מישהו פה קונה מוצרי אלקטרוניקה באמזון?
-
biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ערב טוב
הבטתי באתר אמזון ועושה רושם שאמזון US מוכנים לשלוח (ישירות) לארץ רק ספרים, דיסקים וספרים אלקטרונים. באזמון UK המצב אינו לחלוטין ברור, אבל אני נוטה לחשוד שהינו דומה.
בנוסף לכך גיגלתי בנושא וראיתי כמה כתבות (רובן מראשית העשור) הדנות בכך שאמזון הפסיקו למכור לארץ.
האם אני טועה וניתן לקנות אצלם גם מוצרים אחרים (כגון אלקטרוניקה) או שאין כך הדבר ואם כבר ניתן לקנות אצלם רק עם כתובת מקומית (ארה"ב למשל)?
תודה מראש על ההתייחסות והתשובות
הבטתי באתר אמזון ועושה רושם שאמזון US מוכנים לשלוח (ישירות) לארץ רק ספרים, דיסקים וספרים אלקטרונים. באזמון UK המצב אינו לחלוטין ברור, אבל אני נוטה לחשוד שהינו דומה.
בנוסף לכך גיגלתי בנושא וראיתי כמה כתבות (רובן מראשית העשור) הדנות בכך שאמזון הפסיקו למכור לארץ.
האם אני טועה וניתן לקנות אצלם גם מוצרים אחרים (כגון אלקטרוניקה) או שאין כך הדבר ואם כבר ניתן לקנות אצלם רק עם כתובת מקומית (ארה"ב למשל)?
תודה מראש על ההתייחסות והתשובות
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לאמזון ארה"ב (לא בטוח לגבי UK) יש הסכם עם המכס הישראלי.
כדי להקל על הקניות והמשלוחים ולהוזיל עלויות, הם שולחים לארץ רק מוצרי דפוס ומדיה אלקטרונית (ספרים, עיתונים, דיסקים, סרטים וכו').
אתה יכול לקנות מוצר אלקטרוני באמצעות שירות שילוח כמו Mustop (שמשתפים פעולה עם onestopus), אבל אז תצטרך לשלם מכס לפי עלות החבילה + המשלוח.
כדי להקל על הקניות והמשלוחים ולהוזיל עלויות, הם שולחים לארץ רק מוצרי דפוס ומדיה אלקטרונית (ספרים, עיתונים, דיסקים, סרטים וכו').
אתה יכול לקנות מוצר אלקטרוני באמצעות שירות שילוח כמו Mustop (שמשתפים פעולה עם onestopus), אבל אז תצטרך לשלם מכס לפי עלות החבילה + המשלוח.
-
biss
- חבר ותיק

תודה על התוספת, שבלול.
אכן שווה להוביל דרך השירותים האלה רק במקרים די מסוימים (אם כי נראה שההובלה של ushops של דרך הים זולה יותר
http://www.ushops.co.il/finalprice.aspx
ואכן כן. מאמזון לא, ונראה שגם טלפון אלחוטי מחו"ל דרך האינטרנט לא ממש. אם בכלל אז רק בהובלה ישירה. והיות והפעם הקרובה הידועה לי לא צפויה להיות בקרוב, כנראה נותר לי רק לקנות במחירים המופקעים בארץ.
אכן שווה להוביל דרך השירותים האלה רק במקרים די מסוימים (אם כי נראה שההובלה של ushops של דרך הים זולה יותר
http://www.ushops.co.il/finalprice.aspx
ואכן כן. מאמזון לא, ונראה שגם טלפון אלחוטי מחו"ל דרך האינטרנט לא ממש. אם בכלל אז רק בהובלה ישירה. והיות והפעם הקרובה הידועה לי לא צפויה להיות בקרוב, כנראה נותר לי רק לקנות במחירים המופקעים בארץ.
אני הזמנתי בעבר מוצרי חשמל מאמזון דרך ezbuyus.co.ilbiss כתב:ערב טוב
תודה מראש על ההתייחסות והתשובות...
זה היה די מזמן, אבל הייתי מאוד מרוצה מהשירות שלהם ויש להם יתרון נוסף על MUSTOP (ממה שאני יודע) שהם עושים קונסולידציה של משלוחים ! כלומר אפשר לבקש מהם להמתין לשני משלוחים (אפשר משני ספקים שונים) והם יאחדו למשלוח אחד שישלח לארץ.
יתרון נוסף שהיה בעבר - בגלל שזו חברה אמריקאית (בעלות של ישראלי לשעבר) החיוב עבור המשלוח מבוצע בארה"ב. וכאשר מגיעים המוצרים למכס, הם רואים את החשבוניות המקוריות של המוצרים שאינם כוללים את עלויות השילוח. וזה חסכון נוסף.
יתכן והמשלוח נחשב יקר, אבל בעבור משלוח מהיר של 3-4 ימי עסקים מארה"ב - תאמינו לי שזה מחיר זול ! נסו לחשב מחיר של משלוח ב FDX ו UPS ותבינו
-
biss
- חבר ותיק

מבצעים זה נחמד, רק נותר למצא אותם בזמן (מישהו אמר שירשור המבצעים?)yaronkle כתב:לפעמים יש מבצעים ב- ushops על משלוחים.
ביום העצמאות לפני שנתיים היה משלוח ימי חינם: אני הזמנתי נעליים וחבר בעבודה הזמין את ה- LX70......
http://www.hometheater.co.il/vt73787biss כתב:מבצעים זה נחמד, רק נותר למצא אותם בזמן (מישהו אמר שירשור המבצעים?)yaronkle כתב:לפעמים יש מבצעים ב- ushops על משלוחים.
ביום העצמאות לפני שנתיים היה משלוח ימי חינם: אני הזמנתי נעליים וחבר בעבודה הזמין את ה- LX70.........
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הזכרת את השילוח הימי של ushops - לבעלי סבלנות הוא מומלץ גם כשאין מבצעים, רוב המוצרים עדיין יהיו זולים משמעותית באופן הזה. אני הבאתי רסיבר של סוני בלי שום מבצע ויצא זול מאוד.