האם יש שטיפת מסך לפנסוניק X10?
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
איך נצרבה?lalzar כתב:נצרבה לי תמונה על המסך
ניתקתי את המסך מהחשמל ל- 10 שעות והצריבה עדיין לא עברה
מה עושים?...
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
Re: לדעתי אין שטיפה לבנה בX10
Netstat כתב:השטיפה היתה משהו שמקובל במסכי פלזמה ולא בטלויזיות פלאזמה ....
פותח הדיון,
הוצאת המסך מהחשמל לא קשורה בכלל. האם אין למסך שום תבנית להרצה נגד צריבות/צבירות ?
אם לא, אפשרי באמת לנסות להריץ פשוט מסך לבן ולבדוק כל כמה זמן אם חל שיפור או לא..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מסך פלאזמה לפחות של פנסוניק יועד
בחול לשוק התעשייתי ושימשו כמסכים מקצועיים לתערוכות ,תצוגות ,בתי חולים וארוח,אך בארץ שווק גם לשוק הבייתי,מסכים אלו באו בד"כ עם רמקולים בנפרד מהמסך ועם מודולים (כרטיסי הרחבה) שהיה ניתן להוסיף או לשנות בהתאם לצרכי המשתמש,וללא טיונר .
טלויזית פלאזמה מגיעה עם סט חיבורים מובנה ולא ניתן לשינוי/הרחבה רמקולים וטיונר מובנה כחלק בלתי נפרד מהמסך .
לגבי הצריבה ,המסכים המודרניים כבר מכילים מנגנונים שמנסים להגן על המסך מצריבה (בפנסוניק זה נקרא WOBBLING-מנגנון שמזיז פיקסל פיקסל מבלי שעין המשתמש תשים לב) ,מעבר לזה לא מומלץ על תמונות סטטיות לאורך זמן רב (לדוגמה בשימוש בPC) . תחבר את המסך חזרה תמשיך להשתמש בו רגיל ,ותראה שה"צריבה" תעלם לך ,עניין של יום יומיים שימוש .
טלויזית פלאזמה מגיעה עם סט חיבורים מובנה ולא ניתן לשינוי/הרחבה רמקולים וטיונר מובנה כחלק בלתי נפרד מהמסך .
לגבי הצריבה ,המסכים המודרניים כבר מכילים מנגנונים שמנסים להגן על המסך מצריבה (בפנסוניק זה נקרא WOBBLING-מנגנון שמזיז פיקסל פיקסל מבלי שעין המשתמש תשים לב) ,מעבר לזה לא מומלץ על תמונות סטטיות לאורך זמן רב (לדוגמה בשימוש בPC) . תחבר את המסך חזרה תמשיך להשתמש בו רגיל ,ותראה שה"צריבה" תעלם לך ,עניין של יום יומיים שימוש .
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אהה או קיי, הבנתי..
אני מכיר את מה שהסברת, פשוט לא קשרתי בין מה שרשמת לזה. אני מכיר את המונח "מוניטור" ומשום מה לא קשרתי את זה ל - מסך מול טלויזיה..
MY BAD.
אני מכיר את מה שהסברת, פשוט לא קשרתי בין מה שרשמת לזה. אני מכיר את המונח "מוניטור" ומשום מה לא קשרתי את זה ל - מסך מול טלויזיה..
MY BAD.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
Re: מסך פלאזמה לפחות של פנסוניק יועד
צודק היום באמת נראה כאילו הצריבה נחלשה.Netstat כתב:בחול לשוק התעשייתי ושימשו כמסכים מקצועיים לתערוכות ,תצוגות ,בתי חולים וארוח,אך בארץ שווק גם לשוק הבייתי,מסכים אלו באו בד"כ עם רמקולים בנפרד מהמסך ועם מודולים (כרטיסי הרחבה) שהיה ניתן להוסיף או לשנות בהתאם לצרכי המשתמש,וללא טיונר .
לגבי הצריבה ,המסכים המודרניים כבר מכילים מנגנונים שמנסים להגן על המסך מצריבה (בפנסוניק זה נקרא WOBBLING-מנגנון שמזיז פיקסל פיקסל מבלי שעין המשתמש תשים לב) ,מעבר לזה לא מומלץ על תמונות סטטיות לאורך זמן רב (לדוגמה בשימוש בPC) . תחבר את המסך חזרה תמשיך להשתמש בו רגיל ,ותראה שה"צריבה" תעלם לך ,עניין של יום יומיים שימוש ....
לגבי המנגנון שציינת WOBBLING לא ידוע לי שקיים מנגנון כזה בפנסוניק שלי