שלום לכולם,
התקנתי WIN7 עם מדיה פורטל האחרון (בטא) ו-SVN מה-24.12.09.
יש לי שתי בעיות:
1. כשאני מפעיל וידאו דרך המדיה פורטל, אז יש לי כתוביות רק בוידאו בפורמט x264 (סיומת MKV), אך אז אני רואה כתוביות בעברית וגם כתוביות בג'יבריש (שאותם אני יכול להוריד ע"י הורדת האופציה של כתוביות עבור הסרט דרך לחצן i בשלט MCE). אני מניח שהכתוביות בעברית הם דרך ffdshow והג'יבריש הוא משהו מובנה של המדיה פורטל, אז:
א. למה אני לא רואה כתוביות עבור וידאו שהוא לא בפורמט x264 (אני יכול לראות את כתוביות הג'יבריש)?
ב. למה כשמשתמשים באופציה המובנת של מדיה פורטל הכתוביות בג'יבריש?
דרך אגב, אם אני צופה בוידאו דרך WMP11 (לא דרך מדיה פורטל), אין לי את הבעיות הנ"ל.
2. אני לא יכול לצפות בסרטים בפורמט DIVX (סיומת AVI) בכלל (לא דרך מדיה פורטל ולא דרך WMP11).
התקנתי codecs לפי ההוראות של staticx (חבילת קודקים של shark007), אני מניח שאם אתקין חבילת קודקים של k-lite או משהו כזה, אז בעייה 2 השנייה תעלם, למרות שאז אני אקבל את כל הזבל שהם דוחפים בחבילה.
בתודה מראש
בעיית כתוביות במדיה פורטל
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
1א. כיוון שגם מקודדי MPC וגם מקודדי FFDSHOW , אינם מוגדרים לטפל ב XVID. אתה צריך לשנות את זה בהגדרות של המקודדים עצמם.
1ב. כי אתה צריך להגדיר תחת VIDEO ב CONFIGURATION יש לך SUBTITLES , שם להגדיר CHARSET ו HEBREW.
2. ראה 1א
אל תתקין חבילות אחרות.
אם אתה רוצה להשתמש רק במקודד FFDSHOW, אז תבטל את אפשרויות הכתובית של מדיה פורטל (ראה 1ב)
בשביל AVI תסמן ב FFDSHOW VIDEO CONFIGURATION תחת XVID במקום DISABLES ל LIBAVCODEC
בהצלחה
1ב. כי אתה צריך להגדיר תחת VIDEO ב CONFIGURATION יש לך SUBTITLES , שם להגדיר CHARSET ו HEBREW.
2. ראה 1א
אל תתקין חבילות אחרות.
אם אתה רוצה להשתמש רק במקודד FFDSHOW, אז תבטל את אפשרויות הכתובית של מדיה פורטל (ראה 1ב)
בשביל AVI תסמן ב FFDSHOW VIDEO CONFIGURATION תחת XVID במקום DISABLES ל LIBAVCODEC
בהצלחה
תודה על התגובה אבל לצערי ב-video configuration (ב-ffdshow) ה-charset כבר מכוון ל-hebrew וב-codecs ה-xvid כבר מכוון ל-libavcodec, ועדיין אינני יכול לצפות בסרטי xvid בכלל (מקבל error גם במדיה פורטל וגם ב-WMP11) ועדיין אין לי כתוביות בכל מה שהוא לא mkv.