שאלה חשובה לגבי קניית סנטר, דחוף!
הוצע לי בסביב ה-500 שקלים סנטרים,
1) MISSION 77C, דגם ישן במחיר ומצב מעולהה, כחדש עם אחריות, נשמע יותר טוב באוזניים שלי לסרטים/מוזיקה קצת פחות.
2) CERWIN VEGA CC250, סנטר פחות מרשים חיצונית ומבחינת כמות האלמנטים, עולה גבוה במוזיקה וסרטים/ לפעמים קצת צורם, גם הוא במצב חדש, עשוי קצת עקום בטוויטר עם אחריות..מה שנוגע לדגם זה שהוא לא ישן כמו המישון.
השאלה כבר ברורה, מה יותר כדאי, או בכלל המלצות על סנטרים אחרים במחירי העד 600 שקלים בלבד.
בגדול אני אחד של באסים יותר, וטוויטרים איכותיים הם גם מצרך חובה. הבנתי שהדנים הם שבאמצע. למרות שהסנטר של מישון בעל 3 הטוויטרים עשה עבודה מצויינת בגבוהים.
חוות דעת יתקבלו בברכה..
1) MISSION 77C, דגם ישן במחיר ומצב מעולהה, כחדש עם אחריות, נשמע יותר טוב באוזניים שלי לסרטים/מוזיקה קצת פחות.
2) CERWIN VEGA CC250, סנטר פחות מרשים חיצונית ומבחינת כמות האלמנטים, עולה גבוה במוזיקה וסרטים/ לפעמים קצת צורם, גם הוא במצב חדש, עשוי קצת עקום בטוויטר עם אחריות..מה שנוגע לדגם זה שהוא לא ישן כמו המישון.
השאלה כבר ברורה, מה יותר כדאי, או בכלל המלצות על סנטרים אחרים במחירי העד 600 שקלים בלבד.
בגדול אני אחד של באסים יותר, וטוויטרים איכותיים הם גם מצרך חובה. הבנתי שהדנים הם שבאמצע. למרות שהסנטר של מישון בעל 3 הטוויטרים עשה עבודה מצויינת בגבוהים.
חוות דעת יתקבלו בברכה..
וואלה, שווה לי לרכוש אותם במחיר הנ"ל כשהם במצב מעולה ועברו איזה 6/7 שנים ברוטו.. ,אך עם אחריות? - מכוון לזאב..
בנוגע לשאלתך זאב.. קצת אי הבנה.. כרגע יש לי פירלס קדמיים ואחוריים של אייוואה.. אני משלים קודם מה שחסר.. סנטר , אח"כ סאב.
כשיתחיל לנוע כסף בבנק אשקיע בקדמיים של מישון/פולק/אירופאי בקיצור.. אבל נוטה למישון, וגם אחוריים.
=]
בנוגע לשאלתך זאב.. קצת אי הבנה.. כרגע יש לי פירלס קדמיים ואחוריים של אייוואה.. אני משלים קודם מה שחסר.. סנטר , אח"כ סאב.
כשיתחיל לנוע כסף בבנק אשקיע בקדמיים של מישון/פולק/אירופאי בקיצור.. אבל נוטה למישון, וגם אחוריים.
=]
הרמקולים שלך לא שווים הרבה ואני ממליץ לך לשקול לשדרג אותם, תחסוך עוד כסף ותקנה סט טוב. אם את מעוניין רק בסנטר אז הMISSION הכי טוב לדעתי, חבל רק שהוא יגנוב את ה"הצגה" וידגיש את החיסרונות של שאר רכיבי המערכת.
זאב, ידידי, שוב לא הבנת, כרגע זה המצב הנתון..
אני אתקדם עם סנטר.. כן.. אין מה לעשות, כשאין כסף..
יותר מאוחר, עוד חודש/חודשיים אקנה קדמיים ואחוריים במכה או לחוד.. שיתאימו לבס האנגלי.. והכל, יש?!
כאילו אם זה מה שהבנת ולמרות הכל אתה אומר לי להמתין, זה משהו אחר ואיני מבין למה.. אני רק יפסיד זמן בכך שלא אהנה מהרסיבר עד הגיוס לצבא
יותר מאוחר, עוד חודש/חודשיים אקנה קדמיים ואחוריים במכה או לחוד.. שיתאימו לבס האנגלי.. והכל, יש?!
כאילו אם זה מה שהבנת ולמרות הכל אתה אומר לי להמתין, זה משהו אחר ואיני מבין למה.. אני רק יפסיד זמן בכך שלא אהנה מהרסיבר עד הגיוס לצבא
הפילוסופיה שלי בחיים היא שאתה עושה משהו, תעשה אותו כמו שצריך או אל תעשה אותו בכלל ובגלל זה המלצתי לך לחכות קצת, לחסוך עוד כסף ולהנות אחר כך יותר ממה שתהנה עכשיו. כרגע יש לך רמקולים פשוטים מאוד וחבל להשקיע כסף על משהו שאחר כך לא יהיה מוצלח.FULLAUDIO כתב:זאב, ידידי, שוב לא הבנת, כרגע זה המצב הנתון..
כאילו אם זה מה שהבנת ולמרות הכל אתה אומר לי להמתין, זה משהו אחר ואיני מבין למה.. אני רק יפסיד זמן בכך שלא אהנה מהרסיבר עד הגיוס לצבא...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני עם זאב.
הסבירות שתהנה מסנטר שיתגבר על הקדמיים שלך נמוכה יחסית.
הצליל שלו יאפיל עליהם, אם תהיה תנועה חזיתית כלשהי לרוחב (סאונד שמתחיל בימין ועובר לשמאל) אתה תרגיש את השינוי - ולדעתי, אתה לא תהנה מכך.
אם אתה יכול להשקיע בזוג קדמיים רציניים יותר, אני בדיעה שתתחיל משם - הסנטר פחות משמעותי (במיוחד בחדר קטן, שם הרמקולים הקדמיים יכולים להיות קרובים יותר ולפצות על חסרונו).
הצליל שלו יאפיל עליהם, אם תהיה תנועה חזיתית כלשהי לרוחב (סאונד שמתחיל בימין ועובר לשמאל) אתה תרגיש את השינוי - ולדעתי, אתה לא תהנה מכך.
אם אתה יכול להשקיע בזוג קדמיים רציניים יותר, אני בדיעה שתתחיל משם - הסנטר פחות משמעותי (במיוחד בחדר קטן, שם הרמקולים הקדמיים יכולים להיות קרובים יותר ולפצות על חסרונו).
uriler כתב:אני עם זאב.
אם אתה יכול להשקיע בזוג קדמיים רציניים יותר, אני בדיעה שתתחיל משם - הסנטר פחות משמעותי (במיוחד בחדר קטן, שם הרמקולים הקדמיים יכולים להיות קרובים יותר ולפצות על חסרונו)....
גם אני בדיעה הנ"ל.
ארז
אז זהו, שאני לא יכול.. קדמיים איכותיים, שכבר נשאל על כיוון כזה.. זה 1500-1700 ש"ח מתצוגה/יד שניה+אחריות.. משהו שאני לא יכול להוציא כרגע.
אז לפי איך שאתם מייעצים, אני אמור להישאר עם הפירלס שלי והאיוואה ולא להנות מכלום. כמו שנאמר.. לא מעוקצך ולא מדובשך.
אני דווקא חושב, שאם אקנה את הסנטר, תהיה לי מערכת "מושלמת" כמו שאתם אומרים, אבל זו כבר התחלה..
לאחר מכן אקנה קדמיים/אחוריים/סאב.. לפי הסדר<<
תאמרו לי אם דעתכם השתנתה..
אז לפי איך שאתם מייעצים, אני אמור להישאר עם הפירלס שלי והאיוואה ולא להנות מכלום. כמו שנאמר.. לא מעוקצך ולא מדובשך.
אני דווקא חושב, שאם אקנה את הסנטר, תהיה לי מערכת "מושלמת" כמו שאתם אומרים, אבל זו כבר התחלה..
לאחר מכן אקנה קדמיים/אחוריים/סאב.. לפי הסדר<<
תאמרו לי אם דעתכם השתנתה..
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני קניתי קדמיים רצפתיים ביד שנייה ב 800 ש"ח.
רמקולים מדגם שלא מיוצר יותר, מצוינים, במצב מעולה -Tannoy Mercury m4.
אם מחכים ומחפשים בסבלנות - בהחלט אפשר למצוא מציאות.
מעבר לזה - למה רק רצפתיים - אמרת שמדובר בחדר קטן, לא?
רמקולים מדגם שלא מיוצר יותר, מצוינים, במצב מעולה -Tannoy Mercury m4.
אם מחכים ומחפשים בסבלנות - בהחלט אפשר למצוא מציאות.
מעבר לזה - למה רק רצפתיים - אמרת שמדובר בחדר קטן, לא?
אם זה עדיין לא נמכר, שווה לך לשמוע אותם:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32099
וגם אלה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32096
ארז
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32099
וגם אלה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32096
ארז