מחפש מסך FHD 32 '' חברה מוכרת .
תשמע בגדלים של 32 ה FHD לא כל כך משמעותי וגם הוא לא יבחין הבדל בינו לבין HDR , אני במקומך הייתי מציע לו לקנות LCD של סמסונג B450 32 איכות מעולה ועיצוב ממש יפה , רואים מדהים .. ויש לי אותו שבועיים ואני ממש מרוצה , הוא יכול להשיג אותו פחות מהתקציב שמוצע וחוץ מזה לא פירטת מה השימושים שלו?drorico כתב:היי,
מחפש לחבר מסך FHD 32'' חברה מוכרת כגון LG TOSHIBA SAMSUNG PHILIPS וכו..
משהו בכוון של מולטי סיטם, טווח 2800- 3000 ... אני יודע שהמחיר לא כל כך באזור... אבל תודה על היעוץ והעזרה ...
תודה !...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
droricodrorico כתב:היי,
משהו בכוון של מולטי סיטם, טווח 2800- 3000 ... אני יודע שהמחיר לא כל כך באזור... אבל תודה על היעוץ והעזרה ...
תודה !...
שלום לך .
הגיע מסך חדש של סמסונג דגם b-550 גודל 32 FHD . מעט מעל התקציב שלך אבל מסך ברמה עולמית .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
איציק יש לך קישור לחנות שמוכרת מסך כזה ? תודה.9000es כתב:droricodrorico כתב:היי,
תודה !...
שלום לך .
הגיע מסך חדש של סמסונג דגם b-550 גודל 32 FHD . מעט מעל התקציב שלך אבל מסך ברמה עולמית .
בהצלחה ....
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מה קורה פה?
איך זה שזה עדיין לא עלה...
drorico
נדירים המקרים שבהם יש צורך במסך 32'' fhd לרוב זה בחירה יקרה ומאוד מיותרת...
מה המרחק שלך מהטלביזיה...?
ומה התכנים שבהם תצפה?
drorico
נדירים המקרים שבהם יש צורך במסך 32'' fhd לרוב זה בחירה יקרה ומאוד מיותרת...
מה המרחק שלך מהטלביזיה...?
ומה התכנים שבהם תצפה?
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
במרחק כזה ולתכנים האלו
אתם מאוד תצטערו אם לא תיקחו 37''.
אל תידאגו זה ממש לא גדול, תחשוב על איזה פרופרציות אנחנו יושבים שאנחנו מול מסך מחשב(כמובן שזה תמונה סטטית אבל עדיין) או מול מסכי קולנוע.בשידורי hd המרחקים האלו קריטים במרחק 2.5 אי אפשר להבדיל בין fhd לhdr
ל 32'' וגם ב37'' אתה תתקשה.
אבל התקציב כבר בעייתי.
אז בכל זאת:
מסך שיכול להיות מצוין בשבילכם הוא הסמסונג37'' B530מדובר בדגם הזהה לb550 מבחינת איכות התמונה והפנאל...אך לוקה בשני חיבורים פחות.לא קריטי בכלל.
הוא גם עושה טובה מאוד עם ps3
המחיר שלו לפי זאפ לא גבוה בהרבה מהתקציב שלכם...
ואולי תוכלו להוריד אותו עוד אם תשיגו משהו מעודפים או תצוגות, כמובן שאחריות יבואן חשוב פה.
בהצלחה
אל תידאגו זה ממש לא גדול, תחשוב על איזה פרופרציות אנחנו יושבים שאנחנו מול מסך מחשב(כמובן שזה תמונה סטטית אבל עדיין) או מול מסכי קולנוע.בשידורי hd המרחקים האלו קריטים במרחק 2.5 אי אפשר להבדיל בין fhd לhdr
ל 32'' וגם ב37'' אתה תתקשה.
אבל התקציב כבר בעייתי.
אז בכל זאת:
מסך שיכול להיות מצוין בשבילכם הוא הסמסונג37'' B530מדובר בדגם הזהה לb550 מבחינת איכות התמונה והפנאל...אך לוקה בשני חיבורים פחות.לא קריטי בכלל.
הוא גם עושה טובה מאוד עם ps3
המחיר שלו לפי זאפ לא גבוה בהרבה מהתקציב שלכם...
ואולי תוכלו להוריד אותו עוד אם תשיגו משהו מעודפים או תצוגות, כמובן שאחריות יבואן חשוב פה.