חיפשתי ולא מצאתי מדריך/מאמר שמסביר ונותן המלצות כיצד לארגן את קבצי הסרטים ושאר המדיות Win 7 media center .
אתמול התקנתי והעברתי מחיצה עם סרטים למחשב החדש. הסרטים מתנגנים אבל זה לא נראה טוב מבחינת חווית משתמש, אין נתונים על סרטים. התקנתי גם את media browser וכן קיבלתי קצת יותר נתונים על הסרטים (אני משוכנע שאפשר לקבל זאת גם ב MC הסטנדרטי), אני לא רואה יתרון גדול על ההתקנה הסטנדרטית.
בקיצור, כיצד לשמור את קבצי המולטימדיה בדיסק בצורה אופטימלית עבור win 7 media center ?
כיצד לארגן את הקבצים ב W7MC
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המדיה סנטר כמעט ואינו משתמש במערכת הקבצים כדי לסווג, למיין ולהציג קבצי מולטימדיה. זה מאוד בולט במוזיקה, קצת פחות בסרטים ובווידאו.
אם חוויית המשתמש חשובה לך אז אפשר לפתוח תחת ספריית My Movies ספריה חדשה לכל סרט, לתת לה שם המתאר את הסרט (הכותרת הרישמית של הסרט עובד לא רע) ובכל ספריה שכזו לשמור את קובץ הסרט וקובץ גרפי קטן בשם folder.jpg שבו תמונה בגודל של 500x350 פיקסלים (כל גודל יעבוד אבל 350x500 נותן תוצאות סבירות מאוד). התמונה יכולה (ורצוי) להיות ה cover art או הפוסטר של הסרט וה מדיה סנטר ישתמש בה כדי להציג את הספריה במקום הצלמית הסטנדרטית והסתמית. זו שיטה מאוד פשוטה כדי ליצור גלריית סרטים תוך שימוש במבנה הקבצים של הדיסק וללא שום תוסף.
אם חוויית המשתמש חשובה לך אז אפשר לפתוח תחת ספריית My Movies ספריה חדשה לכל סרט, לתת לה שם המתאר את הסרט (הכותרת הרישמית של הסרט עובד לא רע) ובכל ספריה שכזו לשמור את קובץ הסרט וקובץ גרפי קטן בשם folder.jpg שבו תמונה בגודל של 500x350 פיקסלים (כל גודל יעבוד אבל 350x500 נותן תוצאות סבירות מאוד). התמונה יכולה (ורצוי) להיות ה cover art או הפוסטר של הסרט וה מדיה סנטר ישתמש בה כדי להציג את הספריה במקום הצלמית הסטנדרטית והסתמית. זו שיטה מאוד פשוטה כדי ליצור גלריית סרטים תוך שימוש במבנה הקבצים של הדיסק וללא שום תוסף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.