד שבעיות המהירות שלי קשורות לראוטר ו/או לנטוויז'ן.
לשירות, אגב, קוראים VYPRVPN
יתכן מאוד שבעיות המהירות שלי קשורות לראוטר ו/או לנטוויז'ן.
לשירות, אגב, קוראים VYPRVPN
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תודה על האינפורמציה 
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
רן תודה על המידע
מה המפרט אצלך שמריץ את ה MYTH עם הסדרות של HULU?
מה המפרט אצלך שמריץ את ה MYTH עם הסדרות של HULU?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר