בסוף השבוע שעבר סיימתי את Brutal Legend.
רוב הדברים שיש לי לומר על המשחק הם שליליים ובכל זאת לסיכום אני חייב לומר שאני לא מצטער לרגע על הרכישה (ובטח שלא על זמן המשחק).
אין ספק שהמשחק נטול ז'אנר ספציפי וברוב המקרים לא מגיע לרמה של משחקים אחרים בז'אנר מסוים.
הגרפיקה שלו פשטנית מאוד ולא מדגדגת את היכולות של הקונסולות הנוכחיות.בתור משחק פעולה H&S ישנם משחקים הרבה יותר טובים ומגוונים, בתור משחק אסטרטגיה השליטה על הדמויות גרועה ומוגבלת (איפה איחוד מספר יחידות לקבוצה) וחסר מגוון של יחידות. השליטה במכונית בקטעי הנהיגה לא מסעירה וההתנהגות של המכונית בכלל תת רמה. המשימות הצדדיות מהר מאוד חוזרות על עצמן.
אז עדיין איך זה שבסיכום זה עדיין משחק נהדר? ההומור הנהדר והציניות שבמשחק, תשומת הלב לפרטים קטנים, הדמויות שובות הלב במשחק, דיבוב ברמה גבוהה וכל האזכורים לעולם מוסיקת המטאל.
לחובבי מטאל באשר הם זה משחק חובה - אין כמו נסיעה ב DEUCE כשברקע כמה מהשירים הנהדרים שבפסקול (תנסו ללחוץ על ה BOOST תוך כדי Kickstart my Heart למי שזוכר את הקליפ הישן )
שחקנים אחרים שאינם אוהדי Tim Schafer - תורידו את הדמו ותנסו, זה לאו דווקא משחק לכל אחד.
אבל כל מי שבתור נער חיכה ליום ראשון בלילה עם אוזניות בסלון עד שיתחיל Headbanger's ball (מקסימום עם זפזופ קצר ל RTL ) - זה משחק בשבילו.
לסיכום של כל הגיבעץ הזה: טים שייפר - תמות אמן !
(זאת פרפרזה בסך הכל, למר שייפר שלום)