היי מחפש עזרה במציאת אוזניות בלוטות' לאייפוד
היי ראיתי שיש איזה דגם של altec שתהיתי מה הרמה שלו...ובכלל , לא מצאתי יותר מדי...
השאלה היא האם קיימות כאלה אוזניות ברמה טובה בכלל?
אני מדבר על רמת מחיר של עד 700-800 ש"ח...הן מיועדות לאייפוד , למכון כושר ודברים בסגנון...
לשאר הדברים יש לי אוזניות אחרות כמובן...
תודה מראש לעוזרים
השאלה היא האם קיימות כאלה אוזניות ברמה טובה בכלל?
אני מדבר על רמת מחיר של עד 700-800 ש"ח...הן מיועדות לאייפוד , למכון כושר ודברים בסגנון...
לשאר הדברים יש לי אוזניות אחרות כמובן...
תודה מראש לעוזרים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
רוב אוזניות ה BT שאני מכיר מעט יותר כבדות מאוזניות רגילות.
אני מתאמן (כולל ריצה) כבר שנים עם אוזניות in ear, מעביר את החוטים מתחת לחולצה ומשתמש בנגן מינימליסטי בגודלו (Ipod Shuffle 2G).
אני לא חושב שאוזניות כבדות יותר יהיו נוחות...
אני מתאמן (כולל ריצה) כבר שנים עם אוזניות in ear, מעביר את החוטים מתחת לחולצה ומשתמש בנגן מינימליסטי בגודלו (Ipod Shuffle 2G).
אני לא חושב שאוזניות כבדות יותר יהיו נוחות...
אז זהו שנגן מינימלי בגודלו כבר לא יהיה כי זה אייפון.בגדול אני מחפש לאשתי אוזניות.היא פשוט מניחה אותו על ההליכון ככה שהמשקל שלו לא משנה...
אבל אי אפשר להיות קשור להליכון בחוט...בלי קשר זה גם ישמש אותה בנסיעות וכל מיני כאלה....(בכל מקום שהוא לא הבית-בבית היא מסודרת)...ככה שלרוב זה ישמש אותה כשהיא בחוץ ולכן בעניין הנוחות נראה לי טבעי לחפש אלחוטיות
אבל אי אפשר להיות קשור להליכון בחוט...בלי קשר זה גם ישמש אותה בנסיעות וכל מיני כאלה....(בכל מקום שהוא לא הבית-בבית היא מסודרת)...ככה שלרוב זה ישמש אותה כשהיא בחוץ ולכן בעניין הנוחות נראה לי טבעי לחפש אלחוטיות