כבל נחושת מול כבל כסף -כבל רמקולים
כבל מכסף בד"כ ולמעט כבלים של VDH נותן סאונד יותר מהיר ודינמי מכבל נחושת. במקרה של VDH משלבים את הכסף עם מעטפת של פחם אשר מרככת את הצליל ונותן לו אופי יותר נעים אך במערכות שחסרה להם בהירות השילוב עם הכבלים האלה מביא לתוצאות לא טובות.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כל מקרה לגופו, אבל בדר"כ:
אם גוון הצליל של הרמקולים שלך הוא "Dark" והטוויטר שלהם לא צרחני - זה הכבל בשבילך.
אם גוון הצליל של הרמקולים שלך הוא "בהיר" ו/או הטוויטר שלהם צרחני - מתכון בדוק לקקפוניה ואל תעיז לנסות לשמוע את החצוצרה של לואי ארמסטרונג.
אם גוון הצליל של הרמקולים שלך הוא "Dark" והטוויטר שלהם לא צרחני - זה הכבל בשבילך.
אם גוון הצליל של הרמקולים שלך הוא "בהיר" ו/או הטוויטר שלהם צרחני - מתכון בדוק לקקפוניה ואל תעיז לנסות לשמוע את החצוצרה של לואי ארמסטרונג.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
Booboo כתב:כל מקרה לגופו, אבל בדר"כ:
אם גוון הצליל של הרמקולים שלך הוא "בהיר" ו/או הטוויטר שלהם צרחני - מתכון בדוק לקקפוניה ואל תעיז לנסות לשמוע את החצוצרה של לואי ארמסטרונג....
חוץ מהכבלים של VDH
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לא הבנתי...zeev78 כתב:Booboo כתב:כל מקרה לגופו, אבל בדר"כ:
אם גוון הצליל של הרמקולים שלך הוא "בהיר" ו/או הטוויטר שלהם צרחני - מתכון בדוק לקקפוניה ואל תעיז לנסות לשמוע את החצוצרה של לואי ארמסטרונג....
חוץ מהכבלים של VDH...
הכבלי רמקול מכסף של VDH שבדקתי אצלי בבית היו מצויינים והתאימו מאוד לרמקולים שלי (Acoustic Zen) שממש לא "בהירים" ויש להם טוויטר ריבון.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
רגע.... לפני שאתה קופץ, איזה מגבר ומקור יש לךBooboo כתב:לא הבנתי...zeev78 כתב:Booboo כתב:כל מקרה לגופו, אבל בדר"כ:
חוץ מהכבלים של VDH...
הכבלי רמקול מכסף של VDH שבדקתי אצלי בבית היו מצויינים והתאימו מאוד לרמקולים שלי (Acoustic Zen) שממש לא "בהירים" ויש להם טוויטר ריבון....
גם אני עם אותם רמקולים, וגם אני החלפתי לכסף ואכן "פתח" את הרמקולים קצת יותרAmir27 כתב:כבל כסף בדרכ' פותח יותר את הרמקולים, מעביר את הגבוהים טוב יותר. יש לי רמקולים מאד סגורים B&W 601 אנגליים שהמעבר מכבל נחושת לכסף נתן צליל פתוח יותר ובסה"כ אני די מרוצה. תלןי מאד ברמקולים שלך....