ספין לזוועה בתיאטרון - גרסת הקולנוע

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
TANDBERG פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

מה כבר רצינו ? לראות סרט ביום שישי ב22:00 בקולנוע ?
הלכנו לקולנוע בקניון במודיעין. התכוונו לראות את שרלוק הולמס (אני יודע שהביקורות לא טובות) אך כרטיסים אין...
בחרנו ללכת ל"שנה מעוברת" (חמוד לצפייה בבית).
אולם של 13 שורות, 2 מתוכן מלאות בילדים בני 13 ניבאו לי תחושה לא טובה.
אי אפשר היה לראות את הסרט, כל דקה היה רעש מאחורינו ומלפנינו (שורה מאחור ושתיים מלפנים). לא עזרו ההערות, הבקשות וכל אמצעי אחר - הילדים חפרו בלי הפסקה, היה פשוט נדמה שקר מדי בחוץ אז נכנסים לקולנוע, כי את הסרט הם לא ראו.
ניגשתי לסדרנית וזו אמרה שבפעם הבאה שירעישו - יוציאו אותם...
אחרי רבע שעה הלכתי לממש את האיום שלה (לא כי אני רע - הם המשיכו להפריע), אמרתי לה גם שאו שמחזירים לי את הכסף על הסיפור הזה או שיעיפו אותם. אחרי עשר דקות היו באולם 4 סדרנים (!!!)
זה גם לא עזר. עכשיו היה דו קרב של "שקט" ואחריו צחוקים.
ביציאה מהקולנוע החלטנו אישתי ואני לא לוותר, מנהל הקולנוע ועוד חמישה סדרנים היו בכניסה - הלכנו אליהם ובלי שום היסוס מנהל הקולנוע (שהיה מאוד אדיב) ביקש שנבוא אליו למשרד.
שורה תחתונה: זוג כרטיסים כפיצוי על הרעש, והסבר שפשוט עצוב לי לשמוע:
"אנחנו מוציאים אותם מסרטים (את המפריעים) אבל אחר כך ההורים שלהם מתקשרים ומבקשים את הכסף בחזרה, הם לא מאמינים שהילדים הפריעו. אין לנו ברירה אלא פשוט לקוות שהם לא ייכנסו לסרטים, לפעמים אנחנו מסננים, אבל גם זה אסור".
כאב לי הלב - אני מאוד אוהב את הקולנוע כי הוא איכותי, קרוב וכמעט תמיד יש מה לראות. אני יודע שאותו מנהל עושה כל מה שהוא יכול. התופעה הזו של ילדים שמפריעים במודיעין מגיעה ממקום אחר: אין להם שום פעילות לימי שישי.
עוד מישהו חווה את זה בזמן האחרון או שותף לדעתי ?
מה אתם הייתם עושים ?
נקודה אחרונה (מבטיח): הייתי מוכן לוותר על כרטיסי הפיצוי תמורת הבטחה שיעשו סלקציה להקרנות בשעות האלו.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי

שליחה

שלום ידידי.
התופעה שאתה מתאר היא מוכרת, ואינה רק במודיעין.
למעשה, כמעט כל בית קולנוע, אפילו הסינמה סיטי, סובל מהתופעות האלה, שקורות בימי שישי מ 21.00-00.00.
אני פשוט יודע שלא ללכת לסרטים בשעות האלה בימי שישי בגלל עומס הילדים.
במקרה שלך זה נגמר טוב.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס

שליחה

הבעייה שזה לא רק ילדים - הייתי בסרט (שרלוק הולמס) וישבה כמה כסאות מימיני בחורה בת 25-30 שצחקקה חצי סרט וקראה קריאות התלהבות, פחד ושמחה בקול רם.
נסיתי לבקש שקט אבל היא לא שמעה/התעלמה.

וזה לא הפעם הראשונה ולצערי גם האחרונה שאנשים מבוגרים מרעישים בקולנוע.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אין מה לעשות, זה תרבות הקולנוע שלנו בארץ :(

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

יש פתרון פשוט (אבל יקר)
אם הולכים ל vip אז משלמים יותר (מקבלים יותר) אבל בעיקר זוכים לחברה של אנשים מבוגרים יותר ומ"רמה " אחרת , כך לפחות אני התרשמתי בפעמים שהייתי...

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

בפעם האחרונה שהייתי בסרט ישבה מאחורינו פרה שלעסה פופקורן כאילו שזה גרעינים ומשום מה אספקת הפופקורן לא נגמרה לה במשך כל הסרט... מילא אם מישהו היה מדבר היה אפשר להשתיק אותו, אבל כשמישהו לועס בקולי קולות מה כבר אפשר לעשות? :?

TANDBERG פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

oferlaor כתב:אין מה לעשות, זה תרבות הקולנוע שלנו בארץ :(
...
אתה יודע, ישבתי עם עצמי וחשבתי:
השקעתי סכום כסף יפה במסך איכותי לבית, אני הולך להוציא עוד סכום לא קטן על רמקולים, רסיבר והכנות בקיר לכבילה איכותית. יש לי מלאי סרטים יפה באיכויות שעולות על אלו של הקולנוע ופרטיות. למה לי לעזאזל ללכת לקולנוע ?
התשובה ? בשביל החוויה, כי זה מגניב ושובה אותי כל פעם מחדש ניחוח הפופקורן המוזרם בתעלות האוויר.
הטריילרים, הכל.
דברים כאלו מורידים את החשק להתקרב לשם. על ידי זה שאני אאשים את הקהל לא יימצא פתרון.
אם בשנות השמונים גרמו לאנשים להפסיק לקטוף פרחים מוגנים - גם לזה צריך להיות פתרון.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

כבר שנים (מאז שהקמתי לעצמי קולנוע ביתי סביר) שאני משתדל בכל יכולתי לא ללכת לסרטים בקולנוע בדיוק בגלל ה(חוסר) תרבות בארץ. הפעם האחרונה שהייתי בקולנוע הייתה באווטאר ורק בגלל שזה סרט שבאמת מצריך מסך גדול ותלת מימד בשביל החוויה המלאה. למזלי אולי בגלל החוויה המדהימה כולם באולם היו מרותקים ואף אחד לא פצה פה - שיא חדש באולמות הקולנוע לדעתי האישית :lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

uris כתב:יש פתרון פשוט (אבל יקר)
אם הולכים ל vip אז משלמים יותר (מקבלים יותר) אבל בעיקר זוכים לחברה של אנשים מבוגרים יותר ומ"רמה " אחרת , כך לפחות אני התרשמתי בפעמים שהייתי...
...
בדיוק. אני משתדל לשמור את הסרטים הכי טובים (בעיניי כמובן) של השנה להקרנות הללו. לצערי לא תמיד סרט שאני רוצה לראות מוקרן שם ולעיתים מוקרנים שם סרטים ממש גרועים/מטופשים.

חזור אל “ללא קשר”