ריצודים ב HD ביס זאפר
היי,
האם יש מישהו שנתקל בריצודים מוזרים בערוצי HD לאחרונה?
ניסיתי את כל הרזולוציות וזה די יציב התופעה, בדר"כ גם מעבר לערוצי SD משאיר את התופעה.
שח
האם יש מישהו שנתקל בריצודים מוזרים בערוצי HD לאחרונה?
ניסיתי את כל הרזולוציות וזה די יציב התופעה, בדר"כ גם מעבר לערוצי SD משאיר את התופעה.
שח
אפחד לא נתקל? נתקשר אליהם היום בלילה...
אני לא מצליח להנות מיורוספורט HD ככה...
אני לא מצליח להנות מיורוספורט HD ככה...
נא עשה את הבדיקה שלי - בדוק ערוצי HD נוספים אחרי שאתה צופה ורואה ריצודים ביורוספורטrami1992 כתב:שלום,גם אצלי זה כך (MAXHD) רק בערוץ יורוספורט HD כל יום אני סובל מזה בצפייה באליפות אפריקה.שח_מט כתב:אפחד לא נתקל? נתקשר אליהם היום בלילה...
אני לא מצליח להנות מיורוספורט HD ככה.........
עבור לערוץ 10 או 2 ובדוק אם הריצודים עברו לשם
מנסיוני כיבוי והדלקה פותר את הריצודים בערוצי SD אבל לא ב HD
אעדכן בהמשך על השיחה עם השירות
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
התופעה הזו אכן מופיעה ב- eurosport HD. אכן שווה דיווח ל- yes. הבעיה או במרכז השידורים (כנראה שלא, כי שאר הערוצים נראים בסדר גמור) או במקור ה- feed עצמו (יותר סביר) ואז צריך לקוות שהמקור יסדר את זה.
שאר הערוצים אצלי נראים בסדר גמור.
שאר הערוצים אצלי נראים בסדר גמור.
מוזר, אצלי חלק מהריצודים מופיעים גם בערוצי HD אחרים אם עברתי אליהם אחרי יורוספורט... מעין הבהוהים לבנים על כחמישית מהמסך למטה
לא,אצלי זה רק ביורוספורט וזה לא משפיע על שאר הערוצים (HD- SD)שח_מט כתב:נא עשה את הבדיקה שלי - בדוק ערוצי HD נוספים אחרי שאתה צופה ורואה ריצודים ביורוספורטrami1992 כתב:שלום,גם אצלי זה כך (MAXHD) רק בערוץ יורוספורט HD כל יום אני סובל מזה בצפייה באליפות אפריקה.שח_מט כתב:אפחד לא נתקל? נתקשר אליהם היום בלילה...
אעדכן בהמשך על השיחה עם השירות...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אפשר להבין מה זה ריצודים (סליחה מראש, אני כמעט ולא צופה בספורט ב-HD) ?
גם אצלי רק ביורוספורטrami1992 כתב:לא,אצלי זה רק ביורוספורט וזה לא משפיע על שאר הערוצים (HD- SD)שח_מט כתב:נא עשה את הבדיקה שלי - בדוק ערוצי HD נוספים אחרי שאתה צופה ורואה ריצודים ביורוספורטrami1992 כתב:שלום,גם אצלי זה כך (MAXHD) רק בערוץ יורוספורט HD כל יום אני סובל מזה בצפייה באליפות אפריקה.שח_מט כתב:אפחד לא נתקל? נתקשר אליהם היום בלילה...
אעדכן בהמשך על השיחה עם השירות......
האם לקוחות HOT גם סובלים ?
שתי תופעות:oferlaor כתב:אפשר להבין מה זה ריצודים (סליחה מראש, אני כמעט ולא צופה בספורט ב-HD) ?...
תמונה קופצת קלות
מלבן לבן בגודל חמישית מהמסך עולה ונעלם על החלק התחתון
בקיצור התמונה לא חלקה ולא ניתן לראות את המשחקים
- oferlaor
- מנהל

לא מכיר תופעה כזו ולא ממש מצליח להבין את ההסבר.
מישהו יכול לצלם את תמונה של המסך כשזה קורה?
האם יתכן שזו בעיית HDCP?
האם יתכן שזו בעיית HDCP?
אצלי התופעה לא חמורה כמו שהוא תיאר אצלי זה יותר כמו פיקסלים גדולים (לא בצבע לבן) מדי שמופיעים על המסך(לא נראה לי שאפשר לצלם דבר כזה כי זה מופיע בפחות משניה בכל פעם אבל זה קורה הרבה בתקופה האחרונה וזה מפריע מאוד בצפייה.oferlaor כתב:לא מכיר תופעה כזו ולא ממש מצליח להבין את ההסבר.
האם יתכן שזו בעיית HDCP?...
- oferlaor
- מנהל

כמו שחשבתי - כל אחד מגדיר "ריצוד" כמשהו אחר לחלוטין וכלל לא בטוח שמדובר באותה תופעה...
rami1992,
מה שאתה מתאר זה בדיוק ההגדרה של MACRO BLOCKS.
זה לפעמים בצבעים ירוקים ולפעמים בצבעים שונים ואז זה חוזר להיות כרגיל?
אם כן, זה MACRO BLOCKS ואתה צריך לקרוא לטכנאי (רוב הסיכויים שיש בעיה או באנטנה שזזה, או בעית הגברה או שהראש של הצלחת הלך - LNB).
rami1992,
אם כן, זה MACRO BLOCKS ואתה צריך לקרוא לטכנאי (רוב הסיכויים שיש בעיה או באנטנה שזזה, או בעית הגברה או שהראש של הצלחת הלך - LNB).
כן זה בדיוק מה שקורה אצלי, אבל אם זה רק בערוץ אחד(יורוספורט HD) זה גם אומר שהבעיה אצלי?oferlaor כתב:כמו שחשבתי - כל אחד מגדיר "ריצוד" כמשהו אחר לחלוטין וכלל לא בטוח שמדובר באותה תופעה...
rami1992,
אם כן, זה MACRO BLOCKS ואתה צריך לקרוא לטכנאי (רוב הסיכויים שיש בעיה או באנטנה שזזה, או בעית הגברה או שהראש של הצלחת הלך - LNB)....
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
לי יש גם בעיה דומה יס מקס hd קרה לי בשבוע שעבר דווקא בfox sports . אבל זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה בכללי.
מה שקורה זה שהחלק העליון של התמונה ממש שורה דקה היא מין ריבועים שקופים אבל שמורידים את הפוקוס באזור
מה שקורה זה שהחלק העליון של התמונה ממש שורה דקה היא מין ריבועים שקופים אבל שמורידים את הפוקוס באזור
- oferlaor
- מנהל

כל התקלות הללו הן תקלות של קליטה.
כן, הם מקומיות (אלא אם כן לכולם יש את זה ואז הבעיה היא במוקד השידור).
זה בהחלט יכול לקרות בערוץ מסויים בלבד (בפועל זה בד"כ על קבוצה של ערוצים, פשוט יתכן שאתה לא צופה או לא מנוי של ערוצים אחרים ב-TRANSPONDER).
בשביל תקלות כאלה צריך להזמין לרוב טכנאי.
כן, הם מקומיות (אלא אם כן לכולם יש את זה ואז הבעיה היא במוקד השידור).
זה בהחלט יכול לקרות בערוץ מסויים בלבד (בפועל זה בד"כ על קבוצה של ערוצים, פשוט יתכן שאתה לא צופה או לא מנוי של ערוצים אחרים ב-TRANSPONDER).
בשביל תקלות כאלה צריך להזמין לרוב טכנאי.
- smallville4r
- חבר ותיק

עפר, התופעה קורית ממש בהתחלה ובערך בשניה 0:10. מומלץ לחכות שכל הוידאו ייטען. הוידאו הוקלט ב- HD-PVR ברזולוציה 1080i50. אני לא יודע אם זה מה ששח_מט תיאר, אבל זה מה שקורה אצלי.
- oferlaor
- מנהל

smallville4r,
אוקיי, זה יכול כבר להיות הרבה דברים - כולל גליץ' של אינקודר, בעיה במקור (אם אתה מבין איך הוידאו מגיע אליך, מהצלם דרך חיבור המיקרו-וויו של מרכז השידור, ללווין ואז למרכז של יס, לאינקודר נוסף ואז בחזרה ללויין ואז לממיר שלנו - אפשר להבין כיצד זה יכול לקרות.
רוב הסיכויים שיס קיבלו את השידור עם הגליץ' הזה. בין היתר, מרכז השידורים שלהם אמור לזהות מקרים כאלה ולהתלונן במידה וזה קורה שוב.
כל כמה זמן אתה רואה כאלה תקלות?
אוקיי, זה יכול כבר להיות הרבה דברים - כולל גליץ' של אינקודר, בעיה במקור (אם אתה מבין איך הוידאו מגיע אליך, מהצלם דרך חיבור המיקרו-וויו של מרכז השידור, ללווין ואז למרכז של יס, לאינקודר נוסף ואז בחזרה ללויין ואז לממיר שלנו - אפשר להבין כיצד זה יכול לקרות.
רוב הסיכויים שיס קיבלו את השידור עם הגליץ' הזה. בין היתר, מרכז השידורים שלהם אמור לזהות מקרים כאלה ולהתלונן במידה וזה קורה שוב.
כל כמה זמן אתה רואה כאלה תקלות?
- smallville4r
- חבר ותיק

אני רואה אותם בערוץ בין כל כמה שניות לאחת לכמה דקות. בדקתי רק היום כי הת'רד נפתח, אז בדקתי בעצמי.oferlaor כתב:smallville4r,
כל כמה זמן אתה רואה כאלה תקלות?...
גם להערכתי הבעיה היא כנראה במקור השידור וכך yes מקבלים את זה, וזה אכן שווה דיווח שלפחות יפנו לגורם הרלוונטי שהתקלה תתוקן. בשאר ערוצי ה- HD (שיושבים על אותו משיב, פרט ל- Next HD שנמצא על משיב אחר) אין את התופעה הזו.
בנוסף, אם שח_מט יוכל לאשר שזו התופעה שהוא נתקל בה (לפחות בערוץ הזה) נדע שאנחנו משדרים על אותו הגל.