ספק כוח ל-dac + מגבר אוזניות קומפקטי

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
oav פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום. אני קורא על ה- DAC + מגבר אוזניות הזה
http://www.audiophileproducts.com/fubar4plus
שהוא יכול לקבל את אספקת הכוח שלו משנאי פשוט, אבל שמומלץ לחבר לו ספק כוח רציני יותר ויקר:
http://www.audiophileproducts.com/supplier

האם יש בארץ ספקי כוח דומים, זולים יותר מן המקורי, ובכל זאת טובים יותר מן הפשוטים שנמכרים בחנויות חשמל? היכן מוצאים כאלה?

עד כמה יהיה ההבדל מורגש, לדעתכם, בין האזנה למגבר כזה, עם אוזניות טובות, בין שימוש בשנאי פשוט לבין שימוש בשנאי של היצרן?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תגדיר "אוזניות טובות"?

לא יצא לי לשמוע את ה IV, אבל III מצוין, גם עם שנאי סביר (לא הזול ביותר, אבל גם לא להשתגע).

oav פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה. אני עוד לא יודע בדיוק לגבי האוזניות. השאלה המרכזית כרגע היא לגבי השנאי. אין לי שום ניסיון בהבדל שיכולים לעשות שנאים שונים. והיכן בכלל קונים שנאי 'סביר'?
uriler כתב:תגדיר "אוזניות טובות"?

לא יצא לי לשמוע את ה IV, אבל III מצוין, גם עם שנאי סביר (לא הזול ביותר, אבל גם לא להשתגע).
...

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #4 

יש לי ספק 24וולט איכותי שבניתי (Sigma11 של amb). הוא רץ ופועל כבר, ויש לי שם רק עבודה קוסמטית לפני שהוא מוכן סופית. אתה מוזמן לקפוץ איתו אליי ולבדוק מכשיר אחד מול השני מה ההבדלים אם יש כאלה.

מעבר לזה, ספק 24וולט פשוט אפשר לבנות בגרושים לבד. החלק היקר יותר שם הוא בדר"כ השנאי והקופסא. אבל אם יש לך בבית משהו אחר שמספק קצת מעל 24וולט אפשר להשתמש בו ופשוט למקם אחריו מייצב בסיסי.

oav פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה רבה אנטולי. אני מעריך את הנדיבות.

בשלב זה אני פשוט מנסה להבין את החשיבות של ספק הכוח במערכת כזאת ואת האפשרויות העומדות בפני. בינתיים המכשיר הזה או אחר לא נמצאים אצלי, כך שאין לי מה לבדוק, ולצערי, אני לא מתמצא באלקטרוניקה ולא יודע איך לתרגם את הצעתך הטכנית למשהו מעשי שאני יכול לעשות.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #6 

אם תצטרך ספק טוב לצורך הבדיקות אתה מוזמן לקפוץ עם המכשיר. אם תצטרך קצת עזרה בלבנות משהו בסיסי אשמח לעזור גם כן.

oav פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

anatoli15 כתב:אם תצטרך ספק טוב לצורך הבדיקות אתה מוזמן לקפוץ עם המכשיר. אם תצטרך קצת עזרה בלבנות משהו בסיסי אשמח לעזור גם כן.
...
הרבה תודה!

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”