8404 מול LG90

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mic100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חשבתי לקנות את ה-8404 (מחליף את הפנסוניק 37) אבל הLG מפתה ביופיה (וגם יקרה ב-3000 ש"ח) מה אתם אומרים?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

לא ברור לי באיזה גדלים מדובר ולא פרטת לגבי שימושים ומרחק צפייה, כך שקשה לעזור..
ובלי קשר - לדעתי יופי של מסך לא מהווה פקטור.
מה שמשנה זה איך רואים בו תכל'ס, מי היבואן וכמה שנות אחריות הוא נותן ומחיר מול תועלת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mic100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

סליחה על חוסר הפירוט. מרחק, כמעט 4 מטרים גודל 42 אינצ'. שימוש עיקרי 80 טלויזה 20% סרטים. הכוונה לא רק ליופי פיזי של המסך אלא גם לכך שLED היא טכנולוגיה מודרנית יותר שמן הסתם תשתלט בשנים הקרובות ובטווח של 4,5 שנים לא בא לי להיום עם מוצר מיושן. מבחינת איכות תמונה שאני ראיתי לא ראיתי פערים מאוד בולטים לכאן או לכאן.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

LED היא לא טכנולוגיה חדשה שהולכת להשתלט על משהו - LED הוא בסה"כ סוג תאורה שונה במסכי LCD.
אין מסכי LED. יש מסכי LCD עם תאורת LED במקום התאורה הפלורסנטית.
וגם בתחום הזה - יש מסכי LED עם תאורת LED מסגרתית שבאה בעיקר בכדי לעזור לעשות את המסך דק יותר (וגם לפעמים עוזרת מעט בגוונים)
וסוג שני זה תאורת LED אחורית עם LOCAL DIMMING שזה מעין מטריצה של נורות מאוחרי הפאנל עם שליטה על כל אזור בנפרד.
(אם מסקרן אותך ללמוד יותר - תרגיש חופשי לחפש מידע כאן באתר וברשת.. לא כל כך בא לי לפרט יותר מזה)

אז אם מבחינת איכות תמונה לא ראית הבדלים לכאן או לכאן - הרווחת. אתה יכול להסתפק גם ב LCD רגילה ולהנות בשקט.
אין לך טעם לקחת מוצר רק בגלל שהוא חדיש יותר. אין לו שום ייתרון מבחינת חיבורים או מבחינת יכולות קליטה , HD וכו'..
חוץ מזה, שגם אם תקנה LED LCD, תמיד ייצאו דגמים חדישים יותר עם פיצ'רים חדשים יותר ועם יכולות מתקדמות יותר (הצגת 3D וכדומה)

לגבי המסכים שציינת -
את ה 8404 אני מכיר והוא לדעתי מסך מעולה מכל הבחינות. יש לך עליו ביקורת כאן באתר - אתה מוזמן לקרוא, ללמוד ולהתרשם.
לגבי ה LG - עדיין לא יצא לי להכיר, אז לא רוצה להעיר סתם לטובה או לרעה.

דבר נוסף,
למרחק הצפייה שציינת הייתי ממליץ בחום לשקול מסך גדול יותר מ 42. הייתי לוקח לפחות 46-47 אם העדפה לאזור ה 50.
זה נראה לך קצת מוזר וגדול, אבל אני יכול להבטיח לך שזה לא.
בנוסף, בדוק פלזמות. לשימושים שציינת פלזמה בהחלט יכולה להיות פתרון טוב יותר.
סתם לדוגמא, לי יש פלזמה PS50B550 שנקתנה החודש. מרחק צפייה דומה לשלך. אני מרוצה ממנה עד הגג. ממליץ לך לבדוק..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”